- 22 Mart 2009
- 1.406
- 0
Ayyy geçmiş olsun patoşumm opuyorumnanaktan
Bugün ne giydinde ekşınn var çıkamıyorum ordann :roflol:
hay allah seni ya delüüüü...ekşiinn meraklısı ..vallahi halim yok olsa bende gelir...ekşinnn izlerdim......saol canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye la en başta ayaktayım ya.
Zaten çok kısa geldi hiç orda durduğu gibi değil...mankendekinden çok daha kısa geldi yani...
Selçuğada diyorum o kızda böyle değildi demekki o giyen gödek bi kızmış diyo ...
ay teşekkürler hayatımm o senin güzelliğin bayanssulusmile
ay evet aramızda kalsın ama elbise mankende süper durmuş ee karıda endam var fizik var bu da sanki endamlıymış gibi almış o elbiseyi giymiş ama hiç yani hadi ben giysem neyse ha o manken ha ben hiç bi fark yok aramızda allaha şükürrrrrrrrrrrbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ayyy yesinlerr ben bikeremmm o mankenden uzunumm beeee.. :icecream:ay teşekkürler hayatımm o senin güzelliğin bayanssulusmile
ay evet aramızda kalsın ama elbise mankende süper durmuş ee karıda endam var fizik var bu da sanki endamlıymış gibi almış o elbiseyi giymiş ama hiç yani hadi ben giysem neyse ha o manken ha ben hiç bi fark yok aramızda allaha şükürrrrrrrrrrrbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ayy canımm çokmu hastasınn ...izine ayrılda gel iyileştireyim seni aklinialirimsmilehay allah seni ya delüüüü...ekşiinn meraklısı ..vallahi halim yok olsa bende gelir...ekşinnn izlerdim......saol canımmm
hadi lennnnnnn sırnaşık şeyheh tamam ekşın nerde yeşim orda hayatta çıkamaz artık akşama kadar ordan zemuszemuszemuszemus
heh tamam ekşın nerde yeşim orda hayatta çıkamaz artık akşama kadar ordan zemuszemuszemuszemus
dimi ya nerde olay var anında orda bitiyor...nasıl l haberi oluyorsaaa.... :)
bu gün ordan çıkmaz bırak yarında devam eder takibeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy yesinlerr ben bikeremmm o mankenden uzunumm beeee.. :icecream:
Şaka bi yanada ayyy Fahrişş gülmektenn öldürdün kız beni burdaaaa...Çok yaşa sennn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
e işte uzun olduğun için zaten sana kısa geliyo anacımm kaydirigubbakcemile3 ayyy yeşimmmm sende bunu düşünemiyosan yanii ne diyeyim ay söylüyelim bu online alışverişçi mağazasına sana göre olanını dikip göndersinler bariiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy canımm çokmu hastasınn ...izine ayrılda gel iyileştireyim seni aklinialirimsmile
sakın gitmeeeeeeeeeesempatiksalakcinni
hadi lennnnnnn sırnaşık şey
dimi ya nerde olay var anında orda bitiyor...nasıl l haberi oluyorsaaa.... :)
bu gün ordan çıkmaz bırak yarında devam eder takibeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
endamlıymış gibi almış giymişşş :roflol:
diyo yaaa
ya ben de 2 foto açıldı hayatımmm öbürleri açılmadı ikiside oturuken..anlıyamadadım ama ..mankeni sonradan gördüm elbise çok hoşşş çokkk mikemmelllllllll..kısa falan olmaz o kıs agüzel durur giyiylir giyilir..vallahi denk gelse bende alırdım harika..varsa bana linkini atsana....
demek manken gödek bi kızmış haha çok güldürdün vallahiiii:roflol::roflol::roflol:
Ulan endamsız sen demedinmi mankende boy var pos var endam var diye..
evet canım yeşim takipde ay bu meraktan gecede takip eder boşuna dememişler insanın başına ne gelirse ya meraktan ya daaaaaabilmiyorumkismile
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
atarım linkini ama sana olurmu o elbise bilmem :roflol:
bLuz olarak tam gelir heralde sana :roflol:
Evettt bu japon style manken de japon ve bi kaç yerde okudum japonların miyon ufak tefek olduklarını o yüzden ordaki kıyafetler bizimkilere pek olmuyormuşş... Küçük müş o tarzlarr...
Ulan endamsız sen demedinmi mankende boy var pos var endam var diye..
Bende ...ben de fazlası var didim ne var ...ondan uzunum didim .zaten ondan kısa geldiğini anladımm yanii anacımm senin oruç neyimmi başına vurdu bilmiyimkii...
atarım linkini ama sana olurmu o elbise bilmem :roflol:
bLuz olarak tam gelir heralde sana :roflol:
Evettt bu japon style manken de japon ve bi kaç yerde okudum japonların miyon ufak tefek olduklarını o yüzden ordaki kıyafetler bizimkilere pek olmuyormuşş... Küçük müş o tarzlarr...
ayde kızancıklar ben gidiyom yarın görüşrük kısmetse
kendinize iyi bakınn byeeeeeeeeeeehihoyyyt
aaaaaaaaa kız patoş vallahi bu sana bi hakaret dir arkadaşım ne demek sana olurmu bilmem tabi kendisine olmadı ya kimseye de oldurmaz artıkkkkkkkk demekki bitek bana olur hem japonlar gibi ufak tefek hemde onlar gibi zayıf ve endamlıyım çok şükürrrrrrrrr bayanssulusmilebayanssulusmile çekemeyenler çatlasınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Günaydınlarr efendimm günaydınlarrrr...