- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Bunun yetistirilme tarzina bagliyorum ben. Cogu aileler kizlarini büyütürken, cocuk yastayken "bunu ögrenmezsen kocan seni kapinin önüne koyar" veya "evlenmeyipde ne yapacaksin" veya "sende bir anne ol, senide görecegiz" gibi sözlere maruz birakiyorlar. Yani cocuk yasta bu düsüncelerle asilaniyoruz.
Ha birde söyle birsey var. Huzursuz bir aile ortaminda büyüyen cocuklar, evliligi bir kurtulus yolu olarak seciyorlar, yangina körükle giderek.
Maaaaalesef...
Bence siyasetide çıkar konuşulmayan dediklerinin arasından zira kadınlar arasında direk mini etek türban kavga çıkıyo o yüzden onu da geçelimama diğerlerinde haklısın aynen
Benim bunlardan haberim var ama diğer kadınların çok haberi olmadığı için konuşamıyoruz.Spor, siyaset, sanat, bilim, felsefe, ticaret, dünya ve teknoloji konularından bir haberler fikirleri dahi yok.
Ben izliyorum ama arkadaş değiliz ehehe :)Ben kadınların futbol konuşmasından dertliyim. Maç izleyebilcek bi tane bayan arkadaşım yok
ben size katılmıyorum.. :) üniversite öğrenimini tamamladım, şuan çalışmaktayım, üniversitede öğrenciyken bile part time çalışırdım, şuandada yüksek lisans yapıyorum. Çok vaktimde yok bu işlere 30 yaşımdayım neredeyse,ama aşık olduğum adam hala hayatımın merkezinde mesela. Bende umursamaz yada diğer şeylerin daha ön planda olmasını çok istesem de ne yazık ki başaramıyorum :/Annesiyle birlikte günden güne koşan, tv içerisinden dedikodu dizi harici bişey izlemeyen kadınlardan ne bekliyosun ?
ben size katılmıyorum.. :) üniversite öğrenimini tamamladım, şuan çalışmaktayım, üniversitede öğrenciyken bile part time çalışırdım, şuandada yüksek lisans yapıyorum. Çok vaktimde yok bu işlere 30 yaşımdayım neredeyse,ama aşık olduğum adam hala hayatımın merkezinde mesela. Bende umursamaz yada diğer şeylerin daha ön planda olmasını çok istesem de ne yazık ki başaramıyorum :/
Ayrıca moda ve spora da oldukça ilgim var. Ama bu tarz şeyler de kalıcı deil bunu aşmam da, ne yapabilirim bilmiyorum..
Katılıyorum. Ben 18 yaşından beri aktif olarak siyasetle ilgileniyordum (1-2 yıldır aşırı soğudum) çevremde bir tane siyaset genel kültür konuşacağım kadın arkadaşım yok mesela.
Diyorum ki arkadaş seçimim mi yanlış e bakıyorum okul olsun iş yeri olsun normal çevre olsun tüm arkadaşlarım böyle. Sadece erkek arkadaşlarımla bu konularda konuşabiliyorum üstelik sadece bunlar değil diğer konular için de bu böyle.
Kız arkadaşlarımla erkek arkadaş mevzusu dışına çıkamıyoruz ben de alıştım artık kabullendim bunu.
Böyle yetiştirildik çünkü. Aman evde kalacaz diye (sanki evlenmek marifetmiş gibi) bir an önce evlenme derdine düştük. Evlendikten sonra da kocayla olan problemleri aşamadan bide çocuk yaptık üstüne. Sonra tabi ki kendi hayatın kalmıyor. İki dk yalnız kalıp kendini dinlendiremiyorsun ki nerde kaldı kendini geliştirmek... Ne üzücü sadece "kadın" sıfatının içine sığdırılmış olmak ve bunu kabullendirilmiş olmak
Gel izleyelim en sevdiğimm :))Ben kadınların futbol konuşmasından dertliyim. Maç izleyebilcek bi tane bayan arkadaşım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?