Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

oda odamı....ıyy nasıl olcakki 5 kattan zaten halatla indirmişler eşyaları odaya falan bakmamaışlar depmişler boş verdim zati ben...içine girdim ya yavaş yavaş yerleşirimmm..sen jnapıyosun bakalaım hafta sonu gittinizmi gezmeye balık tutumaya falan gidicez yazmışsın face ye

hıı seninki olmazmış be anacım 5.kattaymışın neyse taşındın ya yerleşirisn yavaş yavaş canım
iyiym valla napıyım uğaraşıyom sıcaklarla gittik kız hafta sonu cumaretsi diyetisyenim vardı 5 de ordan çıkınca kocişimle balığa gittik pazarda karacabeye denize arkadaşlarla ama çok güzeldi hesapta bu sene tatile gitmedik ama her hafta denizdeydik a.s artık ramazanda şimdi ara verdik bayramda kısmetse gidicez tekrara.s

Hadi atlattın yerleşirsin canım.Hayırlı olsun yeni evin.
Aman gereksiz ne varsa at gitsin.Bende atıcamda şimdi heryer kalkmadan anlayamıyorum taşınırsam bende atıcam çoğu şeyi çocuk olduktan sonra ne kadan doldu ev yaaa...

fahrişim nbr ???nasılsın .
Neler yapıyorsunuz dr işin ne oldu opuyorumnanaktan

iyiym canım sen nasılsın opuyorumnanaktan dr işi aynı hayatım en son özgürdede bişey çıkmadı şimdi benim adet günümü bekliyoruz eğer bu ayda bişey olmazsa tüplerime bakıcaklar bekliyoruz yaniiia.s

hıı seninki olmazmış be anacım 5.kattaymışın neyse taşındın ya yerleşirisn yavaş yavaş canım
iyiym valla napıyım uğaraşıyom sıcaklarla gittik kız hafta sonu cumaretsi diyetisyenim vardı 5 de ordan çıkınca kocişimle balığa gittik pazarda karacabeye denize arkadaşlarla ama çok güzeldi hesapta bu sene tatile gitmedik ama her hafta denizdeydik a.s artık ramazanda şimdi ara verdik bayramda kısmetse gidicez tekrara.s

iyiym canım sen nasılsın opuyorumnanaktan dr işi aynı hayatım en son özgürdede bişey çıkmadı şimdi benim adet günümü bekliyoruz eğer bu ayda bişey olmazsa tüplerime bakıcaklar bekliyoruz yaniiia.s
yerleşirim ya.... aynen bu sene tatile gitmedik ama bizde möayısın 25 den beri her cumartesi pazar denizdedik...sadece b hafta sonu ve ustaların geldiği hafta sonu evdedik.....çok gezdik yaaaaaaaa...iyi olduyo ama stres atıyoruz...

bebek için canım kanallarına bakacaklardı da

hımmm bebek için...inaşşal olur artık ya..doktor doktor gezmektye çok zor.....gerçi allaha şükür birertane çocuğumuz var...allah olmayanlara versin bizimkilerede sağlık versin inşallahhhhh....

yerleşirim ya.... aynen bu sene tatile gitmedik ama bizde möayısın 25 den beri her cumartesi pazar denizdedik...sadece b hafta sonu ve ustaların geldiği hafta sonu evdedik.....çok gezdik yaaaaaaaa...iyi olduyo ama stres atıyoruz...

ay valla bizde bu sene çok gezdik bakıyorum da kaç haftadır pazar günü evde kahvaltı etmemişiz kaydirigubbakcemile3 anam bu sene leyleği havada gördük biz:roflol:
gmaile foto attım kızlar bi ara bakıverinzemuszemus

Bu sene daha denize ayamıı sokamadım.Hiç bir yere gidemedik kızlar ..Ramazanda geldi ..Fahriş iyi gezdi bu sene.balık tutabildinizmi baya kız fahrişş...bak canım çektiii...
Bi yazlık varmış kumlada görümcem gitti geldi .
bayramda heralde kayınvalidemle biz gidicez oraya.
Bu sene tatile gitmeyi yalnız başımıza istemiyorum yaa Sevimlerle planlamıştık ama olmadı.

hımmm bebek için...inaşşal olur artık ya..doktor doktor gezmektye çok zor.....gerçi allaha şükür birertane çocuğumuz var...allah olmayanlara versin bizimkilerede sağlık versin inşallahhhhh....

amin canım ya işallah olur artık gerçi dediğin gibi allahım çok şükür özendirmeyecek kadar birtane verdi allahım hiç olmayanlara versin:Saruboceq:

Bu sene daha denize ayamıı sokamadım.Hiç bir yere gidemedik kızlar ..Ramazanda geldi ..Fahriş iyi gezdi bu sene.balık tutabildinizmi baya kız fahrişş...bak canım çektiii...
Bi yazlık varmış kumlada görümcem gitti geldi .
bayramda heralde kayınvalidemle biz gidicez oraya.
Tatile gitmeyi yalnız istemiyorum yaa Sevimlerle planlamıştık ama olmadı.

valla bu sen tadını çıkardık iyicene biza.s kız tuttum tabi ama varya özgürle kayınpederim rezil oldular olmaz böyle bişey ben o kadar çok tuttumki özgür sinir oldu bidaha seni getirmicem balığa dedei kaydirigubbakcemile3sonra birde o balıkalrı biz yan tarafımızdaki adamlara verdik adamda dememzmi yenge iyi balık tuttu abi sadece işçilk yaptı :KK1: diye ama ben nasıl gülüyom varya çok eğlendim ama :KK1:
sizin sevimlerle niye olmadı önceden ayarlamışştınız canım a.s

Ayy ben geçen hafta cuma günü akşam işyeriyle yemeğe gittim kızlar tekne turuyla...
Büyük adaya falan uğradı tekne çok eğlendik çok güzeldi...

valla bu sen tadını çıkardık iyicene biza.s kız tuttum tabi ama varya özgürle kayınpederim rezil oldular olmaz böyle bişey ben o kadar çok tuttumki özgür sinir oldu bidaha seni getirmicem balığa dedei kaydirigubbakcemile3sonra birde o balıkalrı biz yan tarafımızdaki adamlara verdik adamda dememzmi yenge iyi balık tuttu abi sadece işçilk yaptı :KK1: diye ama ben nasıl gülüyom varya çok eğlendim ama :KK1:
sizin sevimlerle niye olmadı önceden ayarlamışştınız canım a.s

Onun eşi bayramda gitmek istemiyor canım ondan...
Kız bir sürü tutmuşsun iştee övünmesi gerekir niye sinir olduu...
Benim gibi her attığında misinayı koparmamışsınyaaa :roflol:

Allamm yelpazesini sevsinlerrr ...
O ayakkabıları nirden alıyon kız fahrişş banada al.önü açık ayakkabı bulamadım gitti ...
Dün int.ten Irmağa calliounun ingilizce setini sipariş etmiştim şimdi geldi kızlar harika bişeymişş çok eğitici bişeye benziyo hani şu yumurcak tvde reklamı çıkandan...

Nerdesiniz bee bi saat cvp vermiyosunuzzz...
Hızlı yazınn birazzz...
Gidiyomm ben yemeğeeeeee

ayy nihayettttttt...
ayy okadar şeyy yazdım yazdım cvp gelmedii....
Afiyet olsun canım bende yedim doydum yarabbi çok şükürrr...

ayy nihayettttttt...
ayy okadar şeyy yazdım yazdım cvp gelmedii....
Afiyet olsun canım bende yedim doydum yarabbi çok şükürrr...

kız misafir birde sabhtan beri sekreterde yok hiç dertleri bitmiyoa.s
anacım ayakkabıları sormuşsun valla ben bunları geçen senelrde aldım yeni değil yani ama inanırmısın bende krem rengi böyle açık aykkabı arıyorum bu sene bulamdım hiçbiyerde her yer terlik ya da abuk subuk ayakkabılar almadım bende kafama göre bulamıyınca ama bulursam alırım hayatım sen iste yetreki kaç numara giyiyon kız sen

ayyyy kremide çokk güzelll...
Yaa gittigidiyorda var çok harikalar ama kazıkk yaaa...
Ayy canım benimm hemen de alıverirmişşş arkadaşına ...
Benim ayaklarım senin o minnak ayaklarına benzemiyo fahrişimm ...olur sanırız olmazzzz

Caillou (Kayyu) İngilizce Seti : Caillou İngilizce Eğitim Seti, Kayyu Resimli İngilizce Eğitim Seti
işte bu canım akşam baya çalıştık...renkleri sayıları biliyodu zaten ikili cümleler kurmaya başladı

iohh iyi maşallah ayberkde isim sormayı cevabını vermeyi merhaba güle güle iyi geceler gibi şeyleri biliyo ama bu sete de bi bakıyım bakalım nasıl bişey zaten 2. sınıfta ingilizce kurusna başlıyacak kısmetse biraz ön hazırlık olsun

X