- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
oda odamı....ıyy nasıl olcakki 5 kattan zaten halatla indirmişler eşyaları odaya falan bakmamaışlar depmişler boş verdim zati ben...içine girdim ya yavaş yavaş yerleşirimmm..sen jnapıyosun bakalaım hafta sonu gittinizmi gezmeye balık tutumaya falan gidicez yazmışsın face ye
hıı seninki olmazmış be anacım 5.kattaymışın neyse taşındın ya yerleşirisn yavaş yavaş canım
iyiym valla napıyım uğaraşıyom sıcaklarla gittik kız hafta sonu cumaretsi diyetisyenim vardı 5 de ordan çıkınca kocişimle balığa gittik pazarda karacabeye denize arkadaşlarla ama çok güzeldi hesapta bu sene tatile gitmedik ama her hafta denizdeydik a.s artık ramazanda şimdi ara verdik bayramda kısmetse gidicez tekrara.s
Hadi atlattın yerleşirsin canım.Hayırlı olsun yeni evin.
Aman gereksiz ne varsa at gitsin.Bende atıcamda şimdi heryer kalkmadan anlayamıyorum taşınırsam bende atıcam çoğu şeyi çocuk olduktan sonra ne kadan doldu ev yaaa...
fahrişim nbr ???nasılsın .
Neler yapıyorsunuz dr işin ne oldu opuyorumnanaktan
iyiym canım sen nasılsın opuyorumnanaktan dr işi aynı hayatım en son özgürdede bişey çıkmadı şimdi benim adet günümü bekliyoruz eğer bu ayda bişey olmazsa tüplerime bakıcaklar bekliyoruz yaniiia.s