- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- Konu Sahibi EylemHemsire
Lake, pek çoğumuz da gitmiyoruz hayallerimizin peşinden, yani bir yerlerde mantıken bizi durduran birşeyler oluyor. Bence geçici bir dönemdesin, hayat bitsin diye zaman geçiriyorum sanki demişsin ya, biliyorum o duyguyu:)
ah be lambrusco ben hiç gitmedim ki bir bakıyorum ne okuduğum okul ,ne mesleğim ,ne çalıştığım yer ,ne yaşadığım yer,yalnızlık da cabası.Hayal ettiklerim hep bambaşkaydı.Ama ben hiçbirşey yapmadım hayal ettiğim gibi olsun diye o yüzden de vah tüh niye hiçbirşey istediğim gibi değil diye üzülemiyorum bile çünkü benim uyuzluğumdan oldu.Vanya dayı gibiyim ya hani onun dediği gibi şimdi ben de 28 im 70-75 yaşına kadar yaşayacağımı varsaysam aşağı yukarı 45 sene falan var şimdi ben bu 45 sene boyunca ne yapacağım?
(üşenmedim bu sefer buldum bile :))
"tanrım...47 yaşındayım; 60 yaşında kadar yaşayacak olsam, daha 13 yılım var! 13 yıl daha nasıl dayanacağım? bu kadar uzun bir süreyi doldurmak için ne yapacağım?" (vanya)
"biz yaşayacağız, vanya dayı. uzun, çok uzun günler, uzun, sıkıcı geceler geçireceğiz. kaderin bize sunduğu bütün sınavlara sabırla katlanacağız. şimdi de, yaşlılığımızda da, dinlenmek bilmeden hep başkaları için çalışacağız. zamanımız dolduğunda, uysalca boyun eğip öleceğiz ve tanrı bize acıyacak. ve dinleneceğiz!" (sonya)