Canım benim bozulduğum yokki görüyosun durduk yere yok seninde hoşuna gidiyor pohpohlanmak falan takmışşş. yaaa...kızlar noluyoruz yaabilmiyorumkismile
siz niye birbrinizin laflarına bozuluyosunuz ikinizde düşüncelerinizi söylüyosunuz ne var bunda tartışma boyutuna getirecek
ya bunun böle manyak bi huyu var işte...buna hiç düşünceni sölemicen..bunu eleştiremezsin...bu kendi istediği kadar eleştriri ama sen b işey diyemessin...hemen böyle sarıyooooooooo......
İyide söylenir biter ...
Niye uzatıyosunkiii...
Koyan koyar koymayan koymazzz..niye taktın bu kadar...ikidebir aynı şey...
Sen istemiyosun diye koymıycak halim yok :1closedeyes:
eh dayan bakalım hadii nereye kadar sempatiksalakcinni
artıkın o etli butlu hatun yok anacımmmm öyle göreceğini zannetmeee bayanssulusmilebayanssulusmile
hadi bakalım yeni halinide bekleriz hayatımmm ...
hadi bakalım yeni halinide bekleriz hayatımmm ...
çok yakında bekleyin anacımmmmmmmmmmmm:lepi:
ya bunun böle manyak bi huyu var işte...buna hiç düşünceni sölemicen..bunu eleştiremezsin...bu kendi istediği kadar eleştriri ama sen b işey diyemessin...hemen böyle sarıyooooooooo......
çok yakında bekleyin anacımmmmmmmmmmmm:lepi:
hadi inşallahhhhhhhhhhhh
ya bak şimdi açtırıcan ağzımı...ben mi pğohpohlanmayı seviyorum...senmi...ya oraya fotonu niye koyuyon...seni pohpohlasınlar beğensinler diye.....burda ben kendimi senle niye karıştırıyım...herkesin önüne çok çok güzxelmiş gibi pozlar veripte iltifat bekleyen sensin.....bu huyunu bari bana yapıştırma...bide kendi yaptığın şeyler normalmiş gibi bana dönüpo...kendin pohpohlanmak istiyosun benide öyle görüyosun deme bari...
ya fahriş bir sürü sapığı var ...manyağı var...niye koysun ya...sende...allah aşkına oraya koyucupta mutlu olcak kadar küçük beyinli değil......yapmasın tehlikeliiiiiiii
bende kıçımın bi tarafına kadar açıp....herkese yollamıyorum....sadece sana ve fahrişe...ha ben onları yollarken senin bu şekilde kötü kalpli ....düşünceğini düşünmediğim için ..yolluyordum yollamam....çünki ben senin kıçında başında açık olsa ... kalkıpta o tarzda düşünmem....
tarzlarınızımı gösteriyorsunuz..nesiniz siz...moda tasarımcısı falanmı...başkalarının yarattğı tarz objelerinlemi tazrını gösteriyorsun....
bu mu adam akıllı bişey..orda herkese ne ye benzediğini ne giydfiğini göstermekmi adam akıllı...sana onun ne demek olduğunu burda söylerdim ama dua et başkaları var burda.....
hee bilince ne değiştiki k.nı görmesi normal mi olduu ..Çünki artık sana mail atmaktan korkmuyorum...ne olsa sapığın ordan çıktığını bilşliyorumm...ben en aından bi dfaha rahatsız ettiklerinde beni..direk nereye dava açıcağımı biliyorum.. he ordada kimin sapık olduğu belli değil...orası ayrı..ama burda binlerce insan var...binlerce ....
ay neyse ya zaten sende yaşadın ne olduğunu biliyosun..demekki yaşadığın şey seni rahatsız etmemeiş..bize söylediğin gibi gerçekten rahatsız olmamaışsın..ki tekrar koyuyorsun
boşver canım yaaa ..
Ben takmıyorum sende takma yetti artıkk...Şaka falan değildi o...resmen bana bi laf söylemeye çalıştı ..
Acayip pozlar vermiyorum sende ekliyosun bende ekliyorum ne var foto çekinmiştim artık gizli oldu diye koydum ...Hem halimde ne varki ..ikidebir bunu söylüyor herkes özgür yaa bana ne hakla karışabilir kısıtlayabilirkii..Ben ne yaptığımı biliyorum heralde aklım başımda...Burdada arkadaşlarımız var kıyafetlerimizi tarzımızı görüp birbirimizi dahada tanımamızı sağlıyor...Gören dışardada görüyor öyle değilmi ama...Bu kadar üstüme gelmesini anlayamıyorum artıkk..Kendine bakmadan bana laf söylüyor ikidebir...
boşver canım yaaa ..
Ben takmıyorum sende takma yetti artıkk...Şaka falan değildi o...resmen bana bi laf söylemeye çalıştı ..
Acayip pozlar vermiyorum sende ekliyosun bende ekliyorum ne var foto çekinmiştim artık gizli oldu diye koydum ...Hem halimde ne varki ..ikidebir bunu söylüyor herkes özgür yaa bana ne hakla karışabilir kısıtlayabilirkii..Ben ne yaptığımı biliyorum heralde aklım başımda...Burdada arkadaşlarımız var kıyafetlerimizi tarzımızı görüp birbirimizi dahada tanımamızı sağlıyor...Gören dışardada görüyor öyle değilmi ama...Bu kadar üstüme gelmesini anlayamıyorum artıkk..Kendine bakmadan bana laf söylüyor ikidebir...