- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.734
- 228
- 30
Reis aşırı realistsinHani takibe takipti![]()

Bak.iste..
Kurdele bulursam bağlayıp foto atacam reisHem de hamıle ♥♥

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reis aşırı realistsinHani takibe takipti![]()
Bak.iste..
Kurdele bulursam bağlayıp foto atacam reisHem de hamıle ♥♥
Sagolasin mistik reis :)Size çok gülüyorum ya![]()
Balkona çık bebegine hava aldirirken bi foto bekliyorum sendenReis aşırı realistsin
Bak.iste..
Kurdele bulursam bağlayıp foto atacam reis![]()
paşa gönül kriterleri ?Baya başarılı bir adamdan bahsediyorum özel hesabını göremiyorum bence ondada durum aynıdır ama instagramda bir hesap açmış 20 bin takipçi ama hepsi sahte.
En son takibe takipti ne ara bana döndü ya
Benimki fanlık aşkınaydı, sen işi hemen paraya döktünGeri takip yapılır durum beğenilir.
Allah seni netmesin ağzımda ki suyu fiskirttimBalkona çık bebegine hava aldirirken bi foto bekliyorum senden![]()
Para kazanmak için olabilriBaya başarılı bir adamdan bahsediyorum özel hesabını göremiyorum bence ondada durum aynıdır ama instagramda bir hesap açmış 20 bin takipçi ama hepsi sahte.
Para diyorsun aşk ne kiBenimki fanlık aşkınaydı, sen işi hemen paraya döktün![]()
Her fakettigimizi, hissettiğimizi yazmıyoruz diye görmüyoruz sanmayınEn son takibe takipti ne ara bana döndü ya![]()
Bir çok kendini beğenen tip öyleymiş gibi numara yapar. Sevmiyorum vs der. Google gelip illa sizin reklamınızı yapmamız gerek demeyeceğine göre, biliyorsunuz kendiniz gidip para verip reklam yapılmasını sağlıyorsunuz.İyide ne gerek var. Normalde googleda bile reklamını sevmeyen biri
Hayır özellikle alınmış belli yani bende onu düşünüyorum neden gerek duyar ki bir adam buna
Nehir kim kiNehir sen misin?
Nehirmehir vardi boyle sorular sorardi. Nick degisikligi mi merak ettim.Nehir kim ki
KatılıyorumPaşa gönlü öyle istemiştır.
Canı böyle istemiştir.
keyfinin kahyası mısınız?
alası gelmiştir ve almıştır.
Veeee eminim sizin kafa yorduğunuz kadar kafasını yormamıştır