Nedir bu KAYNANALARIN derdi ???

Buğlem mi Alya mı ?

• Buğlem

OY: 35 9,8%
  • Alya

OY: 322 90,2%

• Ankete Katılan
    357
  • Anket Kapalı .
Alya çok zarif bir isim buğlem çok kaba ve anlamsiz. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah minik :)

merak ettim siz ne koydunuz?

QUOTE="ladymadyninablasi, post: 55973831, member: 879819"]O ayette evlatlık alınan çocuklardan bahsediyor. Yani çocuğun soyu bilinsin demek isteniyor.[/QUOTE]
mabadindan uydurmak bu olsa gerek vallahi bazen sasirip kaliyorum ha bunlarda surekli okuyup bize de nasihat ediyorlar

Bu arada ben olsam ölüm kozunu kullanırım. Eltin bizim memlekette kaynana kayınpeder ölmeden bebeğe onun ismini koymak ayıptır koyarsam beni ayiplarlar ama sen ölünce doğan ilk kızıma senin adını vereceğim anneciğim hiç üzülme desin her firsatta da bu ölüm konusunu açsın hatta ahahaha

Kv.oğlunu etkiliyodur o yüzden kaynın annemin ismi olsun diyodur.Ben asla çocuğumdan böyle birşey talep etmem.Bazı anneler cok bencil.Gönül rızasıyla olur bu işler,emrivakiyle değil.
Not:Alya daha güzel bu arada.

ikisini de pek beğenmedim ama ikisi arasından alya'yı tercih ederdim.

buğlem söylenmesi zor bi isim. çocuk belli bir yaşa gelene kadar kendi adını bile telaffuz edemez. ayrıca küçük çocuklar acımasız olabiliyor, okula başlayınca miniğin adıyla çok dalga geçebilirler fonetiği biraz değişik bir isim olduğu için.

bir de eltinize bu konuda destek çıktığınız için tebrik ederim sizi de. çünkü isim koymak bence anneniz hakkı. baba zaten soyadını veriyor. e kayınvalide de bu konuda dış kapının dış mandalı bence.

Valla madem kendi adını vermek istiyo bi tane daha doğursun! Ben böyle şeyleri okuduğumda kaşım gözüm seyirşyo sinirden!! Bebeğin adını koymak anne-babaya düşer. En çok da tabiki anneye! Erkek olursa biz koyarız ne demek Allah aşkına? Kaynın buna cevap vermemiş bide gaza mı gelmiş?! Eltine söyle kendini ezdirmesin bu kadar.

İkisinden birini seçmek gerekiyor ise Alya daha nazik hoş geliyor kulağa.

Ben kızım olursa diye bir isim düşündüm hep, ama kısmet oğlum olucak. Fikir olsun buraya bırakıyorum; Eflal.

Vaaay güzel fikir. Hatta kaynanaya bunu söyledikten sonraları , ahh annecim isminide koyamadık diye söylenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…