sizlerle kişisel tartışmalara girmeye niyetim yok hanımlar. Elhamdülillah ben kitabımı okudum okuyorum okurum da. Sizlere iyi akşamlar. :)
sizlerle kişisel tartışmalara girmeye niyetim yok hanımlar. Elhamdülillah ben kitabımı okudum okuyorum okurum da. Sizlere iyi akşamlar. :)
O ayette evlatlık alınan çocuklardan bahsediyor. Yani çocuğun soyu bilinsin demek isteniyor.Ayet "Cocuklarinizi babalarinin soyadiyla anin diyor"
Sizin yazdiginizla alakasiz cocuga ismi baba koyar demiyor.
Kiz hannaz oyuna yardimci eleman lazimsa hazirim. yardim yataklik yapilir
Annemin benim ismimde ki taktigi uygulayin. Al dogum belgesini gizlice cikart kimligi baska alternatif yok malesef :)Gel canım planımız olur da tutmazsa acilen B planına geçeriz , sen bir fikir ver elimizin altında bulunsun
Annemin benim ismimde ki taktigi uygulayin. Al dogum belgesini gizlice cikart kimligi baska alternatif yok malesef :)
Valla benim annem 30 sene once ertesi gun brni kucaklayip gitmis dedem ismimi koyamasin diye. Atican kizi taksiye yada varsa arabana gideceksiniz nufusa. Ustelik islemler artik cok kolay randevulu giderseniz 5 dakika suruyor.Kız o hâliyle nasıl kalksın gitsin Nemesis el insaf
Böyle bi şey namümkün Nemesis , başka bi B planı fikri düşünelim :)Valla benim annem 30 sene once ertesi gun brni kucaklayip gitmis dedem ismimi koyamasin diye. Atican kizi taksiye yada varsa arabana gideceksiniz nufusa. Ustelik islemler artik cok kolay randevulu giderseniz 5 dakika suruyor.
Soylede bir oneri vereyim.babayi oyalamak adina nufus islemleri artik randevulu oluyormus diyin mesela 10 gun sonraya aldik randevu deyin. Baba 10 gun sonra gideceğini sansin siz 5.gun gidin basvurun.
Bu arada kimlik icin snne ve babadan birinin gitmesi sart artik 3. Kisi kabul edilmiyor.
Baba dini butun birimi. Gecen sene yine bu forumda okumustum kp kendi ismi verilsin istiyordu bebege. Anne esine senden birsey isteyecegim ama yapacagina kurana el bas demisti adam basip soz verincede ismi bu olacak bebisin demis isi baglamisti. O zaman hayret etmistim belki is gorurBöyle bi şey namümkün Nemesis , başka bi B planı fikri düşünelim :)
Baba dini butun birimi. Gecen sene yine bu forumda okumustum kp kendi ismi verilsin istiyordu bebege. Anne esine senden birsey isteyecegim ama yapacagina kurana el bas demisti adam basip soz verincede ismi bu olacak bebisin demis isi baglamisti. O zaman hayret etmistim belki is gorur
Ayni duruma dusersem muhtemel uygulamayi dusundugum A plani.Annemin benim ismimde ki taktigi uygulayin. Al dogum belgesini gizlice cikart kimligi baska alternatif yok malesef :)
Bu da B planim olsunBaba dini butun birimi. Gecen sene yine bu forumda okumustum kp kendi ismi verilsin istiyordu bebege. Anne esine senden birsey isteyecegim ama yapacagina kurana el bas demisti adam basip soz verincede ismi bu olacak bebisin demis isi baglamisti. O zaman hayret etmistim belki is gorur
Offf en sevmedigim insan tipi kaynin agzina kurekle vuracalsin hafizasini kaybedene kadar.Bu 10 numara valla süper hatta 1 numaralı planımız bu olsun bence , ben bi eltime okutayım bunları ..
Çok teşekkür ederim Nemesis ..
Durum öyle bir hâl aldıki kaynım “kafamı kızdırma hem annemin hem de babamın ismini koyarım “ diyor , yapar mı yapar Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?