Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hoş bulduk hayatımm...sen nasılsın..
ya koymasana bu gün ne giydine...fotolarına bize koy yeterrrrrrrrr...herkesin görmesine ne gerek varrrrrrrrr

ay yok hayatım olurmu bizden öğrendikelrini cümle aleme göstermesi lazımm ama alem bilmezki bizim buna öğretene kadar neler çektiğimizi:roflol::roflol:

dimi kızzzzzz nasıl kaçtı ama baktı başedemiyoo havamda değilim dedii gitti bidahada uğrayamadı buralaraaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

he vallahi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa......bakalım bu günkaç saat dolaşacakkkkkkkkk buralardaaaaaa laelaelaelaelae laelaelaelaelae

hoş bulduk hayatımm...sen nasılsın..
ya koymasana bu gün ne giydine...fotolarına bize koy yeterrrrrrrrr...herkesin görmesine ne gerek varrrrrrrrr
Ayol benim gizlim saklım yok ...Bi çekinicemde yokk sizin gibi görsün tüm kk :lepi: nolacakkk
Yiğidin malı meydandadırrr :icecream:

dimi kızzzzzz nasıl kaçtı ama baktı başedemiyoo havamda değilim dedii gitti bidahada uğrayamadı buralaraaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Şimdi senle bi başederimm bi başederimm...
havayı karayı anlarsınnnn... endamsıızzzzz naniknanik

he vallahi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa......bakalım bu günkaç saat dolaşacakkkkkkkkk buralardaaaaaa laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ayol eskiden bizim fahrişe sarardıkkk..
Bizim ayarlar harbiden bozulmuşşşş haaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

yani oraya koyman ..gizlilikle saklılıkla alakalı değilki..buraya giren tüm üyelere binlerce kişi o sayfayıda görüyor...ilk konu kapandı diye güvenilirmi oldu...

bence sende tanımadfığın insanların seni pohpohlamasından hoşlanıyosun...gereksiz bişey...

ayyy sananeee...
Sana göre gereksiz olabilirrr...
Hem tanımadığımı nerden çıkarıyosun onlarlada konuşuyorum yazışıyorum az çok tanıyoruz...
Sende fotolarını bana atıp atıp niye beğenmedin diye pohpohlamamı bekleme o zaman ...Gereksiz bişey ...Ben senin gibi zorlanıyorum hiç olmazsa niye beğenmedin diye...
Kendi duygularını başkalarıyla karıştırmaaa lmaz:

fazla dayanmaz merak etmeeeeeee:lepi:

iyiyim canım saol arada bir kaçıyo ayarımmmmm

olsun hayatım arada olur öyle başkalrı hiç tutturamıyo ya ayarıı o kendini bilirrrrrrsempatiksalakcinni

aman göster anam göster görsün cümle alem sanki gösterecek bişey var daa kaydirigubbakcemile2 bana endamsız diyene bakkkkkkkkkkbayanssulusmile

ayol eskiden bizim fahrişe sarardıkkk..
Bizim ayarlar harbiden bozulmuşşşş haaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

hep bana olurmu birazda size sana sarmak lazımm :dance:

arada bi değişiklik iyi oluyorrrrrrrrrrrrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

evet haklısın canımmmmmmmmm:roflol:

Hem sen niye bozuluyosun kiii...
Herkes özgür
isteyen istediğini yapsınnn
...

olur tamam

şşşşşşşşşşşşşştttttttttttttt kızlarrrrrrklava:klava:klava:klava:klava:
geliyo şimdi kafanıza oklavaaaaaaaaaa sopa istemyin durduk yereeeeeeeelmaz:lmaz:

Hem sen niye bozuluyosun kiii...
Herkes özgür
isteyen istediğini yapsınnn
...

kızlar noluyoruz yaabilmiyorumkismile
siz niye birbrinizin laflarına bozuluyosunuz ikinizde düşüncelerinizi söylüyosunuz ne var bunda tartışma boyutuna getirecek

kızlar noluyoruz yaabilmiyorumkismile
siz niye birbrinizin laflarına bozuluyosunuz ikinizde düşüncelerinizi söylüyosunuz ne var bunda tartışma boyutuna getirecek

ya bunun böle manyak bi huyu var işte...buna hiç düşünceni sölemicen..bunu eleştiremezsin...bu kendi istediği kadar eleştriri ama sen b işey diyemessin...hemen böyle sarıyooooooooo......

İyide söylenir biter ...
Niye uzatıyosunkiii...
Koyan koyar koymayan koymazzz..niye taktın bu kadar...ikidebir aynı şey...
Sen istemiyosun diye koymıycak halim yok :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…