Neden MUTSUZSUNUZ?

neden mutsuzum?

hep elimde olmayanları arzuladığım için,
hep olmadığım yerde olmayı istediğim için,
hep elimdekilerin kıymetini bilmediğim için

ve bunların farkında olduğum halde hiçbir şey yapmadığım için!

neden mutsuzum?

hep elimde olmayanları arzuladığım için,
hep olmadığım yerde olmayı istediğim için,
hep elimdekilerin kıymetini bilmediğim için

ve bunların farkında olduğum halde hiçbir şey yapmadığım için!

Birkaç kez beğenmek istedim yazınızı ama 1 kez beğenilebiliyormuş ne yazık ki.
Kesinlikle katılıyorum aynı sebeplerden dolayı mutsuzum ve ekliyorum...

Mutsuzum, çünkü çok sevdiğim sevildiğim halde durmadan kavga ettiğim bi kocam var.
Ota b.ka kavga ediyoruz, hergün istisnasız didişiyoruz, çok yıprandım bu konu yüzünden, artık muhabbet etmeye bile korkar oldum.

Bide eşimin ailesi, akrabaları dibimde oldukları için, iyi günümede kötü günümede şahit oldukları için, kendi kendilerine buna yorum getirdikleri için mutsuzum.

Uzak olsunlar, bizi hep iyi bilsinler söz hakkı bulmasınlar kendilerinde. Çok sinirliyim bu konuda.

Diyorum :119:

(15 karakter kısıtlaması beni benden alıp en az 15 karakter içeren metinler diyarına götürdü:KK47:)

sorunlu bi insan olarak görülmekten hoşlanmıyorum hiç.

Ki beni tanıyanlar hiçte öyle biri olduğumu düşünmezler, içimde yaşarım hep.

Ama burası benim iç sesim olduğundan siz beni böyle tanyosunuz ne yazık ki.:KK37:

sorunlu bi insan olarak görülmekten hoşlanmıyorum hiç.

Ki beni tanıyanlar hiçte öyle biri olduğumu düşünmezler, içimde yaşarım hep.

Ama burası benim iç sesim olduğundan siz beni böyle tanyosunuz ne yazık ki.:KK37:

Çevrene de mutsuzluğunu yansıttığından neredeyse %100 eminim :KK34: ya da bilemiyorum ben olsaydım kesin anlardım diyeyim :KK37:

Çevrene de mutsuzluğunu yansıttığından neredeyse %100 eminim :KK34: ya da bilemiyorum ben olsaydım kesin anlardım diyeyim :KK37:

dr gittim ama 6 ay olmuştur obsesif dedi ilaç verdi, çok sık görüştüğüm bi arkadaşıma anlattım '' böyle böyle herşeye takıyorum, falan fişman'' hadi ya sen mi? dedi bana. hiç öyle biri gibi durmuyosun.

kkdan tanıştığım bi arkadaşıma fotoğraflarımı gönderdim, bu sen olduğuna eminmisin gözlerinin içi gülüyo ve bütün fotoğraflarda gülümsüyosun dedi :)

Ben içimdeki sıkıntıyı dışıma asla yansıtmam, eşim hariç.

X