• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden evlenemedigimi öğrendim..

İğrenç bi adam ya. Bu kadar baskı yapması ne kadar saygısız. Gitsin kendini tatmin etsin, yıllardır birliktesiniz. Hayalini kurduğu tek şey sevişmek adamın. Birlikte yaşayalım, birlikte gezelim, birlikte uyanalım gibi romantik bi istek yok hiç. Salak salak konuşup duruyor. Ayrılın şu adamdan, sizi böyle etki altına almasına izin vermeyin.

Keşke onu kendimden çok sevmeseydim. Yaşadığım herşeyin sebebi bu. Suçlu o değil suçlu benim bu kadar çok sevip ona bunları yapabilme hakkı tanıdığım için. Ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum artık. Ayrilabiliriz bidaha birbirimizin yüzünü görmeyebiliriz. Ama ben onu nasıl unuturum bilmiyorum ondan önce sanki yaşamamış gibiyim. Gerçekten kendimden vazgeçecek kadar çok sevdim. Buda görüp okuyanlara ibret olsun. Kimseyi bu kadar çok sevmeyin. Sevildiğiniz kadar sevin
Bu kadar uzulmene hic gerek yok. Biraz zaman gecince bu yazdiklarini okuyup guleceksin emin ol. Bence sevinmelisin. Gercek yuzunu gordun.

Şe... Sizin teki baş kıçına tekmeyi tek mutlu nokta omuymus beyefendinin demekki senden tek beklentisi o onun dışında senle bi hayali yok ciddi düşünmüyor senle aptalca sebepler uydurmuş yolver gitsin

Bide bana eskiden ben sadece seni istiyorum seni sevdiğim için. Bi başkasından böyle bişey isteyemem asla düşünemem çünkü ben duygusal biriyim sevmediğim birine dokunamam diyodu. Ben gerçekten tam olarak böyle hissettigim icin kendi adıma oda doğru söylüyor sandım. Nerden bilebilirdim ki böyle olacağını
Çok isteyen adamda 6 senede ne yapar eder nikah masasına oturtur. Kimseyle bile tanıştırmamış sizi ama birlikte olmak istiyor sebebi de çok sevmesi. Ne düşünülüyor allah aşkına bir gece sizinle olup ertesi gün annesine el öptürmeye mi götürücek? Erkek arkadaşınız 15 yaş ergenliğinde kalmış hala. Derdi sadece sonradan başına dert olmayacak biriyle istediğini yaşayıp sonrasını düşünmemek. Evlenmeden önce cinselliğe kesinlikle karşı değilim ama bu şekilde aklıyla başka yeri yer değiştirmiş adamlarla değil

Ilıskiler konusunda net konusmak kolay degil cunku herkes kendi özelini yaşiyor ancak sizin durumunuz icin cok net konusabilirim.

Eger cinsellik yasasaydiniz sizi kesin terkedecekti.

Cunku onun amaci bu. Basardiktan sonra baska hedefe kayacakti. Sizin sinirlariniza saygi duymuyor. Zorluyor ve bunu en cirkin yontemle yapiyor, kaybedeceksin korkusu vererek arkadasin da dedigi gibi direncinizi kirmaya calisiyor.

Once sen beni mutlu et sonra ben seni yaklaşimi tuhaf. Yani bunun bir onceliği yok ki. O zaman o once sizi mutlu etsin ve evlensin sonra birlikte olun. Niye bu kadar bencil ve dayatmacı?

Cinsellik yasarsaniz sen ona daha cok baglanirsin bu bilimsel bir gercek, hormonlarla ilgili bir durum ve bu kafadaki adam gider, emin ol ve sen enkaz haline döner şu ankinden daha çok üzülürsün. Allah korusun.

Ben de uzun süre evlilikte iliski durumlarini bilmedigim icin bosandiktan sonra kafam karıştı bi de dul olunca etrafimda tipler belirdi, cinsellik olmadan iliski olmaz ki yaklaşiminda kisiler... Aramizda bir iliski olmadigi icin acikca soyleyemiyorlar ama imalar senin erkek arkadasinin dedigi gibi, bunu herkes yasiyor beni bu konuda doyurmayan kadinla niye beraber olayim ki seklinde.

Benim bayaği bi kafam karisti. Cunku iliski yasamak istiyorum ama kendi dogrularima gore de evlenmeden birlikte olmak istemiyorum. Fakat boyle dusununce de kimseyle olamiyorum.

Zamanla netlestim. Şunu anladım. Seven erkek cinsellik konusunda zorlamaz. Zaten evlilik dusunen erkek fazla uzatmadan nikah yapar.

Bu kisiyi kaybederim diye korkmayin zaten sizde degil. O kendi dunyasinda kendini tatmin pesinde.

Kurtulun bundan. O da kendi dusüncesine uygun birini bulsun, siz de.
Artık bende böyle düşünüyorum gerçekten sadece benimle bunu yaşamak isteseydi evlenelim diyebilirdi. Bana bu kadar çok değer verseydi beni aileme arkadaşlarıma karşı küçük düşürmezdi. Suan evliliği bir lütuf gibi görüp bana sen benimle bunu yaşamadın ki ben seninle evleneyim demesi gerçekten onun hakkında olan bütün düşüncelerimi yerle bir etti. Bu saatten sonra biz inanmıyorum ki düzelelim gelip özür dilese mesela evlenelim dese düşünüyorum suan icimde hiçbir heves kalmadı ki. Herkesin mutlulukla hayallerle yaşadığı evliliği benim.kafamda bir plan haline getirdi. Basitlestirdi igrenclestirdi. Oysa ben sadece onunla yaşamak hep onunla olmak istemiştim. Demekki gerçekten benim bunu haketmedigimi düşünüyor. Insan dusmanina bunu yasatmaz keske en başından bana yüreklilikle bunu söyleseydi. Bunca yıl kendimi kandirmasaydim. Çocuk gibi kendime ceyizime birşeyler alıp sevinmeseydim. Hayaller kurmasaydim. Olmayacak bir hayale kavuşmak için aglamasaydim

Bide bana eskiden ben sadece seni istiyorum seni sevdiğim için. Bi başkasından böyle bişey isteyemem asla düşünemem çünkü ben duygusal biriyim sevmediğim birine dokunamam diyodu. Ben gerçekten tam olarak böyle hissettigim icin kendi adıma oda doğru söylüyor sandım. Nerden bilebilirdim ki böyle olacağını
Ben daha kim olursa olsun birlikte olurum diyen erkek duymadım.

Hepsi ayni seyi söyluyor. Ben duygularim olmadan, bisey hissetmeden birlikte olamam, diger turlu midem almaz, dokunamam falan.

Tabii boyle soyleyerek ben seciciyim, bir kalitem var falan demek istiyorlarsa

Ama hayatlarina bakinca da yahu diyorsun ne duygusal adammis, ne hisliymiş , bi ucan bi kacan kurtulmuş :)

Valla erkeklere gercekten kanmamak lazim amac yatak olunca herseyi soyleme potansiyelleri var (genelleme tabii, hepsi boyle degildir umarim )

Ben daha kim olursa olsun birlikte olurum diyen erkek duymadım.

Hepsi ayni seyi söyluyor. Ben duygularim olmadan, bisey hissetmeden birlikte olamam, diger turlu midem almaz, dokunamam falan.

Tabii boyle soyleyerek ben seciciyim, bir kalitem var falan demek istiyorlarsa

Ama hayatlarina bakinca da yahu diyorsun ne duygusal adammis, ne hisliymiş , bi ucan bi kacan kurtulmuş :)

Valla erkeklere gercekten kanmamak lazim amac yatak olunca herseyi soyleme potansiyelleri var (genelleme tabii, hepsi boyle degildir umarim )
Hala onun böyle olmadığına inanıyor olmam içten içe..

Bu kadar uzulmene hic gerek yok. Biraz zaman gecince bu yazdiklarini okuyup guleceksin emin ol. Bence sevinmelisin. Gercek yuzunu gordun.
Keşke böyle olmasaydı. Gerçekten ben onun için herşeyi yapabilecek kadar çok sevmiştim bu kadar uzulmemin tek sebebi çok sevip çok değer verip bunları yaşamış olmam

Yine kalbi uçurumda atan bir adam ... İyi yapmışsın ayrılarak, bu adam zaten seninle evlenmezdi. Ayrıca cinsel olarak istediğini versen de daha çok bağlanmazdı emin ol yok öyle birşey , seven insan zaten koşulsuz şartsız seninle olmak için her fedakarlığı yapardı.

İğrenç bi adam ya. Bu kadar baskı yapması ne kadar saygısız. Gitsin kendini tatmin etsin, yıllardır birliktesiniz. Hayalini kurduğu tek şey sevişmek adamın. Birlikte yaşayalım, birlikte gezelim, birlikte uyanalım gibi romantik bi istek yok hiç. Salak salak konuşup duruyor. Ayrılın şu adamdan, sizi böyle etki altına almasına izin vermeyin.
O romantik istekler dediklerinizi zaten yaşıyorduk bazen kaliyordum yaninda sarılıp uyuyordu bana. Gerçekten inanamıyorum onun böyle düşündüğüne

Artık bende böyle düşünüyorum gerçekten sadece benimle bunu yaşamak isteseydi evlenelim diyebilirdi. Bana bu kadar çok değer verseydi beni aileme arkadaşlarıma karşı küçük düşürmezdi. Suan evliliği bir lütuf gibi görüp bana sen benimle bunu yaşamadın ki ben seninle evleneyim demesi gerçekten onun hakkında olan bütün düşüncelerimi yerle bir etti. Bu saatten sonra biz inanmıyorum ki düzelelim gelip özür dilese mesela evlenelim dese düşünüyorum suan icimde hiçbir heves kalmadı ki. Herkesin mutlulukla hayallerle yaşadığı evliliği benim.kafamda bir plan haline getirdi. Basitlestirdi igrenclestirdi. Oysa ben sadece onunla yaşamak hep onunla olmak istemiştim. Demekki gerçekten benim bunu haketmedigimi düşünüyor. Insan dusmanina bunu yasatmaz keske en başından bana yüreklilikle bunu söyleseydi. Bunca yıl kendimi kandirmasaydim. Çocuk gibi kendime ceyizime birşeyler alıp sevinmeseydim. Hayaller kurmasaydim. Olmayacak bir hayale kavuşmak için aglamasaydim
Erkeğin en büyük hatalarindan biri bence; kadina hayaller kurdurmasi , ortak bir gelecek düşündürmesi ve gerceklestirmemesi ...Kadinin en buyuk pismanligi da bunlara kanması.

Sonuçta acıyi atlatinca olan sey de olgunlasma ...

Keşke böyle olmasaydı. Gerçekten ben onun için herşeyi yapabilecek kadar çok sevmiştim bu kadar uzulmemin tek sebebi çok sevip çok değer verip bunları yaşamış olmam
Malesefe yanlis kisiye vermissin bu degeri. Bundan sonra birak sana deger veren biri girsin hayatina. Dunyadaki tek erkek o degil. Gercekten seni seven ve senin sevecegin baska insanlar oldugunu unutma. Hayatinin merkezinden cikar su sacma insani.

Erkeğin en büyük hatalarindan biri bence; kadina hayaller kurdurmasi , ortak bir gelecek düşündürmesi ve gerceklestirmemesi ...Kadinin en buyuk pismanligi da bunlara kanması.

Sonuçta acıyi atlatinca olan sey de olgunlasma ...
Zaten ben bunu atlatirsam bu saatten sonra erkek sinege tahammülüm olmaz. Beni bu adam kandirdiysa bu adam benim duygularımla oynadiysa daha da kimse sevemez beni. Kimsenin sevgisine inanmam ben artik. Zaten aşık olmayı çoktan geçtim öyle birşey artık imkansız.benim icin

Malesefe yanlis kisiye vermissin bu degeri. Bundan sonra birak sana deger veren biri girsin hayatina. Dunyadaki tek erkek o degil. Gercekten seni seven ve senin sevecegin baska insanlar oldugunu unutma. Hayatinin merkezinden cikar su sacma insani.
Hayatım o kadar o olmuş ki suan düşünüyorum kendime ait bir parça bulamıyorum bile. Ben yıllardır herşeyimi onun istediği şekilde yaptım hep ona göre ayarladım herşeyimi. Demekki hata etmisim

Siz en doğrusunu yapmışsınız sizi gerçekten sevseydi sizin istemediğiniz birseyi size teklif dahi edemezdi iyi ki dediğini yapmamışsınız

Bir de şöyle düşünün. Neredeyse ikna olmak üzereydim demişsiniz. Birlikte olduktan sonra ben mutlu olmadım, beni mutlu edemedin, haz alamadığım biriyle evlenemem deyip yine sizi yüz üstü bırakabilirdi. Ucuz kurtuldunuz bence. Bir insanı sevmek sadece bedenen birlikte olmak değil, ruhuna dokunmaktır bence. O adam bunu becerememiş. Kendinizi suçlu ya da yetersiz hissetmeyin. Siz sevmişsiniz elinizden geleni yapmışsınız. O sizin değerinizi bilememiş. İstekleri farklı olmuş. Farklı yerlere odaklanmış.

Siz en doğrusunu yapmışsınız sizi gerçekten sevseydi sizin istemediğiniz birseyi size teklif dahi edemezdi iyi ki dediğini yapmamışsınız
Bana dedi ki ben seni bu kadar zaman bekledim sen beni nasılsa cepte nasılsa benden ayrılamaz olarak gördün. Ben seni hep çok sevdim ama sen bana bunu yasatmadin. Bilmiyorum gerçekten canım çok sıkkın. Herşeyimi benden almışlar gibi hissediyorum

Evliliği size seks karşısında verecek bir ödül olarak lanse etmesi çok mide bulandırıcı. Evlilik öncesi seksle hiçbir problemim yok, ama bu bir taraf diğerine karşılığında bir şey verecek diye olacak iş değil.
İsabet olmuş gerçek yüzünün ortaya çıkması.

Back