Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

kızlar günaydın...ay sabahtan beri bayram fotolarını face koymak için uğraşıyorum...en sonunda koydum..etiketliyorum..bayramda bu teyzemin evlat edindiği çocuklar vardı ya..onları çok sevdim ya...sanki yıllardır bizimlemişler gibidiler..fotolardan anlarsınız...mehtap la zeki geçen sene katıldılar aileye ama hep bizimle gibiler..kaderi zaten büyük teyzem 2 aylık evlat edinmişti oda büyümüş..vaktiniz olursa bakarsınız...

kızlar günaydın...ay sabahtan beri bayram fotolarını face koymak için uğraşıyorum...en sonunda koydum..etiketliyorum..bayramda bu teyzemin evlat edindiği çocuklar vardı ya..onları çok sevdim ya...sanki yıllardır bizimlemişler gibidiler..fotolardan anlarsınız...mehtap la zeki geçen sene katıldılar aileye ama hep bizimle gibiler..kaderi zaten büyük teyzem 2 aylık evlat edinmişti oda büyümüş..vaktiniz olursa bakarsınız...
hee öyle gibidilermiii :KK60:
Evden bakarım ancaaa burda açılmıyorrrr

4 yılı ben kıçımdan sallamışım ama :KK60:

hay allah seni..bende bu 4 seneyi ne ara yazdımki ben ..daha 1 sene geçti..gene patoşlaşmışım diye düşündüdüdm.....:KK60: :KK60:
demmeki neymiş..arada sarışınlarda sapıtabiliyomuş...:KK36:

he tabi tabi...hoş ya ... ben yazıyomda sen niye okuyon...düzgün okusana.....:76:
duyar gibimisin...enteresan....:KK9:

ee yazdığını okuyommm aynen öyle yazmışsın :KK60: düzgün hali o :KK60:
ayy kızdın sen enterasan menterasan tamam tamam :KK19:

ee yazdığını okuyommm aynen öyle yazmışsın :KK60: Düzgün hali o :KK60:
Ayy kızdın sen enterasan menterasan tamam tamam :KK19:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

He öle yazmışımda düzgün yazmışım gibi okusana....

Me kızcam be...çopk keyfim yerinde roman havası çalıp oynuyom....
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
Yazdığını duyar gibiyim enteresan.. Anlıyamadım kız sarı şeyyyyyyyyyyyyyyyyyy:86::86:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

He öle yazmışımda düzgün yazmışım gibi okusana....

Me kızcam be...çopk keyfim yerinde roman havası çalıp oynuyom....
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
Yazdığını duyar gibiyim enteresan.. Anlıyamadım kız sarı şeyyyyyyyyyyyyyyyyyy:86::86:
Konuşurken hayal ediyorum yazdıklarını patoş kafalı ...onu duyar gibi oluyorum dedim... :KK57:

Konuşurken hayal ediyorum yazdıklarını patoş kafalı ...onu duyar gibi oluyorum dedim... :KK57:

AAAAAAAAAAAAAA
one smiley ne kız sarı şey...
kafamı vurdun sen benimmmmm:KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
patoş kafalı diyipte bi tane yapıştırdınmı bana sennnnnnnn :KK35: :KK35: :KK35:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

he anladım konuşurken hayal ediyosun.....öle deseneeeee ..bebeğimmmmmm...demekki sendede aynı etkiyi bırakmışım...var bende bi manyaklık..bi kaç kişi daha öle dedidi...gülüyolar bide bana yeşim biliyonmu......:KK14::KK14::KK14:

günaydın canalrımmmmmmmmmmmmm
ohh valla düşmüş çenenniz dün koyultmuşunuz muhabbeti tabi bize hiç haber veren yok :63:

günaydın canalrımmmmmmmmmmmmm
ohh valla düşmüş çenenniz dün koyultmuşunuz muhabbeti tabi bize hiç haber veren yok :63:

günaydın canım...he çenemiz düştü dün..vallahi sen sabah yazdın ya...yoğunsundur diye düşünmüştüm....

baksana bu sabahta yeşim gelmemeiş...bu saate kadar......nerelerdeki ...

nasılsın kız fahriş iyimisin

Ayy geldim kızlar geldimm yaa ben kasaya gidiyorum yazık arkadaş tek ..sıkışıyor yardım ediyorum bi kaptımki işi varyaa nakit ödeme bilem alıyorum bide gelene geçene beni izlesene bakk diyorum nasılım...
Karıncam gitme izle,çaycı ablaya dur izle... bıktılarr...iyisin iyi süpersinn diyolar cin gibiymişim dilek öyle diyo hemen kaptın diyo hehehhh haberler bu kadar... :KK60:
sizler nasılsınız...

hoşgeldiniz kızlarrr
iyiym emelcim çok şükür sen nasılsın patoşumm
ben de yemek molasına çıkınca arıcaktım yeşimi kiiiiiiiiii damladı hemen onun dünya işi olsa da buraya uğramadan yapamazzzzzz çatlar yoksaaaaaaaaaaa:KK9::KK9::KK9:
sen napıyon yeşimimmmmmmmmmmmmm iyimisin maşallah hadi nazar değmesin kaptın sen bu işi de cinim benimmmmmmmm:KK9::KK9::KK9:

Vay vay vay...cin yeşimmmmmm:KK23::KK23::KK23::KK23:
Senden kaçarmı gülüm... Her şeyin üstesinden gelirsin alimallah....
:KK9::KK9::KK9:

Fahrişim afiyet olsun canım...çabuk ye gel...:90:

X