• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden görümcemin yaptıkları göz ardı ediliyor?

Bence ortada gayette bi şey var nasıl yok demiş herkes. Ancak siz değil eltinizin ortalığı ayağa kaldirması lazımmış. Yani sizi ilgilendiren bi durum yok. Eğer olursa sizde cevabini verin. Eşinize soyleyıp konuyu kapatmasini seyretmeyin.
Eltim biraz pasif o yuzden görümcem bu kadar rahat istediğini söyleyebiliryor eşide gmrümcemi tutar bişeyler oldu fln demiş kim bilir ne yaptın demiş evet beni ilgilendirmiyor olay zaten 5 ay önce bende kapandı ama eltim kapatamıyor malesef

Görümce iftira boyutuna vardirarak ortaligi karıştırmış, nasil "ortada bi sey yok" denilebiliyor, anlamadim valla..
Eşi de "yengenin bi bildigi vardır" demek yerine "takma" diyor.. Kardesini atsin biraksin diyen yok ama haksizlik, edepsizlik yaptığında da "dur" demek lazim.. Oldu o zaman, kaynanalar, gorumceler durduk yere her cirkinligi yapsin, kocalar da "ama o annem, ama o bacim" desinler, ne destek olsunlar eslerine ne de sorunu cozsunler.. Olur mu boyle sey?
Bu arada konu sahibi, esin kardeşiyle bas edemeyecegini dusundugu icin konuyu gecistirmek istemis de olabilir, uzatmamak adina.. Bu kadar hınçlanma bence esine..

Önce görüncede paranoid bozukluk mu var dedim. Sonra okudukça böyle fena yengelerim olsa ben daha beter olurdum dedim. Bi yerinizi bilin. Kardeş onlar.

Eltim biraz pasif o yuzden görümcem bu kadar rahat istediğini söyleyebiliryor eşide gmrümcemi tutar bişeyler oldu fln demiş kim bilir ne yaptın demiş evet beni ilgilendirmiyor olay zaten 5 ay önce bende kapandı ama eltim kapatamıyor malesef
Bence siz karışmayın. Eltinizin kendisi halletmesi gerek. Pasif de iftiraya da susmasın yani. Basit bi şey değil. Ben olsam olay cikaririm. Sizden yardım isterse de cesaret verin söylemesi için gerisine karışmayın.

Bu arada görümcenizin eşi biliyor mu bu iftira olayını. Hiç mi tepki vermemiş?

Görümce iftira boyutuna vardirarak ortaligi karıştırmış, nasil "ortada bi sey yok" denilebiliyor, anlamadim valla..
Eşi de "yengenin bi bildigi vardır" demek yerine "takma" diyor.. Kardesini atsin biraksin diyen yok ama haksizlik, edepsizlik yaptığında da "dur" demek lazim.. Oldu o zaman, kaynanalar, gorumceler durduk yere her cirkinligi yapsin, kocalar da "ama o annem, ama o bacim" desinler, ne destek olsunlar eslerine ne de sorunu cozsunler.. Olur mu boyle sey?
Konu sahibi, esin kardeşiyle bas edemeyecegini dusundugu icin konuyu gecistirmek istemis de olabilir, uzatmamak adina.. Bu kadar hinçlanma bence esine..
Evet bas edemiycek biliyor hanfendi her seferinde uzağım sizi özlüyorum ondan bu hıncım vs diyor fazla uyanık hayır kimse onu zorla göndermedi ne kadar uzak o kadar iyi diyende kendisi bilemiyorum eşimede diyecek bişey yok

eltiniz ve görümce arasın da geçen sizin şahit olmadıgınız bir olaya dahil olma çabanız karşılıgında eşiniz tarafsız favranmış .çünkü direk size yapılan bir durum yok.
eltinizin eşi olaya dahil olsun kendisi eşime bunu nsl yaparsın desin siz degil.
anlatılanla görülen aynı olmaya bilir.

Bence siz karışmayın. Eltinizin kendisi halletmesi gerek. Pasif de iftiraya da susmasın yani. Basit bi şey değil. Ben olsam olay cikaririm. Sizden yardım isterse de cesaret verin söylemesi için gerisine karışmayın.

Bu arada görümcenizin eşi biliyor mu bu iftira olayını. Hiç mi tepki vermemiş?
Ben söylemesini bi kac defa dedim anlattım elbet bu olay çıkar sonucta kac aydır konusmuyoruz bu zamana kadar niye sustun demekki haklı var bişey diyecekler dedim gmrümcemin eşi biliyor hatta o gunden beri eşimi ne bayram ne seyran aramadı görümcem ne anlattı niye sustu bilemiyorum

eltiniz ve görümce arasın da geçen sizin şahit olmadıgınız bir olaya dahil olma çabanız karşılıgında eşiniz tarafsız favranmış .çünkü direk size yapılan bir durum yok.
eltinizin eşi olaya dahil olsun kendisi eşime bunu nsl yaparsın desin siz degil.
anlatılanla görülen aynı olmaya bilir.
Yo karıssam bu son 5 ayda karısırdım ki adama derler sen ne alaka? Karısmıyorum evet dedğiniz dogru olabilir ama beni aradıgında burayla ilgili ne biliyorsun dediğinde ne oldu dedim anlatabilir di burayı konusmıycaksınız dedi bende emredersin dedim tanıdıgım kadrıyla haklı olsa susacak biri değil

Ben söylemesini bi kac defa dedim anlattım elbet bu olay çıkar sonucta kac aydır konusmuyoruz bu zamana kadar niye sustun demekki haklı var bişey diyecekler dedim gmrümcemin eşi biliyor hatta o gunden beri eşimi ne bayram ne seyran aramadı görümcem ne anlattı niye sustu bilemiyorum
Şimdiye kadar susmasi hata zaten eltinizin. Araya mesafe koysun. İkisiyle de muhatap olmasın. Gorumceyle ve eşiyle yani. Yoksa o kızdan her şey beklenir. Herkesi parmaginda oynatıyor resmen.

Şimdiye kadar susmasi hata zaten eltinizin. Araya mesafe koysun. İkisiyle de muhatap olmasın. Gorumceyle ve eşiyle yani. Yoksa o kızdan her şey beklenir. Herkesi parmaginda oynatıyor resmen.
Evet malesef oyle fazla uyanık tek basına 4 geline laf yetiştire biliyor o yuzden kimse artık pek tınlamıyor bunu hazmedemediğini düşünüyorum

Yo karıssam bu son 5 ayda karısırdım ki adama derler sen ne alaka? Karısmıyorum evet dedğiniz dogru olabilir ama beni aradıgında burayla ilgili ne biliyorsun dediğinde ne oldu dedim anlatabilir di burayı konusmıycaksınız dedi bende emredersin dedim tanıdıgım kadrıyla haklı olsa susacak biri değil
peki eltiniz ve eşinin tavrı ne oldu.
eşine yapılanı hazmetdiyse sessiz kaldıysa eşiniz de geri de durmayı planlıyordur

Görümcen acayip sıkıntılı biri Allah sabır versin.
Hem insanlara iftira at(ki öyle yutulur cinsten değil)
Hem dilinin ayarı olmasın ağzına geleni söyle.
Hem kimse karışıp,bir şey demesin
Ohh vala ne âla memleket.
Hadsizlere haddini bildirmezsen böyle olur.
Tepene çıkar.

Önce görüncede paranoid bozukluk mu var dedim. Sonra okudukça böyle fena yengelerim olsa ben daha beter olurdum dedim. Bi yerinizi bilin. Kardeş onlar.
Kardeşler tmm okey kadının eltiye iftira atmasını nasıl açıklayacaksınız acaba

Mesela? nerden anladınız fena olduğumuzu merak ettim herkes yerini bilsin biz üç kız kardeşiz 1 gelinimiz var 1 gün bitük problem yasamadık sorun olsada alttan almayı bildik herkes haddini bilsin evine yalvar yakar adam çağır sonra 15 gun çocuğuna baksın isini gücünü yapsın son 2 gün bunları yasat bana yapsaydı en agır karsılıgınıda alırdı el değil ABİSİNİN KARISI..

Mesela? nerden anladınız fena olduğumuzu merak ettim herkes yerini bilsin biz üç kız kardeşiz 1 gelinimiz var 1 gün bitük problem yasamadık sorun olsada alttan almayı bildik herkes haddini bilsin evine yalvar yakar adam çağır sonra 15 gun çocuğuna baksın isini gücünü yapsın son 2 gün bunları yasat bana yapsaydı en agır karsılıgınıda alırdı el değil ABİSİNİN KARISI..
Birde hep kardeş onlar demeniz daha da tuaf evet kardeş bunlar kardeş kardese bunları yaparsa el neler yapar.

Kardeşiz diye boyle bir iğrenclige göz mu yumacak insanlar?! çifte standart nedir buna hatta başka bir şey denirde neyse...konu sahibi esin ayrı bir birey sen ayrı bir bireysin onun takındığı tavrı önemseme,ama sen uzak dur gorumcenden kendisiyle muhatap olmak istemediğini ciddi bir mesafe koyarak belli et, pislik kadın evin gelmiş pisliğini temizlemis yemeğini pisirmis kadına attığı iftiraya bak arsız,kocası da ayrı cibiliyetsiz..uzak dur

Ahlaksiz iftiralar atan kişileri hayatından uzak tutmak istemenin yer yurt bilmeyle bir ilgisi yok,zaten kocasının kardeşi diye kimse ağzına iki tane çarpıp s.kt.r etmiyor hayatından farkında mısınız?

Back