Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Yok canım dün sizle konuşurken bi gittii..
Gidiş o gidişşş :hulya:

olsun kuşum burdan yazışırık.......

ay annemle kouştum...çok sıkılmış hapishane gibi burası ..seanslarda çok canım yanıyo dediiiii...züzldüm çokkkk

olsun kuşum burdan yazışırık.......

ay annemle kouştum...çok sıkılmış hapishane gibi burası ..seanslarda çok canım yanıyo dediiiii...züzldüm çokkkk
ayy düzelir işallah faydasını görürde rahatlar yaa...
Bende yemekteydim şimdi geldim...

bende geldim kızlar :KK3: yani işallah geldimbilmiyorumkismile

emelcim canım allah annene tez şifalar versin de dönsün biran evel evine kadıncaz :Saruboceq:

bende geldim kızlar :KK3: yani işallah geldimbilmiyorumkismile

emelcim canım allah annene tez şifalar versin de dönsün biran evel evine kadıncaz :Saruboceq:
Hoşgeldin kız endamsız gözümüz yollarda kaldı ... Şeniz
Bak gelmeni bekliyodum öyle ne giydine foto koyucaktım endam göresin diye...

Hoşgeldin kız endamsız gözümüz yollarda kaldı ... Şeniz
Bak gelmeni bekliyodum öyle ne giydine foto koyucaktım endam göresin diye...

ay gelemdim valla anacım şimdide elektrik gitti yeni geldi hemen damaldım buraya :lepi:
e hadi koyda görelim bakalım endam :1closedeyes::1closedeyes:

ay gelemdim valla anacım şimdide elektrik gitti yeni geldi hemen damaldım buraya :lepi:
e hadi koyda görelim bakalım endam :1closedeyes::1closedeyes:

Bana öyle ağzını yüzünü eğmee :mymeka:
Haşalarım seni haaa... sırnaşık şey

kızlar günaydın
her zamanki gibi anca geldim :eek: ama gidiyorum birazdan çıkıcam dr a gidicem a.s öpüyorum siziopuyorumnanaktan iyi hafta sonalrııııhihoyyyt

Netim gitti bir türlü yazamadımm...
Sanada iyi tatiller ...
Dr lardan çıkamadın bırak artık demedimmi ben sana yine onun için dimi..

Netim gitti bir türlü yazamadımm...
Sanada iyi tatiller ...
Dr lardan çıkamadın bırak artık demedimmi ben sana yine onun için dimi..

evet canım onun için gittim ama biz tedaviye başaldık artık yani ona devam etmem lazım bugün de yumurta oluşturucu ilaç verdi ona başlıcaz yarından itibaren 5 gün kullancam haftaya cumaretsi yiine kontrol var a.s

evet canım onun için gittim ama biz tedaviye başaldık artık yani ona devam etmem lazım bugün de yumurta oluşturucu ilaç verdi ona başlıcaz yarından itibaren 5 gün kullancam haftaya cumaretsi yiine kontrol var a.s
ayy iyi uğraşıyosun hee Fahrişş...
Bu kadar istiyosun yaa Allah sana çok tatlıı bir kız çocuğu verir işallah yarabbimmmm...

Günaydınnnn ...
Size foto atcam diye canım çıktı beee...
Bitirdim neyseki heheehh

ayy iyi uğraşıyosun hee Fahrişş...
Bu kadar istiyosun yaa Allah sana çok tatlıı bir kız çocuğu verir işallah yarabbimmmm...

Günaydınnnn ...
Size foto atcam diye canım çıktı beee...
Bitirdim neyseki heheehh

uğraşcam tabi hayatım öyle kuru kuru istemekle olmazkiiiiiiiii çabalıcan uğraşcan dimi ama:KK1:

kızlarrrrrrrr şekerelrimmmmmmm
nasılsınızzzzzzzz
öpüyorum siziiii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim şekerim sen nasılsın ne var ne yok...
Bizde değişen bişey yok kardeşim bizde iki gündür ..
akşamları nete giriyorum ama göremiyorum sizi...

iyiyim şekerim sen nasılsın ne var ne yok...
Bizde değişen bişey yok kardeşim bizde iki gündür ..
akşamları nete giriyorum ama göremiyorum sizi...

iyiyz bizde canım yok bi yaramazlık a.s
anacım bizim artık akşamalrı ayberkin dersi bitene kadar nete girme gibi lüksümüz kalamdı en azından bir süre bütün gece onunla uğraşıyoruzn tv bile seyretmiyoz desem yeridir ara verdiğimiz zamanlarda bakıyoruz ancak bizim akşamlarımız artık böyle geçiyor canımcımm ama merak etme sende seneye yaşıcan kısmetse bunalrııa.s

iyiyz bizde canım yok bi yaramazlık a.s
anacım bizim artık akşamalrı ayberkin dersi bitene kadar nete girme gibi lüksümüz kalamdı en azından bir süre bütün gece onunla uğraşıyoruzn tv bile seyretmiyoz desem yeridir ara verdiğimiz zamanlarda bakıyoruz ancak bizim akşamlarımız artık böyle geçiyor canımcımm ama merak etme sende seneye yaşıcan kısmetse bunalrııa.s

doğru ya tabii senin tek ilgilenmen gereken dersler şimdi...

doğru ya tabii senin tek ilgilenmen gereken dersler şimdi...

evet canım malasef öyle aman alışsında uğraşalım böyle 1-2 ay sonuçta onun için yine çabamız. ayberkde alışkın ya hafta arsıda olsa illaki dıaşrı çıkarız dolaşırız canı sıkıldı bi yere gidelim diyo gidemiyoruz ki akşam hadi dedik işten gidince dışarda yiyelim ordan da biraz doalşırız dedik ama akşamki ödevi daha zordu vazgeçtik iyikide gitmemişiz yemekten sonra başaldık hemen saat 12 ye geliyodu bitti dahada sabah uyanıncada başka ödev yaptı a.s artık hafta sonu çıkartıcaz a.s

evet canım malasef öyle aman alışsında uğraşalım böyle 1-2 ay sonuçta onun için yine çabamız. ayberkde alışkın ya hafta arsıda olsa illaki dıaşrı çıkarız dolaşırız canı sıkıldı bi yere gidelim diyo gidemiyoruz ki akşam hadi dedik işten gidince dışarda yiyelim ordan da biraz doalşırız dedik ama akşamki ödevi daha zordu vazgeçtik iyikide gitmemişiz yemekten sonra başaldık hemen saat 12 ye geliyodu bitti dahada sabah uyanıncada başka ödev yaptı a.s artık hafta sonu çıkartıcaz a.s
ayy bu sabahçı çocuklar ne yapıyorr ..
Çok zor yaaa...12 de yatsa sabah nasıl kalkacak annede çalıyosa eğer çok zorr valla..

ayy bu sabahçı çocuklar ne yapıyorr ..
Çok zor yaaa...12 de yatsa sabah nasıl kalkacak annede çalıyosa eğer çok zorr valla..

zor valla canım zaten sabahçı falan olsaydı değiştircektik çünkü ayberk öyle erken kalkınca en fazla 9 a kadar dayanabiliyo mümkün değil yapamazdık yani çalışmasam sorun değil tabiki ister sabahçı ister öğlenci a.s

X