Neden MUTSUZSUNUZ?

Bazen suratım asılır,Hiç bir şeyden zevk almam,mutsuzumdur..sorarlar neyin var diye,bilmem derim.. Oluyor öyle arada yani.

Son düzenleme:
Su son iki gundur bende oyleyim ne yapsamda olmuyo beynimde bi agirlik var sanki gulusemeyi deniyorum pop dinlyorum Spor yapiyorum sadece gecici bi saatlik belki enerjim yukseliyo sonrasi ayni nasil cikacagimi bilmiyorum bu durumdan

Sevmedigim, mutsuz oldugum bir yerde yasiyorum, otesi var mi...:KK31:

En kötüsüde bu hayal kırıklığı...
Aslında mutsuz olmamızın tek sebebi bu. İstediklerimizin, hayal ettiklerimizin olmaması

Kesinlikle dogru, hayal kırıklıkları, kurulan hayallerin olmaması, ve sevdiğin insanı mutlu etmek için değişmek.. Sırf o üzülmesin diye, samimi kız arkadaslarına katlanmak, onun hayatına mudahale etmeye çalışmamak ..
Bende MUTSUZUM hemde cok, ama o olmazsa daha da mutsuz olurum diye devam ediyorum, hayat işte..

Kisisel gelisim sayfasinda mutsuz oldugunuzu yazmissiniz hepiniz.bence sukretmek cok onemli.her insan hayatinin bazi evrelerinde mutsuz olabilir bu bazen uzun da surebilir.ama icinde mutlaka mutluluk yakalayabilecegi seyler vardir.ben uzun suredir hayat hep bana kazik atiyor gibi hissettim mutsuzdum cunku isim yoktu,sevgilim terk etmisti,ailem hayati daha da zorlastiran soylemlerde bulunuyordu.sonra bir derdim var kosesinde hasta annesine bakan ve babasindan yardim ve anlayis goremeyen esi askere gitmis kisinin hikayesini okudum.evde duvarlar ustume geliyor,ben ne yapicam nasil mutlu olucam diyordum o an dedimki cok sukur ailem saglikli,ben saglikliyim,elim tutuyor ayagim tutuyor,gunluk iliskilerde yasanan o bunu dedi o oyle yaptilar,issizlik,ayrilik hepsi bos seyler ve insanin kurtulusu sukredip gucu once allahta sonra kendinde bularak sartlari daha olumluya cevirmesinden geciyor.

ben mutsuzum çünkü hayalimde işe ve gelire sahip olamadım
mutsuzum çünkü sevdiğim insanla ailelerin destek olmaması sebebiyle ileriye dönük bir adım atamadık

mutsuzum, çünkü arkadaşım yok, yalnızım.herkesin ileride bahsedebileceği arkadaşlıkları, iyi-kötü anıları olacak.ama benim yok.

Mutsuzum çünkü dileklerim gerçek olmadı ama yine de mutlu günlerimi hatırlayıp rabbime şükrederim. O zaman kendimi daha iyi hissediyorum.

X