Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydınlar...günaydınlar...kızlar..ne haber nasılsınız...nasıl geçti bayrammmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aa ben görmemişimyaaa... akannehir
İyi geçti canım sizin nasıldı ??
bende ses seda yok kızlardan diyordum hani fotolar...
Fahriştende ses yok hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmile

aa ben görmemişimyaaa... akannehir
İyi geçti canım sizin nasıldı ??
bende ses seda yok kızlardan diyordum hani fotolar...
Fahriştende ses yok hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmile

bende diyorum..nerde bunlar dünden beri ya..bu akşam atıcam fotoları..bu gün aleyna ana okuluna başladı...öğlenci oldu....1 de götürdüm...öğretmeni ilk gün ya ağlarlarsa diye bekleyin okulda gitmeyin dedi..bütün gün okuldaydım..şimdi geldim....çok güzel geçti ilk günümüz..hiç ağlamadı..18 kjişilik sınıfları var belki 20 olabilirmiş..sınıfta ne kadar erkek çocuk varsa ağladı..bizimkilerden tık yok..nasıl oynadı....

bayramda çok güzel geçti hayatım...o kadar güzeldiki 3 kilo almışım :) :) :roflol: :roflol::roflol::roflol:

anneannemlerin köyüne gittik 2. günü 3. günü döndük..ben orda ye bakalım ye ..ye bakalım..her gittiğimiz evde dolma baklava koyuyorlar..eh bende yaprak sarmasına hayır demem...1 günde burda gezerken koydular.. pazar günü oy vermeye gidicez..benim pantolunun beli sıkıyo..bi çıktım tartıya 3 kilo..ay aman yarabbim..pazartesi rejime başladım :) :KK3: :KK3::KK3: :KK3::KK3:

ben kiloyu sadece göbeğime aldığım için koca göbekli oldum yine...böyledi yani..eşim çalıştı bayramda biz kızımla hep gezdik...

dünde annemi çanakkalede hastaneye yatırdılar..15 gün yatıcak..bel fıtığı çok büyümüş..2 gün falan çok ağrısı vardı yattığı yerden kalkamadı..ameliyat olması şartmış..annemde olmam dedi...şimdi 15 gün günde 10 sean..fizik tedavişi uyguluyorlar...hastanede..babamla kardeşim kaldı...her akşam onlara yemek çıkarıcam eve..nulaşıkları falan halledicem....öyle yani..bende başka dedikodu yok.....

sizde neler var neler yokk

ayy hadi hayırlı olsun okulunuz ..
Ayberkte ilkokula başlacaktı...naptı acaba ..
keşke bende 3 kilo alabilsem ne kolay kilo alıyorsunuz yaa...
Bayramın ne güzel geçmiş canım ..
Benimde tatil bol bu sene daha 1 hafta iznim var bayramdı izindi ...
Şimdi onuda kurban bayramına almak istiyoruz kurban bayramıda baya tatil yaani..
Irmakta iyi babannemiz geldi ctesi günü bayramdan sonra bu hafta bizdeler evde babannesiyle kalıyor... bizim tadilattaki okulda bitmiş evin ordaki ama göndermemeye karar verdik baya sorun olacak çünkü bakacak alacak götürecek kimse yok...seneye ilkokuldan başlayacak işallah..
Bende o yüzden dans kursu müzik kursu bişeyler araştırıyorum haftada 2 gün falan ona göndericem bu yılıda öyle geçsin...
Akşam fotoları atabilirsem yollarım çektim bende...mucckkss

Annenede çok geçmiş olsun canım ...fizik tedavinin baya etkisi olur.
Bizim halanın kardeşi küçük hala yani ameliyat oldu şimdi baya düzeldi ama iyi yanii..
Halada konyada köye gitmişlerdi bayramda yoklardı bu akşam dönecekler onlarda.
Aklıma geldikçe yazıyomm valla işteee

Bizim halanın kardeşi küçük hala yani ameliyat oldu şimdi baya düzeldi iyi yanii..
Aklıma geldikçe yazıyomm valla işteee...

ayy hadi hayırlı olsun okulunuz ..
Ayberkte ilkokula başlacaktı...naptı acaba ..
keşke bende 3 kilo alabilsem ne kolay kilo alıyorsunuz yaa...
Bayramın ne güzel geçmiş canım ..
Benimde tatil bol bu sene daha 1 hafta iznim var bayramdı izindi ...
Şimdi onuda kurban bayramına almak istiyoruz kurban bayramıda baya tatil yaani..
Irmakta iyi babannemiz geldi ctesi günü bayramdan sonra bu hafta bizdeler evde babannesiyle kalıyor... bizim tadilattaki okulda bitmiş evin ordaki ama göndermemeye karar verdik baya sorun olacak çünkü bakacak alacak götürecek kimse yok...seneye ilkokuldan başlayacak işallah..
Bende o yüzden dans kursu müzik kursu bişeyler araştırıyorum haftada 2 gün falan ona göndericem bu yılıda öyle geçsin...
Akşam fotoları atabilirsem yollarım çektim bende...mucckkss

ya ben fahrişe dü n mösn den yazdımm..napıyosun nasıl geçti bayram diye msn si açık ama cvp yazmadı..çok yoğun herhalde...başlamıştır ayberkte bu gün..bakalım fahrişyten alırız haberleri...

Misafiriniz vardı yani sizin bayramda...iyi olmuş babannesi hala yokken tam denk gelmiş yani....
şimdi bu sene kreşe gitmicek yani ırmak....seneye ana okuluna mı 1. sınıfamı gidicek ırmak ?_...1 . sınıftan başlıycak dimi...

ya sen ne delisin ..kilo almak istiyosun..manken gibisin kaşınıyosun :eek:lmaz: :eek:lmaz:

Bizim halanın kardeşi küçük hala yani ameliyat oldu şimdi baya düzeldi iyi yanii..
Aklıma geldikçe yazıyomm valla işteee...

saol canım..fizik tedavı işe yararmı bilmiyozki çok büyümüş fıtık..küçük halada bel fıtığından mı amelşiyat oldu.... ay inşallah düzelir..

kızlar selamlarrrrrrrrrrr
bayramınız çok güzel geçmiş valla bizimde yoğundu bayram 1.ve 2. günü akraba ziyaretleri 3. günü deniz 4. günü inegöldeydim
emelcim annene çok geçmiş olsun acil şifalar versin işallah
aleynayı da kocaman öp canım benim için kocaman hayırlı uğurrlu olsun okulunuz biz de bugün başaldık hayırlısı ile bakalım sorunsuz geçti bugünümüz oğluşum çok usluydu ve hiç sorun çıkarmadı bu hafta 9 da gidip 12 de gelecekler alıştırma içinmiş haftaya öğlenci olarak başlayacak bugün formalrını aldık giydirince fotosunu çekip atarım size pantolonları terzide ondan giydirimedim
yeşimcim sizinde gözünüz aydın babaanneniz gelmiş ama ırmakın okula gitmemsine üzüldüm alışmıştı cimcime canı sıkılmasın evde onu da öp benim için kocaman
bugün izinliydim ayberke koşturudum yarın işte olucam kısmetse görüşrüz iyi gceler öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar selamlarrrrrrrrrrr
bayramınız çok güzel geçmiş valla bizimde yoğundu bayram 1.ve 2. günü akraba ziyaretleri 3. günü deniz 4. günü inegöldeydim
emelcim annene çok geçmiş olsun acil şifalar versin işallah
aleynayı da kocaman öp canım benim için kocaman hayırlı uğurrlu olsun okulunuz biz de bugün başaldık hayırlısı ile bakalım sorunsuz geçti bugünümüz oğluşum çok usluydu ve hiç sorun çıkarmadı bu hafta 9 da gidip 12 de gelecekler alıştırma içinmiş haftaya öğlenci olarak başlayacak bugün formalrını aldık giydirince fotosunu çekip atarım size pantolonları terzide ondan giydirimedim
yeşimcim sizinde gözünüz aydın babaanneniz gelmiş ama ırmakın okula gitmemsine üzüldüm alışmıştı cimcime canı sıkılmasın evde onu da öp benim için kocaman
bugün izinliydim ayberke koşturudum yarın işte olucam kısmetse görüşrüz iyi gceler öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hayırlı uğurlu olsun canım okulunuz...maşallah sorunda çıkarmamışş eh alıştılar artıkk...
Irmak dinlenmeye geçti canım nasıl olsa 2 yaşından beri gidiyordu çok bilgi emdi kaydirigubbakcemile3 erken yetişti...Herşeyi biliyor bilmediği bi okuma yazma zaten ilkokulda öğretiyorlar bu yılda böyle geçsin dedik ...Yine haftada 2-3 gün faailyetlere katıcam .
Kendi seçsin dedim akşam dansı seçti zilli... hihoyyyt

Hayırlı uğurlu olsun canım okulunuz...maşallah sorunda çıkarmamışş eh alıştılar artıkk...
Irmak dinlenmeye geçti canım nasıl olsa 2 yaşından beri gidiyordu çok bilgi emdi kaydirigubbakcemile3 erken yetişti...Herşeyi biliyor bilmediği bi okuma yazma zaten ilkokulda öğretiyorlar bu yılda böyle geçsin dedik ...Yine haftada 2-3 gün faailyetlere katıcam .
Kendi seçsin dedim akşam dansı seçti zilli... hihoyyyt

günaydın canımopuyorumnanaktan
çok şükür sorunsuz atlattık bakalım bugün napıyor merak ediyorum. dün öğretmen tek tek isimlerini soruyor ayberk de dedi ki öğretmenim siz böyle bize sorcanıza yazmayı bilenler ismini tahtaya yazsın dedi öğretmende sen biliyomusun dedi biliyorum dedi ayberk de sonra öğretmen hadi kalk yaz bakalım diyerek tahtaya kaldırıd ayberkde ismini soyadını yazdı tahtaya bütün sınıf ayberki alkışladı öğretmeni de aferin sana dedi ay çok duygulandım ya yeşim çok güzel bişey allah herkese nasip etsin :gitme:
boşver iyi olmuş aslında öyle düşünmeniz ben hani ırmak alışkın üzülür diye düşünmüştüm ama baksan zilli hayatından memnun danslar falan kaydirigubbakcemile2

çok şükür sorunsuz atlattık bakalım bugün napıyor merak ediyorum. dün öğretmen tek tek isimlerini soruyor ayberk de dedi ki öğretmenim siz böyle bize sorcanıza yazmayı bilenler ismini tahtaya yazsın dedi öğretmende sen biliyomusun dedi biliyorum dedi ayberk de sonra öğretmen hadi kalk yaz bakalım diyerek tahtaya kaldırıd ayberkde ismini soyadını yazdı tahtaya bütün sınıf ayberki alkışladı öğretmeni de aferin sana dedi ay çok duygulandım ya yeşim çok güzel bişey allah herkese nasip etsin :gitme:
boşver iyi olmuş aslında öyle düşünmeniz ben hani ırmak alışkın üzülür diye düşünmüştüm ama baksan zilli hayatından memnun danslar falan kaydirigubbakcemile2

Ayy ben bile okurken duygulandım hayatımm..Gözümde canlandırdımda.canım yaaaa...
Irmak bugün babannesine gidecek hayatım kaynana duramadı gerçi sakat çocuk varya birde ilacı bitmiş ondan gitmek istiyo ama..Akşam dedim anne sen gitmeyi kafaya koymuşsun.durduramayız...ırmakta orda kalcam gitcem diyo görümcemin kızları varya orda çok istiyo ...
ayy annem gitmeseydi ne iyiydi bee akşam da konu olduda ırmak hıçkıra hıçkıra ağladı valla bi görsen ananemi çok özledim ben anne sen nasıl özlemiyorsun diyerek sarıldı ağlıyo bana görmen lazımdı içim parçalandı mafoldumben

Ayy ben bile okurken duygulandım hayatımm..Gözümde canlandırdımda.canım yaaaa...
Irmak bugün babannesine gidecek hayatım kaynana duramadı gerçi sakat çocuk varya birde ilacı bitmiş ondan gitmek istiyo ama..Akşam dedim anne sen gitmeyi kafaya koymuşsun.durduramayız...ırmakta orda kalcam gitcem diyo görümcemin kızları varya orda çok istiyo ...
ayy annem gitmeseydi ne iyiydi bee akşam da konu olduda ırmak hıçkıra hıçkıra ağladı valla bi görsen ananemi çok özledim ben anne sen nasıl özlemiyorsun diyerek sarıldı ağlıyo bana görmen lazımdı içim parçalandı mafoldumben

sorma ya işallah o duyguları sen de yaşıcan canım ırmak da :gitme:
ay canım kıyamam ya yavrum alışkın tabi kızım ananesine çocuk zor geliyo görmeyince özlüyo yakın yerde değil isteyince gidip gelinsin alışana kadar zor olucak ırmak için
peki ırmak şimdi konyaya mı gitcek onu anlamadım babaannesine gitcek dedin ya:uhm:

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr.....

nasılsınız canlarım....

fahriş ne kadar güzel geçirmissin bayramını...

ayberk in sorunsuz başlamasına çok sevinmdiim. canım...inşallah böyle devam eder....
allah başarılarını daim ettirsin...facede gördüm fotoları ...maşşallah ilk günün heyecanı yüzünden okunuyor....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay kıyamam ya..çocuk özlemiş bebeğim..özlenmemzmi..anne anne herkesin yeri farklı işte onlarda...ay yavrum..insanı ağlatıcak...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeşim gıııııııııııııııııııı
bale kursuna falanmı gitseki hayatım ...daha değişik olur....yada keman kursunaaa

sorma ya işallah o duyguları sen de yaşıcan canım ırmak da :gitme:
ay canım kıyamam ya yavrum alışkın tabi kızım ananesine çocuk zor geliyo görmeyince özlüyo yakın yerde değil isteyince gidip gelinsin alışana kadar zor olucak ırmak için
peki ırmak şimdi konyaya mı gitcek onu anlamadım babaannesine gitcek dedin ya:uhm:
yok hayatım beykoza istanbulda kayınvalidem

ay kıyamam ya..çocuk özlemiş bebeğim..özlenmemzmi..anne anne herkesin yeri farklı işte onlarda...ay yavrum..insanı ağlatıcak...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeşim gıııııııııııııııııııı
bale kursuna falanmı gitseki hayatım ...daha değişik olur....yada keman kursunaaa

hoşgeldin patoşumm..
Ağlattı valla kızz ağlattı benide mafoldumben
bale yada ritmik jimnastik arıyorum daha çok ritmik jimnastik istiyor ırmak...görüyor hep :asigim:
bacakları falan çok esnek zaten dümdüz açıyor .Sabahtan beri telde görüşüyorum bi yerle anlaştım gibi ama sadece jimnastik pazar günü getirin derse alayım bi izleyin dedi..beğenirse alacak...

hoşgeldin patoşumm..
Ağlattı valla kızz ağlattı benide mafoldumben
bale yada ritmik jimnastik arıyorum daha çok ritmik jimnastik istiyor ırmak...görüyor hep :asigim:
bacakları falan çok esnek zaten dümdüz açıyor .Sabahtan beri telde görüşüyorum bi yerle anlaştım gibi ama sadece jimnastik pazar günü getirin derse alayım bi izleyin dedi..beğenirse alacak...

hımm...zevkli olur ritmik jimnastik.........vucududa yatkınsa daha iyi..fiziği falan çok gelişir...hewm severek giderse canı sıkılmaz.... bakalım pazar belki çok sever..ne kadar gidicek..yani haftada kaç günmüşşş

X