- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
boşver canım yaaa ..
Ben takmıyorum sende takma yetti artıkk...Şaka falan değildi o...resmen bana bi laf söylemeye çalıştı ..
Acayip pozlar vermiyorum sende ekliyosun bende ekliyorum ne var foto çekinmiştim artık gizli oldu diye koydum ...Hem halimde ne varki ..ikidebir bunu söylüyor herkes özgür yaa bana ne hakla karışabilir kısıtlayabilirkii..Ben ne yaptığımı biliyorum heralde aklım başımda...Burdada arkadaşlarımız var kıyafetlerimizi tarzımızı görüp birbirimizi dahada tanımamızı sağlıyor...Gören dışardada görüyor öyle değilmi ama...Bu kadar üstüme gelmesini anlayamıyorum artıkk..Kendine bakmadan bana laf söylüyor ikidebir...
valla canım çok üzüldüm böyle olmasına ortada bişey yokken şurda güzel güzel atışırken iş nerelere geldi yaa:1no2: o da işte sonuçta bize söyledin ya artık koymucam diye misafirlerde görüyor diye söylemiştin o yüzden öyle söylemiştir uyarı analmında ama tabi koyarsın koymazsın o senin bileceğin buna da kimse karışamaz tabiki buraya foto koymakal bişey olmaz yüzlerinizi göstermiyorsunuz zaten bu kadar uzayıp tatsızlaşmamalıydı konuu:1no2: