Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

kızlar noluyoruz yaabilmiyorumkismile
siz niye birbrinizin laflarına bozuluyosunuz ikinizde düşüncelerinizi söylüyosunuz ne var bunda tartışma boyutuna getirecek
Canım benim bozulduğum yokki görüyosun durduk yere yok seninde hoşuna gidiyor pohpohlanmak falan takmışşş. yaaa...
Kendi öyleyim diye herkeste öyle görülmezkiii...
Bugün kendimi iyi hissediyordum tamdaa mutluydum...
kafayı yemiş yaaa sanane yaa sanane sana bi zararımı var...Muhatap olmak istemiyorum daha fazla...
Onlarda arkadaşım koyarımmm ...ne bu neyin tantanasııı klava:

ya bunun böle manyak bi huyu var işte...buna hiç düşünceni sölemicen..bunu eleştiremezsin...bu kendi istediği kadar eleştriri ama sen b işey diyemessin...hemen böyle sarıyooooooooo......

napıcan hayatım onunda huyu böyel biz onu bu haliyle sevmiyomuyuz opuyorumnanaktan sonuçta hepimizin olumsuz yönleri varrrdır öyle değilmiifisfisfis

İyide söylenir biter ...
Niye uzatıyosunkiii...
Koyan koyar koymayan koymazzz..niye taktın bu kadar...ikidebir aynı şey...
Sen istemiyosun diye koymıycak halim yok :1closedeyes:

jadeee tamam hayatımm uzatmayınn koy sen istediğin yere herkes özgür sonuçta ama oo da fikrini söylüyo kızacak bozulacak bişey yok bunda siz koymayın ben koyuyorum koymaktan da hoşlanıyorum de olsun bitisnnn sen öyle mutlu oluyosan bizeneeesengözlerimebaksanab

ya bunun böle manyak bi huyu var işte...buna hiç düşünceni sölemicen..bunu eleştiremezsin...bu kendi istediği kadar eleştriri ama sen b işey diyemessin...hemen böyle sarıyooooooooo......

Seninde fikirlerine herkes katılmak zorunda değilmi..
Sen ne dersen doğrudur okeylemek lazımmm hepp allam yaaa

eeeeeeeeeeeeeeeeee ama gidiyorumm bennn koskaca insanlar yok biri koycamm sanane der yok biri niye koyuyon derrr lmaz: hadi size iyi tartışmalarrrrrrrrrrrrrr didşin durun öyleeeeeeeeeeklava:klava:klava:

afedersinde senin gibi k..ımın bi tarafına kadar açıp oramı buramı göstermeye çalışmıyorum...Öyle fotolarımıda kimseye hiç kimseye atmıyorumm...
adam gibi ne giydiğimi ekliyorum tarzım hakkında yorumlar yapılaması evet hoşş..Tarzlarımızı gösteriyoruz evet ...buda hoşuma gidiyor..Vee gayette adam akıllı bişeyy...

ya fahriş bir sürü sapığı var ...manyağı var...niye koysun ya...sende...allah aşkına oraya koyucupta mutlu olcak kadar küçük beyinli değil......yapmasın tehlikeliiiiiiii

tehlikeli pozlar sende merak etmee...benim tehikeli pozlarım yok Allahıma şükür...
Sen akıl edememişmiydin bu kadar küçük beyinlimiydin pc de hiç bişey silinmediğini konuşmuştuk ...
nede yolladınn...Başın ağrımışken bide düşünememişmiydin...
niye yaptınn

ayriyeten yeter artık....uğraşamıcam seninle..baştan keşke hiç bişey demesedim..bu kadar uzamaıcaktı.....gerek yokkkkkkkkkkkkkk

lafı işte nerden anladığın belli...
Ben güvenilmeyecek kişi kendimi göstermiyorum heraldee..senin başına bi olay geldiğindede günlerce en çok üzülen ben olmuştumm..
Ama sen o fotoları yollarken bile bile... dediğim halde özel şeyler yapmayalım diye... rahat olan sendin... Bu yüzden başın ağrırsa beni suçlarsın yinee dimi yaptığın gibi..
Güvenmiyorsan sende yollmasaydınnn...ozaman onu demeye çalışıyorum ben senin bütün o fotolarını sildim eşim meşim bile görür diyeee kızımmm...Bananee ne yaparsan yapp bende seni uyarmıştım sen dinlemedin diye ikidebir başınamı kakmam gerekir çocuk değilsinn...

hee bilince ne değiştiki k.nı görmesi normal mi olduu ..
Git işine yaaa...benim rahatsızlık duyacağım tiplerim yokk...
Adam gibi çekiniyorummm ...O halimi yoldada gören görüyoo...
ozman kapı dışarı çıkmayalımm ...eyy allahımmmm yaaaa...
Ne yazarsan yaz artık ben diyeceğimi dedim hadi size iyi günlerrr....

anacım yemeğimi yedim geldim şuaraya bakıyım dedim düzelmişlermi ama nerdeeeeee siz iyicine ilerletmişsiniz tartışmayı hiç yakışıyomu size kızlar yaa yapmayın allah aşkınaa koca insanlarsınızz şaka derken olay nerelere geldii yazıkk:1no2:

boşver canım yaaa ..
Ben takmıyorum sende takma yetti artıkk...Şaka falan değildi o...resmen bana bi laf söylemeye çalıştı ..
Acayip pozlar vermiyorum sende ekliyosun bende ekliyorum ne var foto çekinmiştim artık gizli oldu diye koydum ...Hem halimde ne varki ..ikidebir bunu söylüyor herkes özgür yaa bana ne hakla karışabilir kısıtlayabilirkii..Ben ne yaptığımı biliyorum heralde aklım başımda...Burdada arkadaşlarımız var kıyafetlerimizi tarzımızı görüp birbirimizi dahada tanımamızı sağlıyor...Gören dışardada görüyor öyle değilmi ama...Bu kadar üstüme gelmesini anlayamıyorum artıkk..Kendine bakmadan bana laf söylüyor ikidebir...

evet haklısın...kusura bakma öküzlük ettim.....

zaten artık gizli olmuş........herhalde herkes giremiyo.....ben mallık yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…