Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayyy ütüsü olmasa sürekli yıkar yıkar asarım ne var..
Ama iş başa düşünce yapılıyo be başlayınca bitiriyosun yani

çok gzüeller canım güle giy ayağında paralansın:lepi: açık renk olanalrı daha çok beğendim ben alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok güzeller canım yayğında paralansın...hasır topuklu açık pembe olanlar çok hoş cici duruyorlar...onları daha çok beğendim......

saolun kızlar gri olanda çok güzel en çok onu sevdim ben aslında ama fotolarda net değil...

saolun kızlar gri olanda çok güzel en çok onu sevdim ben aslında ama fotolarda net değil...

evet onlar net deil anlıyamadım..ama pembeler çok cici..onlarda kesin güzeldir...ama tarzlarımız çok farklı ya....

evet onlar net değil pek belli olmuyor a.s aman biz beğensek nolur beğnemsek nolur hayatımmmm sen beğenip almışın kendine yakıştırmışın ya boşver gerisiniiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Herkesin farklı farklı zevki...
senin kileride merak ettim hadi çekte koy..
Ben o ayakkabılara uygun bolero tarzı ceket aldım giydim de çekinemiyorum...Ama ayakkabıları halanın kızına verdim düğünleri var orada giyecek ...elbisesine uydu..
Ayy bizde hep geçen hafta gezdik hala ve kızıyla ...dükkanlar kapanana kadar baya gezdik yedik içtik çok güzeldi...foto varda kablom yok atamadım size...

evet onlar net değil pek belli olmuyor a.s aman biz beğensek nolur beğnemsek nolur hayatımmmm sen beğenip almışın kendine yakıştırmışın ya boşver gerisiniiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok ben bişey demedim tabiki ben beğendikten sonra canımda..
net değilya ondan pek anlaşılmıyo dedim...

yok ben bişey demedim tabiki ben beğendikten sonra canımda..
net değilya ondan pek anlaşılmıyo dedim...

yok hayatım ben bişey dedin diye yazmadım zaten öylesine yazdım yani herkesin zevki sonuçta hani beğenmedik diye sen üzülmeyesin diye öyle yazdım hayatımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok hayatım ben bişey dedin diye yazmadım zaten öylesine yazdım yani herkesin zevki sonuçta hani beğenmedik diye sen üzülmeyesin diye öyle yazdım hayatımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Anladım canım ben seni opuyorumnanaktan

bu resimdekinde hangisini yeni aldın anlayamdım ama ayakkabıları mı pantolunu mu tişörtümü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bileyim de ona göre yorum yapayımmsositososito

bu resimdekinde hangisini yeni aldın anlayamdım ama ayakkabıları mı pantolunu mu tişörtümü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bileyim de ona göre yorum yapayımmsositososito
hiçbirini silecektim fotoları onu da koydum..Sadece foto yeni yani... sositososito

iyi anladıysan efferin sanaaaaa:lepi:
:lepi:bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

herkesin farklı farklı zevki...
Senin kileride merak ettim hadi çekte koy..
Ben o ayakkabılara uygun bolero tarzı ceket aldım giydim de çekinemiyorum...ama ayakkabıları halanın kızına verdim düğünleri var orada giyecek ...elbisesine uydu..
Ayy bizde hep geçen hafta gezdik hala ve kızıyla ...dükkanlar kapanana kadar baya gezdik yedik içtik çok güzeldi...foto varda kablom yok atamadım size...

evety zevkler farklı ..ama grileride netken çek...merak ettiim kız....

Ben akşama koyarım canım burda pc ye atamam.....gmaile mail atarım gece...

Ay akşama koy baribakarız...ımağıda ne zamandır görmüyoruz..onun fotolarınıda koy...

evety zevkler farklı ..ama grileride netken çek...merak ettiim kız....

Ben akşama koyarım canım burda pc ye atamam.....gmaile mail atarım gece...

Ay akşama koy baribakarız...ımağıda ne zamandır görmüyoruz..onun fotolarınıda koy...
tmm çekerim canım atarım bende... akşam bol bol çekeyim ...
Kayınvalidemlere gidicez hani geçen yıl değilde önceki yıl tatile dayılara gitmiştikya onlar geliyorlar bu akşam bizde ordayız...

gmailinize bakın kızlar cebimde olan fotoları attım yeni sayılır bunlar izinde evdeyken çekmiştim...

günaydınlar...günaydınlar...kızlar..ne haber nasılsınız...nasıl geçti bayrammmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X