Anket Neden kadınlar eşlerinin bayan arkadaşlarını kıskanır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neden kadınlar eşlerinin bayan arkadaşlarını kıskanır?

• Ankete Katılan
    134
en güwendiğin erkeğin bile anlık zaafı olur! kesinlkle bir kısım kadınları tehlike olarak görüyorum!

Böyle rahat hemen her arkadşıyla içli dışlı olan bir bayansa açıkçası sevgilimin ya da eşimin yanında arkadaşı olmasını istemem. Çünkü günümüzde o kadar basit bir hal aldı ki evli erkeklerle beraber olma günübirlik heyecanlar yaşama gibi olaylar bu yüzden nasıl çoğu erkek güvenilir değilse bir çok kadın da artık erkekler kadar güvenilir değil.

Son düzenleme:
Bence hiç biri değil..
Ama bu abartılı "kıskanma" kavramı olarak isimlendirilmemeli...
Fıtrata ters çok çok rahat olmak bana kalırsa...

genel olarak kadınların çoğu eşlerine sonsuz güven içindedir.ne olursa olsun benim kocam yapmaz derler.o yüzden eşlerine güvenmedikleri şıkkını eliyorum.dünyanın en güzel kadınları, en zenginleri, en mükemmelleri bile aldatılmıştır ki hiçbir kadın kendini eksik hissetmez her kadın kendinin mükemmel olduğunu düşünür.o yüzden kendine güvenmeme şıkkını da eliyorum. ve tabiki her kadını tehlike olarak gördükleri için, her kadın biraz abartılı oluyor gerçi ama bence daha doğruya yakın bir seçenek.

kadınlarda erkeklerde çok tehlkeli şimdi..valla kim ne derse desin..benim düşüncemde bir kadınla bir erkeğin arkadaş olma lüksü yokktur..3.sü mutlaka şeytandır..mahrem dir ya başka söylenecek söz yoktur..

Benim karsi cinsten arkadas olarak görüstügüm hic kimse yok. O yüzden esimin de bir bayanla görüsmesini istemem. Bir yerde tesadüfen rastlayip konusmak baska, bulusmak baska.
Benimle gecirebilecegi ama baska bir bayanla gecirmeyi tercih ettigi vakti kiskanirim, kamerayla canli baglanip aralarinda hic bir sey olmadigini görsem ve bundan 100 % emin olsam bile...

Kadınla erkek hiç bi zaman sonsuza kadar arkadaş kalamazlar, o nedenle tehlike arz eder

saçma gereksiz insanlar oldukları için, her şeyi herkesi tehdit olarak görürler, kendilerine de güvenmezler bittabi..

Her kadını tehlike olarak gördükleri için.

Nasıl ki biz karşı cinsten her insana karşı birşeyler hissetmiyorsak onlar da öyle.

Ben kıskanmazdım. Herkes sınırlarını bildikten sonra insanların karşı cinsten arkadaşlarının olması sakıncalı değildir.

Kıskanmıyorum, bence bayan arkadaşlarının olması doğaldır bir erkeğin sınırlarını bildikçe. Cinsiyete göre mi seçeceğiz arkadaşlarımızı?

her kadın eşini sevgilisini muhakkak kıskanır ama benimki kız arkadaşını tanımamam ağır basıyo eşime gelince onun için erkek olması yeter

Çünkü eski bayan arkadaşları ile ilişki yaşamış olma ihtimali yüksektir.
Ve o gruptan ayrılmamak içinde bunu eşine söylememiş olabilir.
Biz kadınlar, kurgunun peşinde koşarız.
Bu yüzden erkekler biraz bizim kıskançlıklarımıza katlanamazlar.

Her kadını tehlike olarak gördüğüm için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…