Nedir bu KAYNANALARIN derdi ???

Buğlem mi Alya mı ?

• Buğlem

OY: 35 9,8%
  • Alya

OY: 322 90,2%

• Ankete Katılan
    357
  • Anket Kapalı .
sizlerle kişisel tartışmalara girmeye niyetim yok hanımlar. Elhamdülillah ben kitabımı okudum okuyorum okurum da. Sizlere iyi akşamlar. :)

Ayeti tekrar oku yanlış yazmışsın. Hee o kadar müslümansın bu yazdığın ayet için hesap vereceğini biliyorsundur. Yol yakınken dedim, doğruyu oku dedim.

sizlerle kişisel tartışmalara girmeye niyetim yok hanımlar. Elhamdülillah ben kitabımı okudum okuyorum okurum da. Sizlere iyi akşamlar. :)

Ayet "Cocuklarinizi babalarinin soyadiyla anin diyor"

Sizin yazdiginizla alakasiz cocuga ismi baba koyar demiyor.

Buglem oldum olasi bana hic hos gelmedi. Illa begenen vardir, ama ben Alya der ve kacarim.
Saglicakla gelsin minik

Buğlrm derken ağız sanki kusar gibi oluyor. Alya da alyan takımı gibi. Ama ille biri olacaksa Alya olsun tabi. Bu arada kendi çocuğuna isim koymak için oyunlara başvurmaya da gerek yok. Şu kocalarınızın egemenliğinden artık çıkın. Resti çekin. Yasal olarak sizin istemediğiniz hiç bir ismi koyamaz kocalarınız.

Ayet "Cocuklarinizi babalarinin soyadiyla anin diyor"

Sizin yazdiginizla alakasiz cocuga ismi baba koyar demiyor.
O ayette evlatlık alınan çocuklardan bahsediyor. Yani çocuğun soyu bilinsin demek isteniyor.

Iki isimde cok guzel... ama eminim ki kaynananin ismi cok cirkindir kv ismini asla koymayin planiniZda basarilar

Kız o hâliyle nasıl kalksın gitsin Nemesis el insaf
Valla benim annem 30 sene once ertesi gun brni kucaklayip gitmis dedem ismimi koyamasin diye. Atican kizi taksiye yada varsa arabana gideceksiniz nufusa. Ustelik islemler artik cok kolay randevulu giderseniz 5 dakika suruyor.

Soylede bir oneri vereyim.babayi oyalamak adina nufus islemleri artik randevulu oluyormus diyin mesela 10 gun sonraya aldik randevu deyin. Baba 10 gun sonra gideceğini sansin siz 5.gun gidin basvurun.

Bu arada kimlik icin snne ve babadan birinin gitmesi sart artik 3. Kisi kabul edilmiyor.

Böyle bi şey namümkün Nemesis , başka bi B planı fikri düşünelim :)

Böyle bi şey namümkün Nemesis , başka bi B planı fikri düşünelim :)
Baba dini butun birimi. Gecen sene yine bu forumda okumustum kp kendi ismi verilsin istiyordu bebege. Anne esine senden birsey isteyecegim ama yapacagina kurana el bas demisti adam basip soz verincede ismi bu olacak bebisin demis isi baglamisti. O zaman hayret etmistim belki is gorur

Bu 10 numara valla süper hatta 1 numaralı planımız bu olsun bence , ben bi eltime okutayım bunları ..
Çok teşekkür ederim Nemesis ..
Durum öyle bir hâl aldıki kaynım “kafamı kızdırma hem annemin hem de babamın ismini koyarım “ diyor , yapar mı yapar Allah korusun

Bu da B planim olsun

Ne cok isim zede varmis yahu. Benim bebemin ismi daha evlenmeden belliydi annem col sorun ciksrdi gerci isme ama bildigimi okudum yine.

Offf en sevmedigim insan tipi kaynin agzina kurekle vuracalsin hafizasini kaybedene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…