- Konu Sahibi yorgunummm
-
Eltim biraz pasif o yuzden görümcem bu kadar rahat istediğini söyleyebiliryor eşide gmrümcemi tutar bişeyler oldu fln demiş kim bilir ne yaptın demiş evet beni ilgilendirmiyor olay zaten 5 ay önce bende kapandı ama eltim kapatamıyor malesefBence ortada gayette bi şey var nasıl yok demiş herkes. Ancak siz değil eltinizin ortalığı ayağa kaldirması lazımmış. Yani sizi ilgilendiren bi durum yok. Eğer olursa sizde cevabini verin. Eşinize soyleyıp konuyu kapatmasini seyretmeyin.
Bence siz karışmayın. Eltinizin kendisi halletmesi gerek. Pasif de iftiraya da susmasın yani. Basit bi şey değil. Ben olsam olay cikaririm. Sizden yardım isterse de cesaret verin söylemesi için gerisine karışmayın.Eltim biraz pasif o yuzden görümcem bu kadar rahat istediğini söyleyebiliryor eşide gmrümcemi tutar bişeyler oldu fln demiş kim bilir ne yaptın demiş evet beni ilgilendirmiyor olay zaten 5 ay önce bende kapandı ama eltim kapatamıyor malesef
Evet bas edemiycek biliyor hanfendi her seferinde uzağım sizi özlüyorum ondan bu hıncım vs diyor fazla uyanık hayır kimse onu zorla göndermedi ne kadar uzak o kadar iyi diyende kendisi bilemiyorum eşimede diyecek bişey yokGörümce iftira boyutuna vardirarak ortaligi karıştırmış, nasil "ortada bi sey yok" denilebiliyor, anlamadim valla..
Eşi de "yengenin bi bildigi vardır" demek yerine "takma" diyor.. Kardesini atsin biraksin diyen yok ama haksizlik, edepsizlik yaptığında da "dur" demek lazim.. Oldu o zaman, kaynanalar, gorumceler durduk yere her cirkinligi yapsin, kocalar da "ama o annem, ama o bacim" desinler, ne destek olsunlar eslerine ne de sorunu cozsunler.. Olur mu boyle sey?
Konu sahibi, esin kardeşiyle bas edemeyecegini dusundugu icin konuyu gecistirmek istemis de olabilir, uzatmamak adina.. Bu kadar hinçlanma bence esine..
Ben söylemesini bi kac defa dedim anlattım elbet bu olay çıkar sonucta kac aydır konusmuyoruz bu zamana kadar niye sustun demekki haklı var bişey diyecekler dedim gmrümcemin eşi biliyor hatta o gunden beri eşimi ne bayram ne seyran aramadı görümcem ne anlattı niye sustu bilemiyorumBence siz karışmayın. Eltinizin kendisi halletmesi gerek. Pasif de iftiraya da susmasın yani. Basit bi şey değil. Ben olsam olay cikaririm. Sizden yardım isterse de cesaret verin söylemesi için gerisine karışmayın.
Bu arada görümcenizin eşi biliyor mu bu iftira olayını. Hiç mi tepki vermemiş?
Yo karıssam bu son 5 ayda karısırdım ki adama derler sen ne alaka? Karısmıyorum evet dedğiniz dogru olabilir ama beni aradıgında burayla ilgili ne biliyorsun dediğinde ne oldu dedim anlatabilir di burayı konusmıycaksınız dedi bende emredersin dedim tanıdıgım kadrıyla haklı olsa susacak biri değileltiniz ve görümce arasın da geçen sizin şahit olmadıgınız bir olaya dahil olma çabanız karşılıgında eşiniz tarafsız favranmış .çünkü direk size yapılan bir durum yok.
eltinizin eşi olaya dahil olsun kendisi eşime bunu nsl yaparsın desin siz degil.
anlatılanla görülen aynı olmaya bilir.
Şimdiye kadar susmasi hata zaten eltinizin. Araya mesafe koysun. İkisiyle de muhatap olmasın. Gorumceyle ve eşiyle yani. Yoksa o kızdan her şey beklenir. Herkesi parmaginda oynatıyor resmen.Ben söylemesini bi kac defa dedim anlattım elbet bu olay çıkar sonucta kac aydır konusmuyoruz bu zamana kadar niye sustun demekki haklı var bişey diyecekler dedim gmrümcemin eşi biliyor hatta o gunden beri eşimi ne bayram ne seyran aramadı görümcem ne anlattı niye sustu bilemiyorum
Evet malesef oyle fazla uyanık tek basına 4 geline laf yetiştire biliyor o yuzden kimse artık pek tınlamıyor bunu hazmedemediğini düşünüyorumŞimdiye kadar susmasi hata zaten eltinizin. Araya mesafe koysun. İkisiyle de muhatap olmasın. Gorumceyle ve eşiyle yani. Yoksa o kızdan her şey beklenir. Herkesi parmaginda oynatıyor resmen.
peki eltiniz ve eşinin tavrı ne oldu.Yo karıssam bu son 5 ayda karısırdım ki adama derler sen ne alaka? Karısmıyorum evet dedğiniz dogru olabilir ama beni aradıgında burayla ilgili ne biliyorsun dediğinde ne oldu dedim anlatabilir di burayı konusmıycaksınız dedi bende emredersin dedim tanıdıgım kadrıyla haklı olsa susacak biri değil
Ben böyle insanlardan korkarim. Uzak durun size de aynısını yapmayacağı ne mâlum?Evet malesef oyle fazla uyanık tek basına 4 geline laf yetiştire biliyor o yuzden kimse artık pek tınlamıyor bunu hazmedemediğini düşünüyorum
Kardeşler tmm okey kadının eltiye iftira atmasını nasıl açıklayacaksınız acabaÖnce görüncede paranoid bozukluk mu var dedim. Sonra okudukça böyle fena yengelerim olsa ben daha beter olurdum dedim. Bi yerinizi bilin. Kardeş onlar.
Hayır eltim 40 yasında ben 27 korktum acıkcasıBen böyle insanlardan korkarim. Uzak durun size de aynısını yapmayacağı ne mâlum?
Mesela? nerden anladınız fena olduğumuzu merak ettim herkes yerini bilsin biz üç kız kardeşiz 1 gelinimiz var 1 gün bitük problem yasamadık sorun olsada alttan almayı bildik herkes haddini bilsin evine yalvar yakar adam çağır sonra 15 gun çocuğuna baksın isini gücünü yapsın son 2 gün bunları yasat bana yapsaydı en agır karsılıgınıda alırdı el değil ABİSİNİN KARISI..Önce görüncede paranoid bozukluk mu var dedim. Sonra okudukça böyle fena yengelerim olsa ben daha beter olurdum dedim. Bi yerinizi bilin. Kardeş onlar.
Ben şu an eltinize şaşıyorum acikcasi. Benim namusuma laf edicek iftira atacak bi yeni yetme. Sırf dikkat çekmek için. Ve bende susucam.Hayır eltim 40 yasında ben 27 korktum acıkcası
Birde hep kardeş onlar demeniz daha da tuaf evet kardeş bunlar kardeş kardese bunları yaparsa el neler yapar.Mesela? nerden anladınız fena olduğumuzu merak ettim herkes yerini bilsin biz üç kız kardeşiz 1 gelinimiz var 1 gün bitük problem yasamadık sorun olsada alttan almayı bildik herkes haddini bilsin evine yalvar yakar adam çağır sonra 15 gun çocuğuna baksın isini gücünü yapsın son 2 gün bunları yasat bana yapsaydı en agır karsılıgınıda alırdı el değil ABİSİNİN KARISI..
Ahlaksiz iftiralar atan kişileri hayatından uzak tutmak istemenin yer yurt bilmeyle bir ilgisi yok,zaten kocasının kardeşi diye kimse ağzına iki tane çarpıp s.kt.r etmiyor hayatından farkında mısınız?Önce görüncede paranoid bozukluk mu var dedim. Sonra okudukça böyle fena yengelerim olsa ben daha beter olurdum dedim. Bi yerinizi bilin. Kardeş onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?