- 26 Ekim 2015
- 8.400
- 20.247
- 348
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Öyle anlaşılmadı ama! gayette okuduğumu anlayabiliyorum,şu an BİLE derken aşağılıyorsunuz,biz ancak yererek bir yere varmaya çalışırız,bu her alanda böyledir.Bir tanesi de geri zekalı dedi gitti.
Neyse anlaşılır olmak için diğerine tü kaka demeden de bir şeyler anlatılabilinir. Bu arada yaklaşık 15 yıl çalıştım ve 4 yıldır ev hanımıyım yanlış anlamayınız,her iki taraftanım.Uzaya çıkamadım ama çalışma hayatını tecrübe ettim.
Erkek ama eşim değil:))))İstanbul öyle uygun gördü,çalıştığım alan,burada müsait bir çevre bulamamam falan filan...Neyse halimden memnunum çünkü başka altyapı yok ve minnoş bir oğlum var büyümeye meyli olan...Siz nasil anlamak istediyseniz öyle algilaniz. Kimseyi yerme ihtiyacim yok. Olmadida.
Her insan hayatini kendine yaşar. Çalışmak isteyen çalışır, istemeyen çalışmaz...
Konu zaten ev hanımlığı değildi.
Mesaj yazan üyeyin içeriğine bağlı yazılmış bir mesaji alıntılayıp "ev hanimi" yuhlamasina cekdiniz.
Niye işden ayrildiniz?
Ama hem alli pullu giydirip hemde sizin anneniz gibi yetistirebilir isteyen.. neden secmek zorunda olasinki.. hem ev hanimi olup hemde evin muhasebesini tutabirsin.. yani secmek neden olsunki
Geo, neden Bilim Adamı diye bir sıfat var hep düşünüp hiç bulamadığım bir cevap?:)Siyaset tehlikeli bir şey risk alamıyoruz
Spor kültürümüzde yok
Sanatın ve sanatçının hali ortada
Bilim birileri bizim için hallediyor
Teknoloji telefon tv demek onuda az çok biliyoruz
Ticaret bu konuda yorum yapamayacağım
Neden tacir olmuyor ticaret konuşmuyor bu hanımlarhiç işte
Ortam neyse kişi odur istisnalar kaideyi bozmaz IQ 140 bile olsa ortama yenilirsin
büyüyünce ne olacaksın? Evleneceğim!!! Diyen kız çocuklarımız var, henüz 5 yaşında hem de..o iş pek öyle olmuyor maalesef. giyim kuşam mevzusu hala ye kürküm iken dünya üzerinde giyim her şeydir diyebiliriz. allı pullu giyim çok kadınsı. 3 yaşındaki kız çocuğunu böyle giydirirseniz özendiği şeyler farklı olur. hoş şu gün bunları değiştirmek çok mümkün değil. popüler kültüre karşı durmaya çalışıyorum ama 3 yaşındaki oğluma örümcek adam kostümü almak durumunda kaldım istemeye istemeye. karşı çıktığım her şeyi yapıyorum da yapmıyorum da diyemem çocuk yetiştirirken. nispeten kendimle çelişmemeye çalışıyorum. bununla birlikte kız çocukları için durum çok farklı. prenses olmaya özendirilen, allı pullu giydirilip ortalıkta gezdirilen ve hatta makyaj yapılan kız çocuklarının algısı çok farklı bir şekilde büyüyor. o al pul dantel direk gelinlik çağrıştırıyor. bu sebeple daha dikkatli yetiştirmek gerekli.
Şu an kız çocuklarının Yüzde Elli si Premses diyor:)büyüyünce ne olacaksın? Evleneceğim!!! Diyen kız çocuklarımız var, henüz 5 yaşında hem de..
‘Elsa olacağım ben’ meşhur ElsaŞu an kız çocuklarının Yüzde Elli si Premses diyor:)
Erkek ama eşim değil:))))İstanbul öyle uygun gördü,çalıştığım alan,burada müsait bir çevre bulamamam falan filan...Neyse halimden memnunum çünkü başka altyapı yok ve minnoş bir oğlum var büyümeye meyli olan...
Kadına yakışmıyor heraldeGeo, neden Bilim Adamı diye bir sıfat var hep düşünüp hiç bulamadığım bir cevap?:)
Bende okula gitmeyi sevmezdimbüyüyünce ne olacaksın? Evleneceğim!!! Diyen kız çocuklarımız var, henüz 5 yaşında hem de..
o iş pek öyle olmuyor maalesef. giyim kuşam mevzusu hala ye kürküm iken dünya üzerinde giyim her şeydir diyebiliriz. allı pullu giyim çok kadınsı. 3 yaşındaki kız çocuğunu böyle giydirirseniz özendiği şeyler farklı olur. hoş şu gün bunları değiştirmek çok mümkün değil. popüler kültüre karşı durmaya çalışıyorum ama 3 yaşındaki oğluma örümcek adam kostümü almak durumunda kaldım istemeye istemeye. karşı çıktığım her şeyi yapıyorum da yapmıyorum da diyemem çocuk yetiştirirken. nispeten kendimle çelişmemeye çalışıyorum. bununla birlikte kız çocukları için durum çok farklı. prenses olmaya özendirilen, allı pullu giydirilip ortalıkta gezdirilen ve hatta makyaj yapılan kız çocuklarının algısı çok farklı bir şekilde büyüyor. o al pul dantel direk gelinlik çağrıştırıyor. bu sebeple daha dikkatli yetiştirmek gerekli.
Bende okula gitmeyi sevmezdim
Bana soranlara ev kızı olacağım derdim
Eyy gidi günler
Şimdi doktora mı yarıladım:)))
Haklisinda :) yani bi kiz sirf alli gullu giydi diye gelinlik dusunmezki..yani bu icimizde olan birsey degil mi? Suslenmek guzel giyinmek vs?
Eskiden daha mi azdi bu ne? Gunumuzde internet sosyal medya vs. Kadinlar kizlar dedigin gibi maalesef..herkes birbirinin ayni.. dolgular estetikler.. konuda buraya nasil geldi :)))
bu bilinçaltı etmeni. sen bir kadın olarak güzel giyinmenin önemini kavrayabilirsin doğruyu yanlışı ayırt edemezsin ama küçük dimağlar maalesef bunu ayırt edemiyor. hele instagramda görmüşsünüzdür. bazı kadınlar oğluna sünnet düğünü yapıyor gelinlik giyiyor. kızı da varsa ona da giydiriyor. o gelinliği giyen kız çocukları sürekli iltifat aldığı için çevreden ay sen ne güzel olmuşsun bilmem ne gibi bunu beyin böyle olmak gerekli diye işliyor. yani seçim yapma kapasitesini silmiş oluyoruz küçük kız çocuklarında. erkek çocuklarına da anneler/kadınlar hep böyle olur hep güzel olur/olmak zorundadırı işliyoruz ve bu bir döngü şeklinde devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?