Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Ehh günaydınn diyeyimde opuyorumnanaktan gerisi gelirmi bilmem bilmiyorumkismile

Ehh günaydınn diyeyimde opuyorumnanaktan gerisi gelirmi bilmem bilmiyorumkismile

günaydın günaydın tatlımm opuyorumnanaktan
valla şimdilik masamdayım ee heralde şimdilik gerisi gelir hayatımm:roflol:
ay napıyım anacım hiç belli olmuyo ki benim işim heryere koşturunca böyle oluyo

günaydınlar....ay fahriş ya...çok kötümüş o film çektirmek..inşallah bir daha böyle şeyler yaşamassın...ama sorun çıkmamamsına çok sevindim.....

yeşimcim bebeğim kıyamam kız ben sana....üzmesene kendini bebeğim...inşallah ilerde istersen en güzelini yaşarsın.......

ay benim neşem yerimde ..sizede yeter..hafta sonu kadriyemle..bir örnek iki tane ayakkabı aldın..indirimdennn...tam zevkim ama ..çok beğendim..biri 69 tl biri 89 tl miş...15 er tl den aldık...ben siyahını ...swevgilim beyazını aldı....ay alınca..kadın aklı ya bizimkiler bi sevindik bi sevindik..çocuk gibiii

günaydın canım
ay valla çok zor hayatım allah bidaha göstermesin zor oldu ama sonucu iyi çıktı ya şükürler olsun içim rahataldı a.s

ay allahım yaa deliler iyi hadi güle güle kullanın canım sevgilinle birlikteeeeeee:roflol:
allah neşenizi bozmasınnnnnnnnn

Anam kimler varrmışş sonundaa ...yarebbimmm...
Güle güle kullan kız ayakkabılarınızı bende aldım geçen hafta hemde biri 15 biri 8 tl yeee.
dur göstertiyimmm...
Ay ben dün bütün eve temizliğe giriştim belki camlar tüller...
Nasıl pismiş allahım belki 8-9 aydır hiç silmemiştimm..

ee sende güle giy ayakabbalrını canım bende dün üzerime bişeyler aldım siyah eteğimin üstüne bu akşamda bakıyım ayakkabı bakcam heralde bakabilirsem
valla ben bu bayram temizlik konusnda rahatım mevlüt okutuvam diye zaten yapmıştım şuanda evim temiz sadece ön iki camımı sildim yarın akşamada silip süpürcem o kadar dünde kayınvalidenin mutfak doalpalrını sildim gerisibi o yapar artık yavaş yavaş zaten onun evinide dip köşe yapmadık çünkü bayramdan sonra camalrı pimapen olacak ondan sonrada heralde badana olacak o yüzden pek ellemedik onun evi o da bi silcek süpürcek o kadar

ay göster şekerim ..bende akşama koyarım...gerçi bu gün giydim birini olsun....sıfır sayılır....ay..bende pistimde..taşınırken her şey elden geçti ya..çok temizim :)

bende hafta sonu cumartesi annemle salça yaptık...kaynanamın kız kardeşi dilek teyze doğurdu..pazar günü ondaydım bütün gün..bebeği eve getirdik..obnlara kek börek yaptım..bebei sildim giydirdim..çle uğraştım...çok tatlı bebek yavvvvvvvvv

amin amin hep birlikte neşelenelim inşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan
amin canım amin cümbür cemaat:Saruboceq:

anacım sen daha yeni taşındın tabiki temiz olcan ohh ne güzel misler gibi bayram geçirisin artık her bayram hep telaşe yapardın temizlik yapacam diye iyi bak sende rahatsın bu bayram :hulya:
kız kaynananın kız kardeşi kaç yaşında da doğurdu yaabilmiyorumkismile

he..vallahi temiz temiz çok iyi oluyor...bend ebir banyoyu tuvaleti ovalarım..balkon yıkarım...işte yeterrrrrrrrrr :)
kız kaynanamın kız kardeşi dilek teyze geçen sene buraya görücü usulü il e evlendi ya..35 yaşında..bu senede doğurdu..işte hemen yaptılar çocukkk

saol canım...
Sen yeni yaptın evet ohh miss gibi...Ben çok yoruldumm bütün camları dip köşe bütün evi sildim...yemeği selçuk yaptı hazırladı...
toz aldım banyoyu mutfağı temizledim ütü yaptım astım küçük camları..Ama yatak odasıyla salonunkini ütülemeye gücüm yetmedi onuda bugün değilde yarı ütülüycem selçuk asar...

dilek teyze gençmi kız kaç yaşında ayy yeni bebek sevdin hee ne tatlıdır valla biz unuttukk artıkk..sevmeye sevmeye...

36 yaşından bebeğim.....he bebek sevmesi çok güzel kız ben şanslıyım..meleğin ki 2 akşamda bir bizde onu seviyorum ...şimdi bunuda sevcem...

ççok yorulmuşsun sen dün ya..niye ütülüyorsunki tülleri canım..ıslak ıslak assana o zaman kırışmıyor...

bi tek oturma odasınınki öyle asılıyor canım mutfak falan hep ütü istiyor...
buruş buruş oluyo salonunki keten tül yatak odasınınkide kırışan cinsten assanda açılmıyor
:1no2:

hee hatırladım tamam şimdi eh güle güle bütün o zaman bebeğinizi ay minicktir şimdi o yaa ne tatlıdır bizde dün özgürle ayberkin bebeklik resizmlerine baktık ay içimiz gitti napalım bi icraat yok bizde resimleri seviyoz böyleeee:roflol:

buruş buruş oluyo salonunki keten tül yatak odasınınkide kırışan cinsten assanda açılmıyor

ayy ne zor yaa öyle perde ütü istiyince valla benimkiler çok rahat on kat buruştur at hiç buruşmuyorlar ne ütü ne bişey itiyo

ay çok zormuş öyle ya....allahtan ben hiç ütülemiyorum...zaten sevmem ütüyü ..o tül bitermi ütüle ütüle..anasını gözü gibi en az 5 metre...aha bide pilelise 15 metre...vay anam..ömür törpüsü

ay öle deme kız...allaha şükü ayberk var sağlıklı..olursa olur...olmazsa allahtan allah verir..bu kadar çok düşünme üstüne düşme hayatım..hiç olmasa daha kötüdü ya..allaha şükür hepimizin var 1 er tane sağlıklııı

ay aynen kız hiç sevmem perde ütülemeyi ama napsın kız mecbur baksana kırışıncada öyle asacak hali yok yaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…