boşver canım yaaa ..
Ben takmıyorum sende takma yetti artıkk...Şaka falan değildi o...resmen bana bi laf söylemeye çalıştı ..
Acayip pozlar vermiyorum sende ekliyosun bende ekliyorum ne var foto çekinmiştim artık gizli oldu diye koydum ...Hem halimde ne varki ..ikidebir bunu söylüyor herkes özgür yaa bana ne hakla karışabilir kısıtlayabilirkii..Ben ne yaptığımı biliyorum heralde aklım başımda...Burdada arkadaşlarımız var kıyafetlerimizi tarzımızı görüp birbirimizi dahada tanımamızı sağlıyor...Gören dışardada görüyor öyle değilmi ama...Bu kadar üstüme gelmesini anlayamıyorum artıkk..Kendine bakmadan bana laf söylüyor ikidebir...
zaten artık gizli olmuş........herhalde herkes giremiyo.....ben mallık yaptım
evet haklısın...kusura bakma öküzlük ettim.....
valla canım çok üzüldüm böyle olmasına ortada bişey yokken şurda güzel güzel atışırken iş nerelere geldi yaa:1no2: o da işte sonuçta bize söyledin ya artık koymucam diye misafirlerde görüyor diye söylemiştin o yüzden öyle söylemiştir uyarı analmında ama tabi koyarsın koymazsın o senin bileceğin buna da kimse karışamaz tabiki buraya foto koymakal bişey olmaz yüzlerinizi göstermiyorsunuz zaten bu kadar uzayıp tatsızlaşmamalıydı konuu:1no2:
Valla ben kırmıyorum canım beni kıranı kırarım ben...bence ikinizdeeeeeeeeeeeeeklava:
üzüyosunuz kırıyosunuz birbirirnizi hiç yok yerelmaz:
jadeeeeee gel buraya bakıyım sen deee
çok kızdıydım size gelmicektim bidaha buraya ama dayamadım kıyamadım sizeeeeeee:1hug:
ben anlamıyorum hala nasıl gizli yaaaaaaaa...buraya üye olan herkes giriyor...oraya...bu gizli değilki....
Ya yeşim benim derdim falan y ok....sen biliyosun ben öncedende oraya foto koyanlar için aynı şeyi düşünüyordum...şimdide değişmediiiiiii...bunun senle ne alakası vr...koy ya..benim koyma dememlemi koymucannnnnnn
bence ikinizdeeeeeeeeeeeeeklava:
üzüyosunuz kırıyosunuz birbirirnizi hiç yok yerelmaz:
Jadeeeeee gel buraya bakıyım sen deee
çok kızdıydım size gelmicektim bidaha buraya ama dayamadım kıyamadım sizeeeeeee:1hug:
pekiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha fazla konuşmama gerek yok zatennnnnnnnnn......
Beni anlamamak ve tartışma çıkarıp haklı hale gelmek için bu kadar uğraştın...kusura bakma....
Bu son olur bir daha sinirini bozmam
kusura bakma fahriş..arada sende kaynadın......senide üzdükkkkkkkkk.....
Günaydıınnnnnnnnnnnnnnn bayanssulusmile
Slmmmmmmmmmm... opuyorumnanaktan
Fahriş konuşacak bi yerimiz kalmadı yaa