Neden MUTSUZSUNUZ?

Mutsuzum çünkü kararsızım.Yanlış tercih mi yaptım diye kara kara düşünüyorum.
Mutsuzum çünkü karşımda ne istediğini bilmeyen,anlaşamadığım,çok farklı kültürde bir adam var.
Mutsuzum çünkü istediğim gibi bir hayatım yok.
Neyse,buna da şükür.Sağlık olsun .

Mutsuzum çünkü kararsızım.Yanlış tercih mi yaptım diye kara kara düşünüyorum.
Mutsuzum çünkü karşımda ne istediğini bilmeyen,anlaşamadığım,çok farklı kültürde bir adam var.
Mutsuzum çünkü istediğim gibi bir hayatım yok.
Neyse,buna da şükür.Sağlık olsun .
Bir an sanki ben yazdım dedim. abenimde bu kararsızlığım var ya, yedi bitirdi beni. zorla evlenmeye karar verdim şimdide yanlışmı yaptım diye düşünüyorum. offf offff..........

Bir an sanki ben yazdım dedim. abenimde bu kararsızlığım var ya, yedi bitirdi beni. zorla evlenmeye karar verdim şimdide yanlışmı yaptım diye düşünüyorum. offf offff..........

Derdiniz,sıkıntınız varsa seve seve dinlerim. :) Kararsızlık benim de çok fazla yaşadığım bir şey maalesef. :KK51:

Derdiniz,sıkıntınız varsa seve seve dinlerim. :) Kararsızlık benim de çok fazla yaşadığım bir şey maalesef. :KK51:
canım tesekkür ederim. benim bu kararsızlığım ömrüme mal oldu. ya insan bir karar verir onunda arkasında durur. olur olur olmaz olmaz. ama ben. ay öylemi yapsaydım böylemi? bilmem ne.... bu tip insanlar etrafınıda rahatsız ediyor biliyormusun. annem teyzelerim ne cektiler elimden.:KK17::KK34:

canım tesekkür ederim. benim bu kararsızlığım ömrüme mal oldu. ya insan bir karar verir onunda arkasında durur. olur olur olmaz olmaz. ama ben. ay öylemi yapsaydım böylemi? bilmem ne.... bu tip insanlar etrafınıda rahatsız ediyor biliyormusun. annem teyzelerim ne cektiler elimden.:KK17::KK34:

Kendimle konuşuyormuş gibi hissettim. :-)

Mutsuzum cunku yaz tatilinde hep evde oturdum
mutsuzum cunku annemle aram limoni annemle olunca kardesimlede oyle
mutsuzum cunku yakinimda hadi gel cikip gezelim diyen bi arkadasim yok
muysuzum cunku haftaya okula gitmek istemiyorum
mutsuzum vunku kendimi kotuu hissediyorum
mutsuzum cunku sevdicegim yok
mutsuzum cunku arkadaslqrima hep pozitif yonumu gosteriyorum
Mutsuzum cunku evde oturdugumdab fotogeafta atamiyorumm kac aydirr :KK43:( of ulen neyse yinede sukur Allah i

Bu başlığı sevmedim.Kimse alınmasın ama neden mutsuz olduğuma dair bir milyon şey çıkar ama bunları düşünmek beni mutlu yapmayacağına göre? neden düşünüp kendimizi daha da mutsuz edelim ki...Güzel şeylere odaklanmayı tercih ediyorum...çok şükür ..

Mutsuzummmm cunku atanamadim mutsuzumm cunkuu hayatta hic bir istedigim sey olmuyor mutsuzummmmmm mutsuuzzzzzzz su hayatta iki tanecik istedigim sey olsa ne olur yanii :'( ooofffff yine moralim bozuldu :'(

Mutsuzum çünkü babam çocukluğumu gençliğimi ruh sağlığımı çaldi ve yaşlandığı için hesabını soramıyorum..
Mutsuzum çünkü 6yıllık evli olduğum eşimin en ufak şeye kızıp beni evden koyup kapı dsarı attığını gördüm.
Mutsuzum çünkü bir çocuğum var onu büyütürken ailemin bana verdiği zararı tekrar tekrar görüyorum

Hayat istediklerimi once gosteriyor al bu senin der gibi sonra bi anda geri aliyor....kisaca istedigim hicbisey olmuyor...mutsuzlukta level atladim ;(

Mutsuzum çünkü sevdiceğimden ayrıyım ayrıldım yani... Mutsuzum çünkü istesek de olamazdı.. Mutsuzum çünkü sevmediğim içinde bulunmak istemediğim bir hayatı yaşamak zorundayım...

Mutsuzum çünkü hiç sevmediğim bir üniversite ve bölümde okuyorum. Uzadıkça uzadı. Ne tadı kaldı ne tuzu. Çıldırmak üzereyim, çok çok çok sıkıldım, ben değil ölüm gidip geliyor okula. Hiç sevmeden gidip geliyorum. Derslerde insanların zekalarını kanıtlama çabalarını izlemekten de sessizce oturmaktan da sıkıldım. Sevdiğim bir şeylerde bir izim olsun istiyorum.

Mutsuzum çünkü sevdiğim insanla ayrıldık ve kendisi hiçbir şey olmamış gibi umursamadan hayatına devam ediyor.. Ve hala bana dönmüyor.. Bense aptal gibi bekliyorum gözüm hep telefonda..Hiçbir işaret yok.

X