Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayy iaşşalhh bakalım emell...hayırlısı...
Asla asla diyodum tek çocuk yeter diyodum heleki olaydan sonra ama nerde bebek görsem yapışıyorum anladımkii istiyorum ben...ırmakla babasıda istiyor hele ırmak çok suçlu gibi hissediyorum kendimi...
Ayy bizde 40 larımızı uçurmaya geliriz beraberr..
Işallahh aynı zamanda olurlar...

inşallh canımmm...inşallhhhhhhhhhhhhhh..

Günaydınnn kızlar ben geldimmm...
Hiç dönmek istemedim işe yaaa evde 1 hafta kızımla süperdi...
Nerdesiniz nasılsınızz bakalımmmm???

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlar ben geldimmm...
Hiç dönmek istemedim yaaa evde 1 hafta kızımla süperdi...
Nerdesiniz nasılsınızz bakalımmmm???

günaydın tatlımmmmm
hoşgeldinn:KK70:
ay ne güzel vallahii birlikte oldunuz 1 hafta desene ne zor dimi bırakıp tekrar işe gelmekkk o da alışmıştır şimdi sana evde olunca ona da zor gelecek yavrumm :KK69:

günaydın tatlımmmmm
hoşgeldinn:KK70:
ay ne güzel vallahii birlikte oldunuz 1 hafta desene ne zor dimi bırakıp tekrar işe gelmekkk o da alışmıştır şimdi sana evde olunca ona da zor gelecek yavrumm :KK69:

hoşbulduk canımmm :KK70:
Karnın o kadar oldumu kızz :KK60:
hemende koymuş geboş avatarı..
Ağladı zaten fahriş içim parçalandı izine ayrılıncada kötü oluyo alışıyo...bende ağladım ...

hoşbulduk canımmm :KK70:
Karnın o kadar oldumu kızz :KK60:
hemende koymuş geboş avatarı..
Ağladı zaten fahriş içim parçalandı izine ayrılıncada kötü oluyo alışıyo...bende ağladım ...

ay kıyamam ya yavrum benimm off nasıl alışıyolar hemen ya bizimde öyle oluyo işte hafat sonu çok mutlu oluyoo sokağa bile çıkmaz biz evdeyken:KK70:
oldu kız oldu haftaya da doğuracam artık:KK9::KK9:
koycam tabi kızım hakkım değilmi az beklemedim yaniiiiiiii:KK9:

ay kıyamam ya yavrum benimm off nasıl alışıyolar hemen ya bizimde öyle oluyo işte hafat sonu çok mutlu oluyoo sokağa bile çıkmaz biz evdeyken:KK70:
oldu kız oldu haftaya da doğuracam artık:KK9::KK9:
koycam tabi kızım hakkım değilmi az beklemedim yaniiiiiiii:KK9:

koy yavrummm koyyy hakkınn..Ayy ben hala inanamıyorum yaa aklıma gelince çok sevindirik oluyorum karnında bebiş olduğunaa :KK70:

koy yavrummm koyyy hakkınn..Ayy ben hala inanamıyorum yaa aklıma gelince çok sevindirik oluyorum karnında bebiş olduğunaa :KK70:

ay canım allah tez zamanda sana da bu avatarlardan koymayı nasip etsin işallahhhhhhhhhh:KK64:
kız ben hala adapte olamadım hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bakalım bu hafta sonu ultrasonda görücez kısmetse o zaman heralde iyice konsantre oluyrummm:KK9:

ay canım allah tez zamanda sana da bu avatarlardan koymayı nasip etsin işallahhhhhhhhhh:KK64:
kız ben hala adapte olamadım hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bakalım bu hafta sonu ultrasonda görücez kısmetse o zaman heralde iyice konsantre oluyrummm:KK9:

işallah canım tutarsa kasımın sonuna doğru öğrenicezzz bizde...
Zaten alışamıyosun ilk zamanlar ama sabah uyanıp gözlerini ilk açtığında aklına gelen ilk şey o oluyo dimi...

hu huu bende neşeliyim geleyim mi?:KK66: ve bebişim olcak bgn dr a gittim 5 haftalık hamişim.keseyi gördüm 6. haftadan sonra kalp atışı olu dedi bana

günaydın kızlar...hoş geldin yeşimcim......kıyamam ırmağa..vallahi çok zor büyüdükçe anlıyorlar ya..daha çok istiyorlar....
yeşim inşallah allah sanda verir canım en kısa zamanda bu güzel duyguyu tekrardan....:KK16:

Fahrişim günaydın canım...geboşum çok yakışmış avatarın......nasılsın ...iyimisin varmı bi değişiklik bünyede...

hu huu bende neşeliyim geleyim mi?:KK66: ve bebişim olcak bgn dr a gittim 5 haftalık hamişim.keseyi gördüm 6. haftadan sonra kalp atışı olu dedi bana
aaa hoşgeldin hayırlı olsun beben...
Daha çok yeni evet kalp atışı hemen görülmüyo o ilk zamanların stresi çok zor geçiyo yaaa
Kalp atışı beklemek çok sıkıcı...

hoş geldin leyla..inşallah hayırlısıyla allah kucağına almaya nasip eder sana:KK34:

işallah canım tutarsa kasımın sonuna doğru öğrenicezzz bizde...
Zaten alışamıyosun ilk zamanlar ama sabah uyanıp gözlerini ilk açtığında aklına gelen ilk şey o oluyo dimi...

neyi öğreniceksiniz kuşum kasımı sonuna doğru..ben bişeymi kaçırdımmmm:KK28:

telekkürler kızlar hepimize Allahım hayırlı sağlıklı kırmızı yanaklı kiraz dudaklı badem gözlü çiko gibi bebişler nasip etsin.amiiin.olanlarında Allah sağlıklı uzuuun ömürler versin.

günaydın kızlar...hoş geldin yeşimcim......kıyamam ırmağa..vallahi çok zor büyüdükçe anlıyorlar ya..daha çok istiyorlar....
yeşim inşallah allah sanda verir canım en kısa zamanda bu güzel duyguyu tekrardan....:KK16:

Fahrişim günaydın canım...geboşum çok yakışmış avatarın......nasılsın ...iyimisin varmı bi değişiklik bünyede...

hoşbulduk canım sende hoşgeldinn...
Amin canım aminn işallahhh çok sağlıklııı bir şekildee...

neyi öğreniceksiniz kuşum kasımı sonuna doğru..ben bişeymi kaçırdımmmm:KK28:
:KK60::KK60::KK60:
meraklı melahatt yaaa. yok bişey kaçırmadın merak etmeee...
Tutarsa diyorummm haniiiiii....
kasım sonuna doğru varmı yokmu belli olur...

:KK60::KK60::KK60:
meraklı melahatt yaaa. yok bişey kaçırmadın merak etmeee...
Tutarsa diyorummm haniiiiii....
kasım sonuna doğru varmı yokmu belli olur...

ay ne gülüyosun ya...bi an kaçırdım sandım deli yaaaaaaaaaa.......
hadi inşallah tutsun ....
sizinle konuşa konuşa zati gece rüyalarımda hep küçük bebekler görüyorum...çok etkileniyourm..doğurunda rahatlıyak yaaaaaaaaaaa

ay ne gülüyosun ya...bi an kaçırdım sandım deli yaaaaaaaaaa.......
hadi inşallah tutsun ....
sizinle konuşa konuşa zati gece rüyalarımda hep küçük bebekler görüyorum...çok etkileniyourm..doğurunda rahatlıyak yaaaaaaaaaaa
ayy valla olsa bitsede rahatlasakkk....
Konuş konuş başka derdimiz kalmadı...
Sende iyi dayandın bize :KK19:

ayy valla olsa bitsede rahatlasakkk....
Konuş konuş başka derdimiz kalmadı...
Sende iyi dayandın bize :KK19:

ayvallahi ya....ben böyle fazla bebekten konuşmayı sevmezdim eskiden..biliyosun ya ikinciyi hiç düşünmediğimden...
ay sizinle ne biliyim huyum suyum değişti kız...:KK60:
ha fahriş olcak ha kalcak..çalışmalar işe yarıcak falan derken ..şimdi hamile...öyle heycanlanmışım herhalde..sanki kendim kalmışım..gibi kaç gece uykudan uyanıyorum mutfağa koşuyorum bebeğe mama yapcam diye..bi kendime geliyorum ne bebeği..eşim bile bir iki gördü..çok etkileniyosun dedi..yataktan sıçradım geçen gece..ne oldu diyomuş bana o pc başındamıştı..hişt susu bebek ağlıyo iyice uyancak demişim..gül gül bana..ya öle böle değil..vallahi her gece görürü oldummmmm..bide sizi görsem neyse..hep kendimde görüyorummm:KK60:

ayvallahi ya....ben böyle fazla bebekten konuşmayı sevmezdim eskiden..biliyosun ya ikinciyi hiç düşünmediğimden...
ay sizinle ne biliyim huyum suyum değişti kız...:KK60:
ha fahriş olcak ha kalcak..çalışmalar işe yarıcak falan derken ..şimdi hamile...öyle heycanlanmışım herhalde..sanki kendim kalmışım..gibi kaç gece uykudan uyanıyorum mutfağa koşuyorum bebeğe mama yapcam diye..bi kendime geliyorum ne bebeği..eşim bile bir iki gördü..çok etkileniyosun dedi..yataktan sıçradım geçen gece..ne oldu diyomuş bana o pc başındamıştı..hişt susu bebek ağlıyo iyice uyancak demişim..gül gül bana..ya öle böle değil..vallahi her gece görürü oldummmmm..bide sizi görsem neyse..hep kendimde görüyorummm:KK60:

ayy ciddimisinnn manyakkk yaaa :KK60:
uyurgezermisin kızım sen...naptığındanda haberi yokk...
çok komiksin yaa seni öyle görmeyi çok isterdimmmmmmmmm :KK60:

X