Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy fahrişşş alemsin yaa çok güldürdün beni....çift canlı çift canlı :roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin ... çatlakk
Emelll Irmağa kardeş geliyoo sen biliyonmuuuuuuuuuu :1hug:
Emelll Irmağa kardeş geliyoo sen biliyonmuuuuuuuuuu :1hug:
duydumu ki kızzzzz acık daha bağır duymadı heral ay dur ben msn den diyivereyimdelikafadulden
ay duydum yavvvvvvvv inanamdım sadeceeeeeeee ...konduramadım bi an...gözümün önüne geliyor da..yeşim hamileyken... ay ne biliyim acayip oldum...hem duygulandıöm...allah mutlu aile çoluk çocuk versinm herkese.....imrendimde keşke çok mutlu olsakta bizde ...kardeş yapsak...
allah sanada versin tez zamanda fahrişimmmmmmmmm
Günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Nbr karamukcum nasılsın?
Karamuk ne gı bilmiyorumkismile
günaydın şekerim kaydirigubbakcemile3
iyilik valla ne olsun ayılmaya çalışıyorum hava çok kapalı yağmur yağıyo geceden beri kış gibi oldu kız aynı valla a.s
karamuk bir meyve tatlım böğürtlen gibi kocişimde ben esmer olduğum için ilk çıkmaya başaldığımızdan beri hep bana karamukum der :asigim: o buldu yani bu adı ordan geliyor canım telefonunda da karamuk diye kayıtlıyımdır kaydirigubbakcemile3
Ayy İstanbulda öyle dün yatarken bi başladı seller götürdüüü caddeyi...
Sen karamısında gı bembeyaz gacısın...
Kartopu daha yakışmazmıydı sana :asigim:
ay yok kız beyaz değilim hele kocaşime göre daha karayım o çok beyaz :asigim:
Allam beyaz değilim diyo yaaa...
İyi tamam karasın karamukkk... :roflol:
Karaböcükkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
kız fahriş sen zayıfladın mı c anımmmmmm..hiç haber vermiytosun..yollada bi zayıf fotonu görelimmmm zemuszemus zemuszemushe ya karayım ben kara zemuszemus oldum iyicene kara kuru bi hatunbayanssulusmile
kocişim dalga geçiyo benle 250 gr kaldın diyoooooooooooooooooakannehir
kociş meraklısı :) aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmileay yok kız beyaz değilim hele kocaşime göre daha karayım o çok beyaz :asigim:
direnme canım ...kadın karaaaa kuruuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden
Allam beyaz değilim diyo yaaa...
İyi tamam karasın karamukkk... :roflol:
Karaböcükkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
aynen dün gece cam açıktıda fırtanalı yağmur ev uçuyodu...nasıl yağdı mafoldumben
Ayy İstanbulda öyle dün yatarken bi başladı seller götürdüüü caddeyi...
Sen karamısında gı bembeyaz gacısın...
Kartopu daha yakışmazmıydı sana :asigim:
ayy niye mosmor çocuk akannehirtünaydın hatunlar...ay anca gelebildim..12 de işe geldim..Dün görümcemin kızı geldi bize...kepezden 9 yaşında beyza..valizinide almış..beli kalçası mosmor...aileside göndermişler..bu sabahta onu eve yerleiştirdik......eşyalarını düzenşedik..kızım ablası bizde tatil yapcak diye çok mutlu :)
ayy her yer yağıyooo yaniikız fahriş sen zayıfladın mı c anımmmmmm..hiç haber vermiytosun..yollada bi zayıf fotonu görelimmmm zemuszemus zemuszemus
Hee ben kadar oldu nirdeyseeee ohaoldumsmile
kociş meraklısı :) aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
direnme canım ...kadın karaaaa kuruuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 tmm kabul ettim ben onu böyle ama görmesemm neyseee sempatiksalakcinni
aynen dün gece cam açıktıda fırtanalı yağmur ev uçuyodu...nasıl yağdı mafoldumben
dayak yemiş dün......belini koltuğun demirine çarpmış öle dedi..banada üzüntü oldu......bakalım biraz kalsın..ona göre eylüle kadar kalmak istiyor ama herhalde bırakmazlar.....ayy niye mosmor çocuk akannehir
ayy her yer yağıyooo yanii
DEMİYO BİŞEY FAZLA..BEYZA BENDE ÜSTÜNE GİTMEDİM KALSIN BAKALIM 1 HAFTA 10 GÜN...TATİL YAPSIN..SONRA BAKICAZ ÇARESİNE BELKİŞ İ KENDİŞDE EVİNİ ÖZLER...Annesi babası mı dövmüşş..
Ayy ne manyak bi aile yaaa küçücük kız çocuğu bu yaşta evden çıkıp kalacak yer arıyor... klava:
Kadriye esmer yaa onun saçları çok güzeldi çok yakışıyodu siyah siyahh keşke boyatmasaaa