• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden görümcemin yaptıkları göz ardı ediliyor?

yanlışlıkla yazdı heralde. Çünkü esk i konuları heeeeeepp erkek çocugum var evlilğim çok iyi demiş

iyi de tekrar bakıyorum şimdi ooğlum oğlum diyor sonra birden kızım diyor. yanlış yazılacak bişey değil ki.

Karaktersiz dediğin adamla akşam aynı yatağa gireceksin farkında mısın.ne yapsın kardeşi o assın mı kessin mi vardır bi düşündüğü bu olayı hadi büyüttü ne olacak yenge ile kocası ya tartışacak boşanacak ya da gidecek koz kardeşini paylayacak onun da sonunda kocası ile ne olacağı malum.

Kusura bakmayın dönüşüm geç oldu rumuzu Sayfam açıkken istemedığim birisi gördü anlaşılmaması için böyle bisey yaptım konuların kayıt edildiğini bilmiyordum :110: gerekli kişilere açıklamada yapmıştım aslında

yerden göğe kadar haklısınız eltini zin yerinde sizde olabilirdiniz. Kardeş olabilirler ama kimse kimseye iftira atmamalı . Birinin görümceni zi durdurması gerek ama bu kişi siz değilsiniz o yüzden çok kendinizi ortalara atmayın .
Yoo asla ortaya tamam ama eltimi seviyıru
Sizin görümce eşinizin kardeşi oluyor farkında mısınız?Ayrıca dünyanın en kötü kardeşi de olsa tepkileri size göre daha yumuşak olacaktır bunu anlamanız bu kadar zor olmamalı...
farkındayım kaedes
Baana biraz acımasız geldınız.
Yanlış yaptıgı evlılıge resmen ohh oldun dıyerek anlatmıssınız.
Kimse yanlış adamla evlnmek ıstemez. KAderi böyleymış.
Yazık okadar yıl çocugu olmamış neden sizden çıkarsın ki hıncını naptı sıze ?*

Son diyeceğim şey ;
o eşinin KARDEŞİ !!
Size söyle bir acıklama yapayım ben evlendim ilk hafta hamile kaldım Allah var çokta sevinemedim çalışmaya dvm etmek istiyordum diğer bir eltimle arası iyi o laf taşırdı sürekli onunlada kac senedir Konuşmuyorum ona benim olmuyorya inadına hamile kaldı gibi birşey söylemiş inanmadım doğum yaptım yaşım küçük tekim ve bitmiş haldeyim k. Validemdeyiz emzırmeye gittim başka odaya kapıda gölgesini görebiliyorum eee Allah hak edene vermez böylelerine verir diyor baska bir aksam o arası iyi olan eltime kocam kilo almamı istemiyor (tedavi oluyor o sıra) o yuzden dogyrmuyorum doguranları görüyoruz diyor ve daha da fazlası var

Sizin görümce eşinizin kardeşi oluyor farkında mısınız?Ayrıca dünyanın en kötü kardeşi de olsa tepkileri size göre daha yumuşak olacaktır bunu anlamanız bu kadar zor olmamalı...
Farkındayım tepki yok sorun hala sen takma sen üzülme denmesi merve nın sr kendince vardır bir bildiği diye bilir bilmiyorum nolmus cümlesi bana göre yanlış

Bence sen haklısın baziları ortada birşey Yok demiş ama daha ne olacaktı görümce kocaman kadına iftira atmış sonuçta daha ne yapacaktı

Bende onu anlatamıyorum kendi başlarına gelse eminim yine böyle soguk kanlı yaklaşırlar
Hayatta en korktuğun şey iftiradır görümcede yapmış işte atmış iftirayı Allah korusun bu ortalığa yayılsaydı kadın kocasından ayrısa düzeni bozulsa ne olacak ? Bazen burada bazı verilen tepkilere çok şaşırıyorum :oha:

Bence ortada gayette bi şey var nasıl yok demiş herkes. Ancak siz değil eltinizin ortalığı ayağa kaldirması lazımmış. Yani sizi ilgilendiren bi durum yok. Eğer olursa sizde cevabini verin. Eşinize soyleyıp konuyu kapatmasini seyretmeyin.

Hayatta en korktuğun şey iftiradır görümcede yapmış işte atmış iftirayı Allah korusun bu ortalığa yayılsaydı kadın kocasından ayrısa düzeni bozulsa ne olacak ? Bazen burada bazı verilen tepkilere çok şaşırıyorum :oha:
Bilmem oraları düşünen yok ne olursa olsun görümcemi kotuledim (!) ya tu kaka benim

Back