Nedir bu KAYNANALARIN derdi ???

Buğlem mi Alya mı ?

• Buğlem

OY: 35 9,8%
  • Alya

OY: 322 90,2%

• Ankete Katılan
    357
  • Anket Kapalı .
Bir de sunu ekleyeyim bazi kayinvalidelerinin maddi manevi emegi oluyor.

Ben oyle konularda iki isim konulsun diyorum hem onun gonlu olur hem sizin ve genel de onun icin konulan ismi kimse bilmiyor kullanmiyor bile ama gonulleri oluyor.

Bir tasta iki kus.

alya diyorum ben de. hatta bir keresinde Alya Karin duymustum.ne kadar dogru bilmiyorum ama bu ikisi birlikte anlami göğün en yumsek yerine ulasan dua imis

Herkes kendi cocuguna isim koymali.

Zamaninda kv.lere kendi cocuklarini gonullerine gore yetistirme firsati vermemisler, yani çogu eski nesil açisindan oyle olmus. Bugun de onlar ayni seyi yapmaya calisiyor. Ama artik nesil yenilendikce azalarak bitecek bu baskilar bence.

İsim olarak da ikisini telaffuz etmek de zor bence.

Bende alya diyorum ve ne oyun yapicaginizi soruyorummm. Cekilis yapiyo gibi yapip butun kagitlara alya mi yazcaniz kiz yoksa :)) merak ettim

bize de soyleyin ne oyunu yapacaksiniz belki lazim olur.anne mi gidip cikartacak kimligi.dogum belgesini siz alip saklayin atlayin bi taksiye cikartin benim aklima hep bu gelmistir fakat gecen bir yerde okudum anne aynen boyle yapmis baba dava acmis.

buğlem zor isim. ilerde zorluk çeker. ikisinden biri olacaksa alya diyorum.

Bence de ikiside güzel değil Duru nora koyardım ben olsam(nora ; yeni açmış çiçek)

Off benim eşimde illa ben koyayım diyor.
Ilk cocugumuz. Erkek bebeğimiz
adi muhammed olsun diyor
Bir lafim yok ama ben daha kısa bir isim istiyorum
Yok illa bu olacak diye tutturuyor.ben buna nasıl bir oyun cevirey8m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…