Kes ulennnn bakımsız pislikkk ... :mymeka:
Sizin gibi akşama kadar maymun gibi gezmiyorum...Hiç olmazsa günün kalan kısmını endamlı ve bakımlı olarak geçiriyorum :dilcikar:
Sennn hiiçç konuşmaa endamsızz beni uykudan kalkmış halimde endamlıdırr..
Ayy sen kendinle karıştırıyosun heralde beniii yüzünü yıkamıyodur falan
ben yıkanmaktan saçımı yapmaktan vakit bulamıyorumm
yok anam yok bişey öğretmemişler buna adap görgü falannnnnnnnn atlar böyle lapin gibiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy görmeyeli pek bi kibarlaşmışız hanım efendileşmişizz patoşş hanımmm :roflol:
Sizin gibi akşama kadar maymun gibi gezmiyorum...Hiç olmazsa günün kalan kısmını endamlı ve bakımlı olarak geçiriyorum :dilcikar:
Tabi tabi gördük bakımlıı hallerinii dee :sinifsinif:aaaaaaaaaaaa
bakımsız pislik sensin.. :mymeka:
biz sabah evden bakımlı çıkıyoz..senin gibi günün yarından sonta çakma bakımlı olmuyoz...... hihoyyythihoyyyt
Sendenmi öğrenicemmm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3ay vallahi öle canım...bari sevabına biz bi iki edep ahlak kuralı öğretelim zemuszemus zemuszemus gezmesin öle oralarda
aman iyiTeşekkür ederim canım....Her zamanki HAlim...Biraz benden örnek alsan çok iyi olurrrrrrrrr
Tabi tabi gördük bakımlıı hallerinii dee :sinifsinif:
Sendenmi öğrenicemmm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
aman iyi
peki canım tamam canım olur tatlımmm :teselli:
oldumuuu laelaelaelaelae
ay vallahi öle canım...bari sevabına biz bi iki edep ahlak kuralı öğretelim zemuszemus zemuszemus gezmesin öle oralarda
ben endamsızsam seni düşünemiyorum bileeeeesempatiksalakcinni
anam sen uyumaktan gözünü açıpda ne zaman yıkanıp saç baş tarıyosunlaelaelaelaelae
ayyyyyy iyiki orda oturmuyorum sabahları allah korusun karşılaşırız falannn:roflol::roflol::roflol:
ay evet kız buna öğretelimde sabahlrı bununla karşılaşan insanlar için sevaba girmiş oluruz yazık insancıkalraaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gördün tabi..ne çabuk unuttun..bakımlı hallerimi aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sonra benden öğrene bilirsin..ne var ki hayatım..utanma sıkılma....bilmemek ayıp değil..öğrenmemek ayıppppp bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
ay kız öğreticezde bu iyicene sarıkkkkkkkk çıktı...başka konulaerda benim peşimden koştorup sıkıştıryor..kıyıda köşede beni..... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay canım bırak allah aşkınaa zaten bizden göre göre öğrendi anca bukadar olabiliyo iştee:roflol::roflol: ay bi de utanma sıkılma diyon kız utanmak sıkılmak kimmmmm o kimmm yaniii :dance::dance::dance::dance::dance::dance:
iyi bak buda bi gelişme hayatım en azından öğrenmek için peşinden koşturyoooosengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
K.mla gülüyoruummmmmm ..Hahhhayyyy :teytey::teytey::teytey::teytey:
Hadi ben k.mıda alıp gidiyorum...ayy dur süpürgemide alayım
sizinle muhattap olamam yiyin birbiriniziiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay vallahi haklısın canım...ancak bu kadar oluyto..onunda elinden bu geliyo demekki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
utanmaz dimi bu..yüzsüz dür..bak vallahi düşünemedim..onun ne olduğunu bi an delikafadulden delikafadulden delikafadulden
iyi bi gelişemede hayatımm...elalem ne der.....
bilmele bunun bana ne kadar hayran olduğunu :roflol:
aramızda bişey var sanırlar :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
K.mla gülüyoruummmmmm ..Hahhhayyyy :teytey::teytey::teytey::teytey:
Hadi ben k.mıda alıp gidiyorum...ayy dur süpürgemide alayım
sizinle muhattap olamam yiyin birbiriniziiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
k.mla ne demek ki...anlıyamadık....
inşallah tahmin ettiğim şey değildir...hiç yakışmaz senin ağzına öle sözler
nereye gidiyon..kaçmasanaaaaaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
evet hayatım fazla zorlamamak lazım ters teper falan:dance::dance
bırak garip seviniyo işte böylece senin böyle peşinden dolaşınca :roflol:
aaaaaaa ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım eğer anladığım şeyse sana biz sana böylemi tembihledik ay sen hiç bişey öğrenememişsin bizden :roflol::roflol:
yok anam zor geldi işte diyorum ya fazla zorlamamk lazım sabahtan beri endamlıyım diye dolaşıyodu şimdi biz gelince tabi onun havası söndü kaçıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
geldim ben kızlarrrrrrrrrrr Şeniz
hoş geldin canım ..kız bu jade kaçtı ...ya halen gelmedi:sinifsinif:
hoşbulduk canım he kızz gitti hala gelmediii bende baktım yoktu gmaildebilmiyorumkismile