allah allah niye o kadar taktıki...görüyorsa sokakta çocuklarda ondan takmıştır...ama çok pahalılar...birde bincek yerde yok..biz aldık ya geçen yaz...kaç kere düştü...bizim evin önüde cadde köşedeki parka gidiyorduk binmeye ama düşünce falan fena oluyor ya...sonradan hevesi geçti zaten bıraktı...boşuna masraf şimdi aklına bile gelmiyor....Ayy emel ırmak bisiklete taktı kafayı..İlla bisiklet alalım diyo burda karşımızda dükkan var orda her akşam biniyor dün nasıl ağladı alalım diye...Hiç bu kadar bişey istediğini görmedim .Param yok annecim şimdi desem daha üstelemezdi hiç ..ama dün tutturdu burdaki gzüzel değil başka yerlere bakalım en güzelini alalım dedimm.Şimdi netten bakıyorum da çok pahalı yaaa 200-300 lira
bizim bincek yerimiz var sitenin parkı var saha var kocaman.Hem yazda geliyo işten eve gidince bile indirip bindiririm ...Alıcam yaa çok heves etti 149 liraya 18 lira taksitle realde çok güzeli vardı geçen akşamda görmüştük ordan alırız...allah allah niye o kadar taktıki...görüyorsa sokakta çocuklarda ondan takmıştır...ama çok pahalılar...birde bincek yerde yok..biz aldık ya geçen yaz...kaç kere düştü...bizim evin önüde cadde köşedeki parka gidiyorduk binmeye ama düşünce falan fena oluyor ya...sonradan hevesi geçti zaten bıraktı...boşuna masraf şimdi aklına bile gelmiyor....
ama pahalılar ya çocuk biikletleri...napcan alcanmı..karar verdinmi..kredi kartına falan taksitle al bari peşin alma
bizim bincek yerimiz var sitenin parkı var saha var kocaman.Hem yazda geliyo işten eve gidince bile indirip bindiririm ...Alıcam yaa çok heves etti 149 liraya 18 lira taksitle realde çok güzeli vardı geçen akşamda görmüştük ordan alırız...
Bebişim biz yemeğe gidiyoruz ..Sahile balıkçıya gidiyoruz yine :)
canalrımmmmmmmmmmmmmmm nbr siniz yaaaaaaaaaa
offf gelemiyom bi türlüüüüüüüüüüüüüüüü
kaçtım bi ara bakayım dedimmmmŞenizŞeniz
Geldim canlarımm...
Emel bakıyorum hemen şimdi...
hoş geldin canım.....iş yerimdeki duvarımıda koydum...ay eve gidincede evde yaptığım yayıkları testileri çekeyimkoyayaım..tam benlik sitemiş yeşimmm,,,bende sabahtan beri ordaki değişik şeyleri ineleyiorum eve gidince bir sürü şeyler yapıcam uğraş çıktı banad
ayy gördüm gördümmm...Tam bizlik site valla evet..Ben bu ara tembelim.
Giriş hole yuvarlak paspas örücem bide senin mutfak tülünden yapıcam...
evet ya bir sürü yapılcak şey var canım....
sende bu iplerdenmi yapcan...ben o kurdale iplerden aradımda bulamadım..bi çeşit buldum pahalı geldi..almadım bunlardan yapı verdim...
bende bu iplerden minder yapıcam..örüpte..yer minderi kocaman ...
böyle halı ördüğüm ip gibimi alsam incesinimi bilmiyorumkii...Yap hayatım yapta yaptıklarımızı koyalım...
Ay bu fahriş nerde bugün yaaaaaaa ...
olur arasında çok fark yokki..biraz seyrek koyarsın kalın gelirse aynı şey hayatım.....
sen mutfağınamı yapcan kırmızıya..
fahriş bi ara msn den yazdı canım..patronu gelmiş bir sürü iş vermiş...senide çok öptü bilki gelemem bir daha yemek yerken bile bana işleri sayıyordu dedi....yeşimimide çok kocaman öpüyorum...burda açamassam eve gidince gelirim dedi..
eh artık hınımın neti var .. eve gidincede açar hayatım..arada geceleride giriyor siteye coştu
allahım inanamıyorum ya..annemle konuştum..bu akşam bigaya anneanemlere gitcektik teyzemlerde gelcekti..bende teyzemin çocuklarına hediye ffalan almıştım ya...teyzemler aramış annemi biz haftaya gelcez sizede haftaya gelin demişler yarın hepberaber pikniğe gitcektik..aleynaya da söylemiştim dayımlar falah hatırlıyormusun köyde çocuklarla fotosunu çekip koymuştum..çok seviyordu onları heveslenmişti..gidemicekmişiz..anemm iznini ayarla yarın kullanma..haftaya kullan dedi..yarın işe gelicem ..ya ben ne şanssızım ya.....uf bursaya gidemedim iznim kaldı bu haftada bigaya gidemiyorum iznim kaldı.... :1shok: :1shok: senağlama senağlama senağlama senağlama
olur arasında çok fark yokki..biraz seyrek koyarsın kalın gelirse aynı şey hayatım.....
sen mutfağınamı yapcan kırmızıya..
fahriş bi ara msn den yazdı canım..patronu gelmiş bir sürü iş vermiş...senide çok öptü bilki gelemem bir daha yemek yerken bile bana işleri sayıyordu dedi....yeşimimide çok kocaman öpüyorum...burda açamassam eve gidince gelirim dedi..
eh artık hınımın neti var .. eve gidincede açar hayatım..arada geceleride giriyor siteye coştu
eeeeeeeeeeeeee bekliyorum anacımmmmmmmmm artık bu geceeeeeeee 12 den sonraaaaaaa nete hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug::1hug::1hug::teytey::teytey:
işallahhh canım gelicemmmmm ...