Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

boşver canım yaaa ..
Ben takmıyorum sende takma yetti artıkk...Şaka falan değildi o...resmen bana bi laf söylemeye çalıştı ..
Acayip pozlar vermiyorum sende ekliyosun bende ekliyorum ne var foto çekinmiştim artık gizli oldu diye koydum ...Hem halimde ne varki ..ikidebir bunu söylüyor herkes özgür yaa bana ne hakla karışabilir kısıtlayabilirkii..Ben ne yaptığımı biliyorum heralde aklım başımda...Burdada arkadaşlarımız var kıyafetlerimizi tarzımızı görüp birbirimizi dahada tanımamızı sağlıyor...Gören dışardada görüyor öyle değilmi ama...Bu kadar üstüme gelmesini anlayamıyorum artıkk..Kendine bakmadan bana laf söylüyor ikidebir...

valla canım çok üzüldüm böyle olmasına ortada bişey yokken şurda güzel güzel atışırken iş nerelere geldi yaa:1no2: o da işte sonuçta bize söyledin ya artık koymucam diye misafirlerde görüyor diye söylemiştin o yüzden öyle söylemiştir uyarı analmında ama tabi koyarsın koymazsın o senin bileceğin buna da kimse karışamaz tabiki buraya foto koymakal bişey olmaz yüzlerinizi göstermiyorsunuz zaten bu kadar uzayıp tatsızlaşmamalıydı konuu:1no2:

zaten artık gizli olmuş........herhalde herkes giremiyo.....ben mallık yaptım

evet haklısın...kusura bakma öküzlük ettim.....

bence ikinizdeeeeeeeeeeeee:eek:klava:
üzüyosunuz kırıyosunuz birbirirnizi hiç yok yere :eek:lmaz:
jadeeeeee gel buraya bakıyım sen deee :kızgın:
çok kızdıydım size gelmicektim bidaha buraya ama dayamadım kıyamadım sizeeeeeee:1hug:

valla canım çok üzüldüm böyle olmasına ortada bişey yokken şurda güzel güzel atışırken iş nerelere geldi yaa:1no2: o da işte sonuçta bize söyledin ya artık koymucam diye misafirlerde görüyor diye söylemiştin o yüzden öyle söylemiştir uyarı analmında ama tabi koyarsın koymazsın o senin bileceğin buna da kimse karışamaz tabiki buraya foto koymakal bişey olmaz yüzlerinizi göstermiyorsunuz zaten bu kadar uzayıp tatsızlaşmamalıydı konuu:1no2:

İyide canım o zaman anlamadan dinlemeden atlamasın kaç kere dedim gizli artık diye..
Ama yinede bence bile bile onca lafı saydı...
Gizli olması neyi değiştirdi faan demişti çünkü...
Bide güzelmişim gibi çekinip koyuyomuşummm
Derdini ortaya koydu ...Bu lafıyla beğenme beğenmek zorundamısın... :1closedeyes:

jadeeeeee gel buraya bakıyım sen deee :kızgın:
çok kızdıydım size gelmicektim bidaha buraya ama dayamadım kıyamadım sizeeeeeee:1hug:
Valla ben kırmıyorum canım beni kıranı kırarım ben...
Baştan beri onun neyi ima ettiğini anlamıştım ben ve yanılmamışım kendi ağzıyla belli etti...
Sen kızdıydın ama ben hala kızgınımmm :kızgın:

ben anlamıyorum hala nasıl gizli yaaaaaaaa...buraya üye olan herkes giriyor...oraya...bu gizli değilki....

Ya yeşim benim derdim falan y ok....sen biliyosun ben öncedende oraya foto koyanlar için aynı şeyi düşünüyordum...şimdide değişmediiiiiii...bunun senle ne alakası vr...koy ya..benim koyma dememlemi koymucannnnnnn

Bunu sana taaa ilk başta dedim ben...aynı bu lafları..
Niye hala uzatıyodun koy yaaa dememiştin ozaman .. benneyaptımki
Derdin falan yoksa konuşma ozman emel ...
Ne dediğini bilmiyorsun..
Ne olur daha fazla sinirlerimi bozma...

Jadeeeeee gel buraya bakıyım sen deee :kızgın:

kusura bakma fahriş..arada sende kaynadın......senide üzdükkkkkkkkk.....

pekiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha fazla konuşmama gerek yok zatennnnnnnnnn......
Beni anlamamak ve tartışma çıkarıp haklı hale gelmek için bu kadar uğraştın...kusura bakma....

Bu son olur bir daha sinirini bozmam

Benmi çıkardım bunu benmi istedim... :1shok:
Hala insanı tahrik eder cümleler kuruyorsun bak ...
Ben haklı hale gelmek için falan uğraşmadım...
Az önce hata ettim mallık ettimm diye suçunu kabul ediyordun ama ..
Sen gerçekten iyi değilsin ne konuştuğuna neyi sorguladığına önce bi karar ver...

Bu sefer ne yazarsan yazz karşılık bulamıycaksınn ..Amacın hala belli...
Sinirlendirmek hoşuna gidiyor ..
Git kendine başka takacak insan bul tamammı ...
Bundan sonra bozamazsın zaten izin vermiycem yeter artıkk...

ya hava çok güzel cıvıl cıvıl......içim şenlendi......hayatımda hiç yapmadığım bişey oldu...dün gece saat 8 olmadan koltukta uyumuşum ve ilk defa böle güzel uyudum yıllar dır.....HAyat dahda güzel geliyo.....zaten hayat çok güzel....
cvp yazmanız için yazmıyorum bunları...sadece bu gün sanki bambaşka biriyim...sizlerlede paylaşıyorum...2012 olmadan ben yeniden doğuşu bulmuş gibiyimmm

2012 de yeniden doğuşmu olacakmış... akannehir
İyi olmana sevindim herkes mutlu olsun mutsuzlukk kimseyi bulmasın :Saruboceq:
Ama bu topiğe girip okuyuncaa benim sinirlerim tepeme çıkıyorrrrrrrrrrr modumm düşüyorrrrrrrrrrrrrrr

X