Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

kız kadın nasıl desin...demekki ablan annene istemediğini açık açık sölemiş..annende o yüzden sana bişey diyemiyodur..... Napcan yeşim halalar gidince...komşun bi kaç gün bakabilcekmi ?
Onu demek istemedim canım onu biliyorum ...
Anneme de üzüldüm yani üzülüyo ama diyemiyor

Sanki demedim öbür olayda neler dedim..Bütün yaptığını ettiğini söyledim böyle böyle yaptın benim canım yokmuydu dedim nolduu gene aynııı..
:umursamaz:

yok vallahi hayatım hiç uğraşma bence bişey değişeceğini sanmıyorum bırak en iyisi arama sorma bak yine nasıl burnu sürtücek varmı senden başka kimsesi mecbur gelecek sana yine:1closedeyes:

doğru diyosun hayatım şükretmek lazım yani allah kimseyi mahrum bırakmasın bu sevgiden:Saruboceq:

Sende olmazsa bile hiç sakın üzülme fahrişcim ...Hazırlıklı ol yinede herşeye...
Yeter bir tane Allahım uzun ömürler versinn ..
Bak benim olduda ne oldu herşeyin hayırlısı ...

Sende olmazsa bile hiç sakın üzülme fahrişcim ...Hazırlıklı ol yinede herşeye...
Yeter bir tane Allahım uzun ömürler versinn ..
Bak benim olduda ne oldu herşeyin hayırlısı ...

öyle canım öyle herşeyin hayırlısı allahıma şükür aratmıcak kadar verdi ya rabbim o da yeter a.s ya benim şuan olup olmamasından çok şu hsg çekimi düşündürüyo gece gündüz aklımda nasıl olacak diye o çok strese soktu beni :sinifsinif: sitee yazdım çektirenler varmış kimisi korkma bişey yok diyo kimisi benimki çok kötüyüdü diyo bide böyle araştırdıkça hepten gerildim o yüzden biran evvel olup bitisn istiyorum hayırlısı ile:Saruboceq:

Anlıyorum canım çekilsinde kesinleşsin istiyosun sebebini öğrendikten sonra rahatlayacaksın...
İşallah kolay olur canım yaa bende çok korkuyodum kürtajdan ama insan mecbur kalınca dayanıyo hiç gerilme sakin gir yaşayıp göreceksin kulak asma hiç bişeye...

ay evet valla artık ne olacaksa olsun biaran evvel yaptırmak istiyorum bendeea.s

Sanki demedim öbür olayda neler dedim..Bütün yaptığını ettiğini söyledim böyle böyle yaptın benim canım yokmuydu dedim nolduu gene aynııı..
:umursamaz:

aman ya boş ver....o zaman ..ne hali varsa görsün.......doğru daha öncede dediytdin dimi anlamamdı ....ıy gıcık kaptım iyice

aman ya boş ver....o zaman ..ne hali varsa görsün.......doğru daha öncede dediytdin dimi anlamamdı ....ıy gıcık kaptım iyice
:roflol:
Yok kız patoş ben yine diyecemi dicemm...İçimde kalmasın hem araya soğukluk girer ikidebi hiç bişey yokmuş gibi aramaz hiç olmazsa...

YA ÜF BENİM BURALAR KARIŞTI YA...BEN YETİŞEMİYTOM SZİZE BEEEEEEEEEEE.... AY ÇILDIRCAMMMMMMMMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ÇAY SİGARA İÇCEM BEN..BEN Bİ MSJ YAZANA KADAR 10 TANE YAZMIŞINIZ GERİDE KALIYORUM KUDURYORUM..... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ayy benimde bugün burası çok fenaydı sürekli salak salak işlerle uğraştım durdum..
Şimdi sakinledi iyice...
4 te yiyebildim yemeğimide çayımıda şimdi içtim sigaraya gidicem bende

İlk heves işteee :))
Ayy yorgunum fahrişim yaa misafirlerim vardı dün akşama kadar koşturmaca geçti..
İşteyim yine ...Tatil ama bize tatil yok (

selem kızlar...ne ahber nasılsınız..ben çok güzel hafta sonu geçirdim..halimelerle meleklerle..priaposa balık tutmaya gittik...hem dennize girdik güneşlendik...hemde iskelenden olta attık...pancar gibi oldum....çok yanmışımm...aleyna falan çok kızarmışşşş..öyle keyiflidi

İlk heves işteee :))
Ayy yorgunum fahrişim yaa misafirlerim vardı dün akşama kadar koşturmaca geçti..
İşteyim yine ...Tatil ama bize tatil yok (

at canım dinlenememişsin....kalabalıkmıydı misafirler....yorgun yorgun işe gelmek çok zor..inşallah bu gün orası sakin olurda çok yorulmassınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…