Ve
Aijoo Kızlar muthissiniz
ilk fedakarlıkları yapmışsınız kendiniz icin çok aşırı mutlu oldum
çok çok güzel böyle devam. Sizde bu kararlılık olduktan sonra yapamayacağınız hiçbir şey yok. Harikasınız maşallah
eşin inanmiyor ya bir de o zaman görsün seni. Ben ilk kilomu verdiğimde sevincimden ağlamıştım. Eşim bana demişti ki alt tarafı 1 kilo vermişsin. Enerjimi düşürmeye çalışmıştı bana inanmamisti. Ama ben asla umursamadım. 5 kilo verdim bu sefer bana dedi ki 10 kilo vermiş gibi seviniyorsun. Halbuki o başarı benim için nasıl bir seydi.. 10 kilo verdim esim sessizlesmeye başladı. 20 kilo verdim. Ne dedi biliyor musunuz
nasıl yaptın..
NASİL YAPTİNNNN
Kendim için yaptım dedim. Yaparsınız. Yapariz!
Habire geliyordu ne yapacaksın diyordu. Çünkü önceden paspal paspal oturup yiyordum. Yağli vucudumla yağlı yağlı şeyler yiyordum. Artık o sorunca Ben spor yapicam demeye basladim. Boş vaktim yoktu. Bazen film seyretmek istiyordu. Ben önce sporumu yapıp sonra filme.geliyordum. Artık bir alışkanlık haline geliyor. Yapmayınca kendini kötü hissediyorsun. Benim bu halim onu çok şaşırtıyordu. Ayrıca henüz yeterince kilo veremesem bile bu sporlarima ayırdığın vakti ve kendime öncelik verisimi çok seksi buluyordu. Bu bir artı, ama amaç onların ne düşündüğü degil. Çünkü kendim için yapiyorum. O beni öyle görsün diye degil
Giyiniyordum ben yürüyüşe gidiyorum diyordum. Anlamadı o zaman. Gide gele ben başka biri oldum. Ben yürüyüşe gidiyorum diye 80 kiloluk halimle ciktim. Yürüyüş yolunda beni tanımışlardi artık. Gide gele Gide gele zayıf bir kız olarak dönüyorum evime
Sizde yapabilirsiniz ben buna çok ama çok inanıyorum. Eşinizin annenizin komşunuzun kimsenin size inanmasina gerek yok. Hatta inanmasinlar. İnanmamalari daha guzel. Şok etkisi yaratmayalım mi ?