Ilıskiler konusunda net konusmak kolay degil cunku herkes kendi özelini yaşiyor ancak sizin durumunuz icin cok net konusabilirim.
Eger cinsellik yasasaydiniz sizi kesin terkedecekti.
Cunku onun amaci bu. Basardiktan sonra baska hedefe kayacakti. Sizin sinirlariniza saygi duymuyor. Zorluyor ve bunu en cirkin yontemle yapiyor, kaybedeceksin korkusu vererek arkadasin da dedigi gibi direncinizi kirmaya calisiyor.
Once sen beni mutlu et sonra ben seni yaklaşimi tuhaf. Yani bunun bir onceliği yok ki. O zaman o once sizi mutlu etsin ve evlensin sonra birlikte olun. Niye bu kadar bencil ve dayatmacı?
Cinsellik yasarsaniz sen ona daha cok baglanirsin bu bilimsel bir gercek, hormonlarla ilgili bir durum ve bu kafadaki adam gider, emin ol ve sen enkaz haline döner şu ankinden daha çok üzülürsün. Allah korusun.
Ben de uzun süre evlilikte iliski durumlarini bilmedigim icin bosandiktan sonra kafam karıştı bi de dul olunca etrafimda tipler belirdi, cinsellik olmadan iliski olmaz ki yaklaşiminda kisiler... Aramizda bir iliski olmadigi icin acikca soyleyemiyorlar ama imalar senin erkek arkadasinin dedigi gibi, bunu herkes yasiyor beni bu konuda doyurmayan kadinla niye beraber olayim ki seklinde.
Benim bayaği bi kafam karisti. Cunku iliski yasamak istiyorum ama kendi dogrularima gore de evlenmeden birlikte olmak istemiyorum. Fakat boyle dusununce de kimseyle olamiyorum.
Zamanla netlestim. Şunu anladım. Seven erkek cinsellik konusunda zorlamaz. Zaten evlilik dusunen erkek fazla uzatmadan nikah yapar.
Bu kisiyi kaybederim diye korkmayin zaten sizde degil. O kendi dunyasinda kendini tatmin pesinde.
Kurtulun bundan. O da kendi dusüncesine uygun birini bulsun, siz de.