- 8 Temmuz 2013
- 178
- 24
- Konu Sahibi EylemHemsire
Mutsuzum çünkü istediğim hiç birşey olmuyor bu hayatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an sanki ben yazdım dedim. abenimde bu kararsızlığım var ya, yedi bitirdi beni. zorla evlenmeye karar verdim şimdide yanlışmı yaptım diye düşünüyorum. offf offff..........Mutsuzum çünkü kararsızım.Yanlış tercih mi yaptım diye kara kara düşünüyorum.
Mutsuzum çünkü karşımda ne istediğini bilmeyen,anlaşamadığım,çok farklı kültürde bir adam var.
Mutsuzum çünkü istediğim gibi bir hayatım yok.
Neyse,buna da şükür.Sağlık olsun .
Bir an sanki ben yazdım dedim. abenimde bu kararsızlığım var ya, yedi bitirdi beni. zorla evlenmeye karar verdim şimdide yanlışmı yaptım diye düşünüyorum. offf offff..........
canım tesekkür ederim. benim bu kararsızlığım ömrüme mal oldu. ya insan bir karar verir onunda arkasında durur. olur olur olmaz olmaz. ama ben. ay öylemi yapsaydım böylemi? bilmem ne.... bu tip insanlar etrafınıda rahatsız ediyor biliyormusun. annem teyzelerim ne cektiler elimden.Derdiniz,sıkıntınız varsa seve seve dinlerim. :) Kararsızlık benim de çok fazla yaşadığım bir şey maalesef.
canım tesekkür ederim. benim bu kararsızlığım ömrüme mal oldu. ya insan bir karar verir onunda arkasında durur. olur olur olmaz olmaz. ama ben. ay öylemi yapsaydım böylemi? bilmem ne.... bu tip insanlar etrafınıda rahatsız ediyor biliyormusun. annem teyzelerim ne cektiler elimden.