Neden görümcemin yaptıkları göz ardı ediliyor?

Size görümcrniz aynı seyi yapsa eşiyle size ilişkisi var dese yine eşimin kardeşi canı kanı dermisiniz acaba?

Görümceniz size dememiş bu 1. Eltiniz kendi sorununu kendisi çözsün bu 2. Eltinizin eşi bu konuyu sorgulayabilir bu 3. Ne sizin nede eşinizin şuanda karışması doğru degil bu 4. Benim görümcem bana aynısını dese ağzını kulaklarina kadar yirtarim bu 5. Eşinizin kardeşine olan tavri şuanda yanlış değil... ortada ispatlanmış bir konu yok... eltinizin böyle bir iftirada sessiz kalmasi ilginç bu 6. Benim namusuma Görümce değil feriştahi gelse iftira ATAMAZ... eşim bir yana kalsin onun o iftira atan lağım agzini büzer doğduğuna pişman ederim bu 7. Sonra eşim kardeşinle kuzu sarmasi olmuş, küsmüş barışmış beni ilgilendirmez.

Görümce beyinsizin dibe vurmuşu galiba. Sonuçta yengeyi yakma uğruna kendi kocasina namussuz damgası vuruyor. Eğer böyle bir durum olsa bile sonuçta kocasida yanar... bunun farkinda değil galiba

Eltimin eşi bilmiyor diyemedi evet bende cok kızdım susma diye ama eşim ona inanır dedi bayağı kotu günler geçirdi

Görümce beyinsizin dibe vurmuşu galiba. Sonuçta yengeyi yakma uğruna kendi kocasina namussuz damgası vuruyor. Eğer böyle bir durum olsa bile sonuçta kocasida yanar... bunun farkinda değil galiba
Evet kocasınada ayrı üzüldüm evet pek onaylanmadı aile tarafından ama oyle bişey yapabilecek birisi değil diye düşünüyorum

Eltimin eşi bilmiyor diyemedi evet bende cok kızdım susma diye ama eşim ona inanır dedi bayağı kotu günler geçirdi

Ozaman sen KARIŞMA. Eltin resmen namusuna atılmış iftirayı (bence bundan ilerisi yok yani) sineye çekmiş. Görümce zaten ruh hastasi, kendi kocasinada namussuz damgasi vurmuş...!! Senlik olay yok, heee birgün sana yapar ozaman yukarda yazdığım maddeleri uygularsin.

Evet kocasınada ayrı üzüldüm evet pek onaylanmadı aile tarafından ama oyle bişey yapabilecek birisi değil diye düşünüyorum

Kusura bakma ama eşinin ailesi bir tuhaf. Nasil yani kocasi inanir?? Nasil insanlar bunlar? Benim eşim böyle bir iftiraya inansa hatda icinde bana karşı bir şüphe olsa direk boşarım. İğrenç.

Ben karısmıyorum zaten evet eşimde sustu alakamız yok onada onaylamasamda ok. İlla benim basıma gelmesini beklememesi lazım küçük bir uyarı şarttı bence birde benim anlamadıgım eşime merve görüsmemizi istemiyor galiba yazması neden istemeyim? konuşmama sebebimiz ortada acaba eşim biliyor mu bilmiyor mu ağız mı aradı?

Kusura bakma ama eşinin ailesi bir tuhaf. Nasil yani kocasi inanir?? Nasil insanlar bunlar? Benim eşim böyle bir iftiraya inansa hatda icinde bana karşı bir şüphe olsa direk boşarım. İğrenç.
Eltiminde bu kadar üzerine gelmesi arkasında kımsesinin olmaması eşide destek olmuyor o yuzden ona cok rahat saydırabiliyor mesela biz ilk basta ailesiyle beraber oturacaktık k. Validem ne dediyse eşim oturmuyoruz dedi beni aradı görümcem ne yaptık sana otutmuyosum abimi ikna ettin yemin ediyorum haberim yoktu abinde aniden soyledi dedim tabi inanmadı eltime baskına gitmişler 2 eltim 1 görümce ne dedin gözünü açtın onun diye bu tarz baskınları cok yaşadı garibim

Sende pisiriksin. Merve istemiyormu dediği saniye arayacaktin görümce zimbirtisini. Evet istemiyorum. Yoksa benimde adimi kokmuş kocanla cikartirsin. Eşim biliyor bu olayi sakın yaklaşma bana diye savunacaktın tehtidi

Aman yarabbi. Sizin hic aileniz yokmu? Bunlar nasil insanlar böyle? Tophane berduşu gibi. Alin elinize maşanizi. Bunlara cazgır gelin haklar. Pısırık pısırık sinmeyin.

Çıkıyor zaten diyorumya sustukca iyice büyüyor olaylar evet bana ucu dokunmuyor ama dolunmıycak anlamına gelmiyor eltimede ayrı üzülüyorum zaten bir ikimiz görüşüyoruz diğer Eltiler görüşmez görümcemlede bir ben gorusuyodum bu olaylardan sonra bende kestim

Sende pisiriksin. Merve istemiyormu dediği saniye arayacaktin görümce zimbirtisini. Evet istemiyorum. Yoksa benimde adimi kokmuş kocanla cikartirsin. Eşim biliyor bu olayi sakın yaklaşma bana diye savunacaktın tehtidi
Sana bişey diyimmi onun istediği de o olay istiyor 6 aylık hamileyim ilk hamileliğimde inan cok uğraştım niye bunu der niye eder hesap sormalar hatta evime ayakkabısıyla girip benimle kavga dahi etti karşılığını kat kat aldı bu durumda ona pirim verip uğraşmak istemiyorum Allaha havale ettim biliyorum abilerine yine aglıycak yok lohusaydım uzagım tekim diye banada sanane kime dediyse o cvp verseydi diycekler

Cnm hem uyanık o eşim evdeyken arayıp msj atmaz hep işe denk getirir o an yanımda atsa belki o sinirle aradım

Hiç işte ya burada da neredeyse millet görümce ye aferim diyecek iyi yapmış böyle yengeye diyorlar ya gerçekten çok sinirlendim. Biraz empati yapsak keşke kendimizi o yengenin yerine koysak birisi bize böyle bir iftira atsa ne olurdu acaba ?

Ben kendimden gecerdim. Gercekden... en fena iftira namusa atilandir. Normal görümce sürtüşmeleri bir yana bu olay bir yana... ben doğduğuna pişman.ederdim bu kesin

Aman yarabbi. Sizin hic aileniz yokmu? Bunlar nasil insanlar böyle? Tophane berduşu gibi. Alin elinize maşanizi. Bunlara cazgır gelin haklar. Pısırık pısırık sinmeyin.
Ben zaten sevilmem cevap verdiğim için birde ailem hep destekler bundan kac sene önce bebegimin altını değiştirmek için y. Odasına gittim bezde başka odada o odaya geçtim bunlar annesi eşim konusuyor abi görüyor musun seviyoruz diye benim olmuyor diye aldı götürdü dedi bende çişli bezi sardım attım önüne al bundan Götürdüm diye orda patladım bagır cagır resmen aglıyo benim yok diye yapıyorsun Allahımmm neler yasamısım ben Rabbim sonunda verdi inan en cok ben sevindim

Görümcen ruh hastasi.

herkes sizi suclamista kadin resmen iftira atmis hemde.eltinizin namusuna laf etmis ben eltiniz olsam basina yikardim o evi pislik kadin
Basına gelmeyen bilemez Allah kimseye yasatmasın tartışmış eltim lohusayım sütümmü kesilsin istiyon bebeğimin hakkına girme fln demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…