Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

İyiyim canım sen nasılsınızzz :)))
nerdesiniz kızlar yaa merak ediyorum fahrişş ne oldu dr a gittinmi ...
Emel sen de ne var ne yok izindemisin bi cvp verin daaa...

İyiyim canım sen nasılsınızzz :)))
nerdesiniz kızlar yaa merak ediyorum fahrişş ne oldu dr a gittinmi ...
Emel sen de ne var ne yok izindemisin bi cvp verin daaa...

iyiyim canım..vallahi dün bende yazdım buraya fahriş ne oldu diye daha cvp yok...face dedi bi ara fahriş.....

yok canım izinde değilim çıkamadık..kpss öğretmen atamaları falan ertelendi ya...full time çalışıyoruz...pazar izinlidim işte ondada gezdik.....

bende az önce dışarı çıktım kuaföre gittim kaadriye saçını kahveye döndürüyor... çağırdı gittim...öle tam bişeye benzememiş....daha 2 saatlik işi vardı geldim geri...

iyiyim canım..vallahi dün bende yazdım buraya fahriş ne oldu diye daha cvp yok...face dedi bi ara fahriş.....

yok canım izinde değilim çıkamadık..kpss öğretmen atamaları falan ertelendi ya...full time çalışıyoruz...pazar izinlidim işte ondada gezdik.....

ayy yine hevesin kursağında kaldı yani izin işi yattı :sinifsinif:

bende az önce dışarı çıktım kuaföre gittim kaadriye saçını kahveye döndürüyor... çağırdı gittim...öle tam bişeye benzememiş....daha 2 saatlik işi vardı geldim geri...

Ayy iyi hadi çok doğru bir karar kaydirigubbakcemile5
Daha yıkayıp kurutmadan bişey belli olmaz ki ...
Ama çok yakışacak eminim

Ayy iyi hadi çok doğru bir karar kaydirigubbakcemile5
Daha yıkayıp kurutmadan bişey belli olmaz ki ...
Ama çok yakışacak eminim

yani sarıdan güzel olur...kahvenin üsütne balyaj yapıcaklarmış daha..bakır gibi....sarı çok kötü durdu zatennn....

bu konu aklıma geldikçe gözlerim doluyo ..sinirden biliyomusun...delircek gibi oluyorumm
Senin işin bitmez ben bunu anladım sende hiç delirme alış artık ben bile alıştım kızzz kaç senedirrr :KK3:

yani sarıdan güzel olur...kahvenin üsütne balyaj yapıcaklarmış daha..bakır gibi....sarı çok kötü durdu zatennn....
ayy güzel olur çokkk bayanssulusmile

onunda çaresi varki..ben onuda düşündüm...madem izin yok...cumartesi pazar kullanıcam...gitmek istediğim bir iki yer var..cuma akşamı binicem pazar gecesi gelicem geri... ramazan bitsin..ramazanda olmuyo....onuda halledicem..kaç yıldır çalış çalış çalış..sanki eğitim dünyasını kurtarıcam..vallahi bu sene çok iyi oldu cumartesi pazarlar...en azından çıkıp havaalıyorum...gerçi 80 kere falan arıyolar 5 dk da bir cep çalışyo ama olsunnnnn

HU HUUUUUUUUUUU

KIZLAR NERDESİNİZ YA...AY BUNLAR DÖKTÜRMÜŞTÜR 2 GÜNDÜR DİYE BİR GİRDİM SİTEYE KİMSE YOK....EN SON BENİM MSJ DURUYOR....boshayallersmile NERLERDESİNİZ HATUNLARRR

selamm canalrımmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmhihoyyyt
ayrı kaldım sizlerden bi süre ama buralar karışıktı biraz pek ilgilenemedim netle a.s
bundan sonra burdayım işallahh :lepi:
emelcim üzüldüm canım izin işinin olmadığına valla bi şöyle senelerdir doğru düzgün dinlenemedin haytaım yaa ama iyi oldu cumaretsi pazarlar çalışamaman o zaman geziyosun bari :eek:
yeşimcim canım sen nasılsın tatlım ay tırnakalrını gördüm ama bi türlü yazamadım biraz iş işten geçince oluyo ama kusura bakma çok hoşmuş çok şekerler valla hiç takma gibi durumuyooa.s

bende geçen hafta cumaretsi kanallarıma bakılması için film çektiridm çok şükür ben de de hiç bişey çıkmadı sizin anlıcanız işimiz artık allaha kaldı kızlarr :Saruboceq: ama varya allah kimseyi o filmi çektirmeyi nasip etmesin bana da birdaha göstermesin felekat bişeydi müthiş sancılı geçti ama o gün mahvoldum kendime gelemedim ağrıdan çok kötüyüdü yanii hemen hemen yarım saat sürdü ama bende mahvoldum:sinifsinif:

Ayy canım geldinmii..çektirmişsin ayy kıyamam canım yaa korktuğun kadar oldu yanii... :çok üzgünüm:
Neyse oldu bitti yaa bişeyde çıkmamış ohhh Allaha şükür yaaa...
Olur işallahh yarabbimmm ... :Saruboceq:
Benim de bebişim gitmeseydi bugün ilk hareketlerini hissedecektim...Evde bi çark var taa Irmakta bakıyodum hamile kalınca onu çıkarmıştım yine meydana... kaldırmadım sabah gözüm takıldı bakayım dedim kaç haftalık olacaktı diye ilk hareketlerini gördüm kötü oldumm mafoldumben

Ayy canım geldinmii..çektirmişsin ayy kıyamam canım yaa korktuğun kadar oldu yanii... :çok üzgünüm:
Neyse oldu bitti yaa bişeyde çıkmamış ohhh Allaha şükür yaaa...
Olur işallahh yarabbimmm ... :Saruboceq:
Benim de bebişim gitmeseydi bugün ilk hareketlerini hissedecektim...Evde bi çark var taa Irmakta bakıyodum hamile kalınca onu çıkarmıştım yine meydana... kaldırmadım sabah gözüm takıldı bakayım dedim kaç haftalık olacaktı diye ilk hareketlerini gördüm kötü oldumm mafoldumben

evet canım gelebildim anca kaydirigubbakcemile5 çok şükür bişey çıkmadı ama allahda bidaha göstermesin gerçekten korktuğum gibi varmış yani ilacı içeri saldığında o nasıl bir ağrı varya anlatamam inan çok şükür oldu bitti uyku uyuyamıyodum kız nasıl olcak nasıl bitecek diye :sinifsinif:
canım ya bak şimdi ben de kötü oldum şimdi sen öyle söyleyince napıcaksın üzülme hayatım hayırlısı böyleymiş demkki işallah tez zamanda tekrar kalırısın canım :Saruboceq: tabi bendeeeeeeeeeeemafoldumben

evet canım gelebildim anca kaydirigubbakcemile5 çok şükür bişey çıkmadı ama allahda bidaha göstermesin gerçekten korktuğum gibi varmış yani ilacı içeri saldığında o nasıl bir ağrı varya anlatamam inan çok şükür oldu bitti uyku uyuyamıyodum kız nasıl olcak nasıl bitecek diye :sinifsinif:
canım ya bak şimdi ben de kötü oldum şimdi sen öyle söyleyince napıcaksın üzülme hayatım hayırlısı böyleymiş demkki işallah tez zamanda tekrar kalırısın canım :Saruboceq: tabi bendeeeeeeeeeeemafoldumben

Ben işte bi daha cesaret edbilirmiyim onu bilmiyorum.O yüzden kafam çok karışıkk ...
Kendime güvenmiyorum...Anlatamıyorum çok garip bi psikoloji bu ...
Eee senin ağrın sonrada devam ettimi yoksa anlıkmıydı canım...
Allah yaşatmasın bir daha bize böyle şeyler..

Ben işte bi daha cesaret edbilirmiyim onu bilmiyorum.O yüzden kafam çok karışıkk ...
Kendime güvenmiyorum...Anlatamıyorum çok garip bi psikoloji bu ...
Eee senin ağrın sonrada devam ettimi yoksa anlıkmıydı canım...
Allah yaşatmasın bir daha bize böyle şeyler..

aa tabiki olacak bidaha canım öyle düşünme daha çok yeni şuan ondan öyle düşünüyosun allah göstermesin kaçkere karnında ölen kaç kere düşük yapan insanlar var hayatım vardır seninde bi vaktin saatin elbet düşünme öyle :1hug:
canım benim ağrım ogün devam etti az az hep ağrıdı ama şuanda iyiym çok şükür :Saruboceq:

Günaydın canım nasılsın??
Ayy hiçç çalışasım yokk bayram gelseee

X