• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden görümcemin yaptıkları göz ardı ediliyor?

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Yıllardır yaşadığım tecrübe neticesinde kimseye bulaşmıyorum bana dokunmayan yılan bin yaşasın moduna aldım kendimi ama bazı insanlar rahat durmuyor..
Görümcem bekarken abilerinin premsesiydi ailesine göre yanlış evlilik yapınca biraz gözden düştü 6 sene çocuğu olmadı bununun hıncınıda hepimizden bir güzel çıkardı 6. Sene Rabbim evlat nasip etti büyük eltimi yardım için cagırdı küsledi ama eltim kıyamadı neyse orda tuaf seyler olmuş :KK70: görümcem eşiyle eltimi yalniz bırakmamış hiç kavga etmiş yengemle aranızda ne var diye bunları eltim ağlayarak bana anlattı gittim ne iftiralar yedim diye eşine söyle dedim inanmaz dedi bende olaya dahil olmamak için lohusa belki yanlış anladın vs dedim ama kızları dahada vahim seyler anlattı (annelerinin tlfnundan kendı kocasının nu. Ve watsapp ta yazısma varmı diye bakmış) bulaşmıycamya neyse olayı öğrenmeden once durumuma Allah dostunda düşmanında şereflisini versin yazmıstım sabahın körü görümcem aradı tek cümle burayla ilgili ne biliyorsun?
Ben ; hııı?
Görümcem ; ne anlattı yengem sana anlat cabuk
Konuşma boyle uzadı tabi bilmiyorum birşey dedim bildiğimi bilse eltime kok sokturucek eltim dayanamadı durumu eşime anlattı eşimde bayağı kızdı vs ama Görümcemi aramadı olay orda kapandı tabi bende eltımde görümcemle konusmadık bu olay 5 ay fln once oldu iki gün öncede esimle yazişmıs merve görüsmemizi istemiyor sanırım msjlarıma donmuyorsun :KK43: esimde ne alaka musait olamıyorum canım benim hem niye merve oyle bişey yapsın aranızda bilmediğim bişey mi var (! ) yazmış o da boswer uzun hikaye (? ) esimde sen takma düzelir bu hanımda üzgün surat koymus bizimki başlamış yalakalıga düzelir herşey ben merveyle konusurum sen takma!
Eşime bayağı kızdım neden bilmiyormuş numarası yaptın dedim uzatmamak için diyor kardeşin yengene (kadın kırk yasında) agır iftira attı farkındamısın dedim sesi çıkmıyor ya anlamıyorum yine deliricem ama bu kadr basıtmi bu olay? Ve 5 ay sonra niye benden giriyor direk olaya?

Son düzenleme:
onlar kardeş farkında mısınız? ortada bi olay yok alt tarafı atışmısşınız, napsın kardeşini silsin atsın mı?

ayrıca eşinize nasıl karaktersiz diyebiliyorsunuz. o da sizin arkanızdan benim hatun çok karaktersiz ya dese hoşunuza gider mi?

valla çok fenasınız..

Baana biraz acımasız geldınız.
Yanlış yaptıgı evlılıge resmen ohh oldun dıyerek anlatmıssınız.
Kimse yanlış adamla evlnmek ıstemez. KAderi böyleymış.
Yazık okadar yıl çocugu olmamış neden sizden çıkarsın ki hıncını naptı sıze ?*

Son diyeceğim şey ;
o eşinin KARDEŞİ !!

onlar kardeş farkında mısınız? ortada bi olay yok alt tarafı atışmısşınız, napsın kardeşini silsin atsın mı?

ayrıca eşinize nasıl karaktersiz diyebiliyorsunuz. o da sizin arkanızdan benim hatun çok karaktersiz ya dese hoşunuza gider mi?

valla çok fenasınız..
Ortada olay yok mu ? Ben kardeşini silsin demiyorum ama hep böyle ona hiç bir şekilde laf söylenmiyor ve oda çıtayı giderek yükseltiyor

Baana biraz acımasız geldınız.
Yanlış yaptıgı evlılıge resmen ohh oldun dıyerek anlatmıssınız.
Kimse yanlış adamla evlnmek ıstemez. KAderi böyleymış.
Yazık okadar yıl çocugu olmamış neden sizden çıkarsın ki hıncını naptı sıze ?*

Son diyeceğim şey ;
o eşinin KARDEŞİ !!
Kardeşi diye her lafı söyleme lüksü yok evliliğine gelince ben bile dogru olmadığını dile getirdim azar yedim kendi tercihi

Sizin görümce eşinizin kardeşi oluyor farkında mısınız?Ayrıca dünyanın en kötü kardeşi de olsa tepkileri size göre daha yumuşak olacaktır bunu anlamanız bu kadar zor olmamalı...

yerden göğe kadar haklısınız eltini zin yerinde sizde olabilirdiniz. Kardeş olabilirler ama kimse kimseye iftira atmamalı . Birinin görümceni zi durdurması gerek ama bu kişi siz değilsiniz o yüzden çok kendinizi ortalara atmayın .

Onlar kardeş. Benim ablam isterse dünyanın en kötü insani olsun... benim kanim ve canim. Eşiniz icinde aynisi gecerlidir

Yıllardır yaşadığım tecrübe neticesinde kimseye bulaşmıyorum bana dokunmayan yılan bin yaşasın moduna aldım kendimi ama bazı insanlar rahat durmuyor..
Görümcem bekarken abilerinin premsesiydi ailesine göre yanlış evlilik yapınca biraz gözden düştü 6 sene çocuğu olmadı bununun hıncınıda hepimizden bir güzel çıkardı 6. Sene Rabbim evlat nasip etti büyük eltimi yardım için cagırdı küsledi ama eltim kıyamadı neyse orda tuaf seyler olmuş :KK70: görümcem eşiyle eltimi yalniz bırakmamış hiç kavga etmiş yengemle aranızda ne var diye bunları eltim ağlayarak bana anlattı gittim ne iftiralar yedim diye eşine söyle dedim inanmaz dedi bende olaya dahil olmamak için lohusa belki yanlış anladın vs dedim ama kızları dahada vahim seyler anlattı (annelerinin tlfnundan kendı kocasının nu. Ve watsapp ta yazısma varmı diye bakmış) bulaşmıycamya neyse olayı öğrenmeden once durumuma Allah dostunda düşmanında şereflisini versin yazmıstım sabahın körü görümcem aradı tek cümle burayla ilgili ne biliyorsun?
Ben ; hııı?
Görümcem ; ne anlattı yengem sana anlat cabuk
Konuşma boyle uzadı tabi bilmiyorum birşey dedim bildiğimi bilse eltime kok sokturucek eltim dayanamadı durumu eşime anlattı eşimde bayağı kızdı vs ama Görümcemi aramadı olay orda kapandı tabi bende eltımde görümcemle konusmadık bu olay 5 ay fln once oldu iki gün öncede esimle yazişmıs merve görüsmemizi istemiyor sanırım msjlarıma donmuyorsun :KK43: esimde ne alaka musait olamıyorum canım benim hem niye merve oyle bişey yapsın aranızda bilmediğim bişey mi var (! ) yazmış o da boswer uzun hikaye (? ) esimde sen takma düzelir bu hanımda üzgün surat koymus bizimki başlamış yalakalıga düzelir herşey ben merveyle konusurum sen takma!
Eşime bayağı kızdım neden bilmiyormuş numarası yaptın dedim uzatmamak için diyor kardeşin yengene (kadın kırk yasında) agır iftira attı farkındamısın dedim sesi çıkmıyor ya anlamıyorum yine deliricem ama bu kadr basıtmi bu olay? Ve 5 ay sonra niye benden giriyor direk olaya? Eşim neden bu kadar karaktersiz?
bence eşinin bilmiyormuş gibi yapması isabet olmuş ama
düzelir oda falan demesi yanlış.
ortada birşey yoktur kesin, biz aileyiz birbirinizi kırmayın diyerek olgun konuşsaymış keşke

Back