Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun kızlar gri olanda çok güzel en çok onu sevdim ben aslında ama fotolarda net değil...
saolun kızlar gri olanda çok güzel en çok onu sevdim ben aslında ama fotolarda net değil...
evet onlar net değil pek belli olmuyor a.s aman biz beğensek nolur beğnemsek nolur hayatımmmm sen beğenip almışın kendine yakıştırmışın ya boşver gerisiniiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok ben bişey demedim tabiki ben beğendikten sonra canımda..
net değilya ondan pek anlaşılmıyo dedim...
Anladım canım ben seni opuyorumnanaktanyok hayatım ben bişey dedin diye yazmadım zaten öylesine yazdım yani herkesin zevki sonuçta hani beğenmedik diye sen üzülmeyesin diye öyle yazdım hayatımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Anladım canım ben seni opuyorumnanaktan
hiçbirini silecektim fotoları onu da koydum..Sadece foto yeni yani... sositosositobu resimdekinde hangisini yeni aldın anlayamdım ama ayakkabıları mı pantolunu mu tişörtümü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bileyim de ona göre yorum yapayımmsositososito
:lepi:bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileiyi anladıysan efferin sanaaaaa:lepi:
herkesin farklı farklı zevki...
Senin kileride merak ettim hadi çekte koy..
Ben o ayakkabılara uygun bolero tarzı ceket aldım giydim de çekinemiyorum...ama ayakkabıları halanın kızına verdim düğünleri var orada giyecek ...elbisesine uydu..
Ayy bizde hep geçen hafta gezdik hala ve kızıyla ...dükkanlar kapanana kadar baya gezdik yedik içtik çok güzeldi...foto varda kablom yok atamadım size...
tmm çekerim canım atarım bende... akşam bol bol çekeyim ...evety zevkler farklı ..ama grileride netken çek...merak ettiim kız....
Ben akşama koyarım canım burda pc ye atamam.....gmaile mail atarım gece...
Ay akşama koy baribakarız...ımağıda ne zamandır görmüyoruz..onun fotolarınıda koy...