Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hımm...zevkli olur ritmik jimnastik.........vucududa yatkınsa daha iyi..fiziği falan çok gelişir...hewm severek giderse canı sıkılmaz.... bakalım pazar belki çok sever..ne kadar gidicek..yani haftada kaç günmüşşş

ctesi ve pazar günleri ..

kızlar ayberkle konuştum şimdi gelmiş okuldan çok güzel geçmiş birde arkadaş edinmiş onu söylüyo yavrum alacakalrın listesini vermişler bakalım bu akşamda onalrı tamamlarız kısmetse eksiği kalmaz oğluşumuna.s
günaydın patoşum hoşgeldin opuyorumnanaktan

kızlar ayberkle konuştum şimdi gelmiş okuldan çok güzel geçmiş birde arkadaş edinmiş onu söylüyo yavrum alacakalrın listesini vermişler bakalım bu akşamda onalrı tamamlarız kısmetse eksiği kalmaz oğluşumuna.s

ayyy yesinler arkadaşını bee..
Bende şimdi ırmakla konuştum ama kahkadan gürültüden hiç bişey anlamadım beykoz çayırında parkta oynuyorlarmış... :1rolleyes:

hoş bulduk canım. iyi hadi arkadaş edinmesi çok güzel..bende şimdi 1 de okula bıraktım...150 metre ancak va dershanele arası yakın yakın iyi oluyor..sabahtan beri yanımdaydı..bizimkide dün 2 tane arkadaş buldu el el tututşup oynadılar...bakalım bu gün işe gitmem lazım dedim öğretmene....anneler gitmesin dedi ama..neyse siz gidin bişey olursa ulaşırız dedi banaaaaaaaaa

ay birde içeri soakrken..öğretmen dediki aleyna çok güzel olmuşsun çok süslüsün sen dedi...

annem süslüyo ..bakın kendinide süsülüyo dedi..kapıda velilerin hepsi birden kafalrı çavirip bana baktılar..ay nasıl mort oldum...yaaaaaaaa kafamçokkarıştı

ay birde içeri soakrken..öğretmen dediki aleyna çok güzel olmuşsun çok süslüsün sen dedi...

annem süslüyo ..bakın kendinide süsülüyo dedi..kapıda velilerin hepsi birden kafalrı çavirip bana baktılar..ay nasıl mort oldum...yaaaaaaaa kafamçokkarıştı

hahahahhahaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayy çok güldüm yaaaa...
Zillinin laflara bak helee ne mort oluyon hayatımmm gurur duysaydınnn kaydirigubbakcemile5

hahahahhahaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayy çok güldüm yaaaa...
Zillinin laflara bak helee ne mort oluyon hayatımmm gurur duysaydınnn kaydirigubbakcemile5

ya öle deme...zaten annelerin yarısı normal ev kadını çemberli..yarısı açık onlarda kendi halindeler...ben takmışım takıştırmışım..suratta 1 ton makyaj.. ayakta 1 karış topuklu....çakıyom karşıdan..öle deyince kendimi çok fena hissettim kız.... herkes kafayı çeviricen..orda buhar olmak istedim...delikafadulden delikafadulden delikafadulden

günaydınn larrrrrrrrrrrrr.nerlerdesiniz kızlar..bu saat olmuş..sesiniz soluğunuz çıkmamaış..ben adet oldum çok sancımmm varrr

Gmaildeyiz çünkümmm... :jeyyar:
Fahrişte adet olmuş ...
Gel gmaile sancılı hatun açılmış bugün ...

Günaydınnnnnnnnnn ...
Bugün güzel bir gün çok neşeli keyifliyimmm hiç bişey neşemizi bozmasınnnnnnnnnn....

Günaydınnnnnnnnnn ...
Bugün güzel bir gün çok neşeli keyifliyimmm hiç bişey neşemizi bozmasınnnnnnnnnn....

günaydın canımmmmmmm
ay nedense bende bugün öyleyim yaaaaaa aminn işallahhhhhhhhh neşemiz bozulmasınnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Günaydınnnnnnnnnn ...

günaydınlarr ...
ay evet ya bu gün çok çok güzel bir günnnnnnnn.....sonuna kadar böyle gider inşallahhhzemuszemus

günaydın canımmmmmmm
ay nedense bende bugün öyleyim yaaaaaa aminn işallahhhhhhhhh neşemiz bozulmasınnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydınlarr ...
ay evet ya bu gün çok çok güzel bir günnnnnnnn.....sonuna kadar böyle gider inşallahhhzemuszemus

ayy ayy amann nazar değmesin hepimizde mutluyuzz Allaha şükürrr... :lepi:

X