Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden benim yok diye uzuluyo olabılır........Eee yani? Dert bunun neresinde, anlayan yazsın bir zahmet![]()
İyide ne gerek var. Normalde googleda bile reklamını sevmeyen biriParayla alınıyorsa parası vardır.
Keyfi oyle ıstemıstır.İyide ne gerek var. Normalde googleda bile reklamını sevmeyen biri
Çok ezik bir hareket değil mi ?Eee yani? Dert bunun neresinde, anlayan yazsın bir zahmet![]()
hesabını göremiyorum
Bu ne çelişki?hepsi sahte.
Parası varsa yakışıklıdır. Net.Parayla alınıyorsa parası vardır.
Niye öyle düşünuyosunuz çok ayıpEee yani? Dert bunun neresinde, anlayan yazsın bir zahmet![]()
Takipci ile kombınlemıs yakısıklıligini....Parası varsa yakışıklıdır. Net.
2 hesap var özel hesabı göremiyorum ama ondada surum aynıdırBu ne çelişki?
Başlığa cevap ise; Ego tatmini
Popüler hesap olma
İşiyle ilgili imkanların artması( örn. Diş doktoru ise aa ne kadar güzel yapmış herkes bu doktoru tercih ediyor gibi)
O halde senin cevabın geçerli, dert para sahibi olması demek kiNeden benim yok diye uzuluyo olabılır........
Neden takip etmıyorsun?2 hesap var özel hesabı göremiyorum ama ondada surum aynıdır
Peki bunun sizinle ilgili dert olan tarafı nedir? Onun bu konuda sıkıntısı olsaydı o açardıBaya başarılı bir adamdan bahsediyorum özel hesabını göremiyorum bence ondada durum aynıdır ama instagramda bir hesap açmış 20 bin takipçi ama hepsi sahte.
Takibe takip, bekleme yapmaNiye öyle düşünuyosunuz çok ayıp
Kınadım sizi
Belki kendi takipçisi azdır bu devirde bunlar hep dert ! Hatta derdin en büyügü
OkTakibe takip, bekleme yapma![]()