Neden burada duruyorum ?

Aynen öyle ben bunu bile seviyorum diye kabul ettim . Güya o sekılde görmek istememiş . Yani hepsi yalan . Bunun uzerinden 2 yıl gectı ben değişti sandım..
Amaaan boş ver arkadaşım. Ne köy olur ne kasaba. Yedisinde neyse yetmişinde de o. Evliliğin binbir türlü hali var. Sevgililik gibi değil. Yeri gelecek eşin senin banyonu yaptıracak, yeri gelecek kusmuğunu temizleyecek.. Bu her seferinde öyle görmek istemedim der çeker kapıyı çıkar.

Manyak çok yahu
Kadın öldürmenin bir cezası da yok zaten
Gazetelerde neler okuyoruz

"hayırlı işler " ne demek biliyorsun dimi ?
çözüm yolu sadece arkana bakmadan kaçmak

Korumaci degil psikopat yani. Peki anladim inanın butun alışkanlıkların bir de vazgeçişleri vardir umarım tez zaman da kurtulursunuz. Kimse sizden daha degerli değil.

Savunacak yeri bile kalmamıs. Düşündüm de bunu yapmaz bile diyemiyorum. Hıc biseyde savunacak bir şeyi kalmamıs bile

Ben kendi kocama kıskanç derdim ama yani bu anormal bi durum.. çözüm odaklı yazıyorum hemen ayrıl..

Manyak çok yahu
Kadın öldürmenin bir cezası da yok zaten
Gazetelerde neler okuyoruz
Çoğu da benim kocam yapmaz diyen insanlar.
Bugün eve kapatır, yarın kimseyle konuşma der, yarın o konuştuğun kimdi der öldürür.
Gerçekten çok okuyoruz bunları.
Manyaklığın sınırı yok.

sevgililik işlerini çok önemsemiyorum ben artık.Seviyor mu sevmiyor diye takıntılarımı da bıraktım.Aşk meşk de yalan çünkü..
bak evleneceğim kişi Dürüst biri mi? iyi kalpli bir insan mı? insanlara davranışları nasıl bana davranışları nasıl kendine bunları sor derim..... gerisi geçici kişiliği önemli

Valla cok doğru biz sevgiliyken bu haldeyiz. Bitik bir halde evlensek ben kesin kendimi öldürürüm.

Çoğu da benim kocam yapmaz diyen insanlar.
Bugün eve kapatır, yarın kimseyle konuşma der, yarın o konuştuğun kimdi der öldürür.
Gerçekten çok okuyoruz bunları.
Manyaklığın sınırı yok.
Benım gozum acık yapmaz falan demiyorum yapar. Herseyi yapar. Bunu bile bile de şu halde olmam acınası.

Cok haklısınız , bu adamda hiç biri yok.
Eskiden garson sandı bir müşteri bir cafede, senin ömründe görmediğin kadar param var dedi adama düşünün. Bunu asla unutamıyorum zaten. Biyerde cok özel ilgi görmesin anında gider. Herseye sinirlenir hemde herseye. Yanımda küfürler daha neler neler.

Cok cok tesekkur ederim farkındayım , hepınize cidden o samimiyeti cok hissediyorum.
Kendimi acıklamaktan dısarıyı izleme vaktim kalmıyor. Hep kendimi suclu hissettirdıgınden. Öyle bir ilüzyondayım ki..

Tamam iste tam da bu durumdan kurtulmanin eşiğindesin. Sorgulamaya baslamişsın. Yanliş biseyler oldugunu çozmüssun. Bir illizyonun icinde oldugunu farkediyorsun. Hadi simdi de bu büyüyü boz ve kendini bul. Gercek olan seni gör.
Bir kadina yakisan degerin ve kisiligin sahibi ol lütfennn!!!

Benım gozum acık yapmaz falan demiyorum yapar. Herseyi yapar. Bunu bile bile de şu halde olmam acınası.
Durumunuzun farkında olmanız iyi.

Ama ayrılmanız için illa bir tokat mı atması gerekiyor? Ya da daha beterini mi bekleyeceksiniz? Taviz tavizi doğurur.Her gün bir şeyden vazgeçmenizi ister ama gene de yaranamazsınız.

Bence ayrılın zarar görmeden.İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitiriyor da...

Allah korusun ama bu adam seni kanser eder,canini seviyorsan kac kurtar kendini!

Bende evlısın sandım. Hemen vur kıcına tekmeyı. Guvendıgı kızla beraber olsun adiye bak. Sana bunu yapmaya hakkı yok lütfen kendını sev ve kendıne bunu yapma. Ozguvenını yerle bir etmıs

Ruh hastası biriyle evlenmeyi mi düşünecektin ? Sormaya gerek bile yok . Ayrıl gitsin yıllarını ziyan ettiğine değmez . Suç sende hâlâ bu adamı çekiyosun.Onu vazgeçilmez yapan ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…