- Konu Sahibi EylemHemsire
MUTSUZUM CUNKU ...............halınıze sukretmesını bılmıyorsunuz ve uretemıyorsunuz cannnlarrrrrrrrrrrrr
terbıyesız seytana uymayınnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oluyor o meditasyon dediğin deylayt? Yenilir içilir bişey mi
acayip güler yüzlüyümdür bide. bildiğin sırıtık yani. herkes söyler bunu.
kimseye hiçbi derdimi anlatmam, oflayıp puflamam. nerden anlayack ki millet.
MUTSUZUM CUNKU ...............halınıze sukretmesını bılmıyorsunuz ve uretemıyorsunuz cannnlarrrrrrrrrrrrr
Doğrudur, hayatını bilemediğim için daha fazla yorum yapamıyorum ama içimden bi ses öyle diyo işte anlardım
en guzel medıtasyon namaz kılmak butun benlıgınle rabbıne yonel bakalım ferahladıgını goreceksın
ya iç sesimiz sürekli saçmalıyorsa
neden mutsuzum?
hep elimde olmayanları arzuladığım için,
hep olmadığım yerde olmayı istediğim için,
hep elimdekilerin kıymetini bilmediğim için
ve bunların farkında olduğum halde hiçbir şey yapmadığım için!
en guzel medıtasyon namaz kılmak butun benlıgınle rabbıne yonel bakalım ferahladıgını goreceksın
niyetim var ama işyerim müsayit değil.
haline şükretmeyenler için kendini niye mutsuz ediyorsun ki
Kesinlikle! Zihnini vererek yapıldıktan sonra o da bir meditasyon yöntem
bırde rabbıme sıgınıp tevekkul ettıkten sonra rabbım butun sıkıntılarından kurtarıyor .rabbım salıh kullardan olmayı nasıp etsın
Tanıştırayım, aşağıdaki sizin iç sesiniz ve bence saçmalamıyor :128:
Mutsuzum evet yolunda giden bisey yok cunku..benden kucukler evlenirken ben hala yerimde sayiyorum..yas geciyor ama elden gelen bisey yokk.bende evli,mutlu,cocuklu kervanina katilmak istiyorum..allah kimseyi yalnizlikla sinamasin..hayat paylasinca guzelll...mutlugu paylasicak bi es olsa bana yeterr..;((
Mutsuzum çünkü insanlardan yana çok yalnızım
Yalnız geldik, yalnız öleceğiz de bari yaşarken sevdiğim sevildiğim biri olaydı hani...