ben erkek arkadaşıma sevgililer günü için parfüm almıştım erkek arkadaşımın çalıştığı yerdeki bi ürün temsilcisi de sevgililer gününden 4-5 gü önce aynısını erkek arkadaşıma hediye etmiş gelde çatlama şimdi... kim oluyor ne diye hediye ediyor derken biribirimize düştük bide benim aldığım hediyenin aynısı olunca benim moralim büsbütün bozuldu
ben çok kıskancım.eşimi kimseyle paylaşamam eşimde bunu çok iyi bilir. ki keresinde bu yüzden eşimle tartışmıştık hatta ben o zamanlar hamileydim.
olay şöyle oldu arkadaşlar;eşimin iş arkadaşının eşi bizi ve daha önce çalışan iki bekar bayan arkadaşlarını oturmaya davet etti bizde olur dedik neyse davet eden arkadaşla yakın oturduğumuz için ben eşim gelmeden gittim oraya kızlarda ordalardı neyse oturduk falan ben mutfağa gidiyorum yardım etmeye ben odadan çıkar çıkmaz kızlar eşimi soruyolar gelmiyo mu falan diye tabi ben bunları duyuyorum.neyse eşim gelmedi bende kalkayım gelmiycek dedim eve geldim az sonra eşim eve geldi neden gelmedin oraya seni sordular falan deyince bizimki meraklandı hadi gidelim dedi bende yeni kalktım dişim ağrıyo diye bahane edip geldim tekrar gitmem olmaz sana güvensizlik olur dedim ama istiyosan sen git iş arkadaşların dedim ve eşim ısrar bile etmeden gitti.oturdular falan ve eşim bana haber vermeden kızları evlerine bırakmış cep telefonunu da almamış düşünü ben hamileyim ya bişey olsaydı.tabi bizimki eve gelince kıyamet koptu birbirimize girdik eşim benim hamile olduğumu bile unutup benimle tartıştı nerdeyse boşanacaktık.bi süre bu olayın etkisi üzerimden gitmedi tabi...yani kadınların şeytanlık yaptıkları doğru o gün eşim bana haber verme gereği duymadı nedeni yanındaki bayanlara karşı kendi,ni göstermek herşey karşılıklı kimbilir onlar eşimi nasıl gaza getirdi. ay sinirlendim yine ben eşime güvenirim ama karşı tarafa asla...
her kadını tehlike olarak görmem aslında ama anlattığım olayda ki kızlardan biri eskiden eşimle kısa bi zaman flört etmiş yani bu durumda kıskanılmazda napılır dimi ama....
Ben de çok kıskanç biriyim ama bu kendime yada karşımdaki insana güvensizliğimden değill ben kadın ve erkek için konuşuyorum bazı ahlakı bozuk insanlar ister istemez tehlike yaratıyor
Ben Nişanlima Güveniyorum Ama Hemcinslerime Güvenmiyorum..nişanlim Onlari Eldivenle Muayene Eder Ciplak Elle Bile Dokunmaz Bazi Kadinlar Maşşallah Her Tarafini Elletiyolar...bazen Bayan Olmaktan Utaniyorumm......bence Dişilik Bu Kadar Ucuz Olmamali....gelde Kiskanmaa....
Valla ben ne erkeklere güvenirim ne de kadinlara.Atesle barutta yanyana geldimi,bilirsiniz gerisini.Ben nasil erkeklere karsi mesafeli davraniyorsam,kendime kanki olarak bir erkek secmiyorsam,o da bana ayak uydurmak zorunda.
kıskançlık deil belkide... hayatında biri olan/evli insana dikkatli olmakda fayda var ara bozmamak cok samimi olmamak lazım sonucta arkadaşta olsa fazla samımıyet işin rengini değiştirir... mesafeli olmakta fayda var...kanka manka dinlemem ben ortak arkadaşımız deilse her daim sorun olur tanımam lazım önce
bence güven meselesi etraf bir sürüüü güzel kadın dolu belki de bizde içlerinden biriyiz ama kıskançlık güvensizlikden doğuyor bence önce eşinize güvensizlik sonra kendimize ben eşime güvenmek zorunda olduğumu düşünüyorum aksi halde gözümün önünde olmasa da arkamdan yemediği halt kalmayabilir (diğer olasılık) bunların senaryosunu karşısında ki bayana yorumlayıp kendimi yıpratacaksam bana geçmiş olsun.
Arkadaşdan arkadaşa değişir. Eşimin bir kız arkadaşı vardı biz evlendikden sonra birgece yarısı mesaj çekmiş bişey soruyoo... Bende çok kızdım çünkü o saatte ne diye rahatsız ediyor gece gece... Huylandım o kızdan evet bu kıskançlıksa kıskancım. O yüzden o kıza taktım kafayı... Çok üzgünüm çoook