Neden burada duruyorum ?

Cok cok tesekkur ederim farkındayım , hepınize cidden o samimiyeti cok hissediyorum.
Kendimi acıklamaktan dısarıyı izleme vaktim kalmıyor. Hep kendimi suclu hissettirdıgınden. Öyle bir ilüzyondayım ki..

Ben su an sanki bu baskıya bu değersizliğe alısmıs gibiyim. İğrenc bir duruma gidiyorum.

Sevgilinizin mesleği ne? Bazen çok pislik görmüş insanlar daha bi korumaci oluyor. Peki ailesindeki kadinlara karsi da böyle aşırı aşırı kıskanç mı? Eğer ayrılırsaniz 1 ay içinde her sey düzene girer siz yeter ki ayrıldığıniz anda bütün iletişimi kesin 1 ay hic bir sekilde konuşmayın bakin her sey yoluna nasil girecek.

Ya bi de bu tipler beni aldatacksin der der kafayi yedirir karsi tarafa.En sonunda karsi taraf ya birakir ya aldatir .Bu kez de ben demistim biliyordum der Hasta bunlar hasta! Saglikli birey bulun ,saglikli bireyler uresin ki saglikli bir toplum olalim.Lutfen

huzursuzsan ayrıl bu kadar kolayken bu kadar mutsuzken sorman bile sacma..

Zaten seven insan sevdiğine kıyamaz ki . Ben üzülse kendimi affettirmek ıcın kırk takla atarım. Ya ben cidden sevmeyi bilen ve sabırlı biriyim ama kıymetimi asla bilmedi sürekli ayrılıp donme sebebı de cok acık enerjımı , sevgimi kullanıyor.

Bunun sonuda o . Gercekten aynı yani bi insan bunu dusunse bile söylemeye utanır yani. Cok garip nasıl bir algıysa bu kadar dusunen bi insan kendini ispat etmeye calısan biri neden aldatsın .

Bnde ayni seyleri yasayip bile bile evlndim atese attim kendimi 6 yil oldu hala devam husran bitmiyor gecmiyor kendini kandirma bunlari yasarken askinda sevginde nefrete donusuyor yol yakinken kac arkana bile bakma hasta ruhlu adamdan kurtul derim ben

Güvenmediği biriyle nasıl sevgili?

Sizi sokakta baygın bırakan adama neden geri döndünüz? Ondan önce bence siz bu durumu nasıl kabullendiniz?

Mühendis.ancak gerekli korumacı biri degıl. Bu korumak degıl yani. Ben hastayken yanıma dahi gelmez, korumacı ınsan zor zamanında yanında olmaz mı?
Ailesinde böyle aldatma durumu var yani bence etkılenecek bir durumda degıl.

Neden bu adama yapıştın kaldın, mutlu olmadığın ilişkiyi neden sürdürüyorsun?

Ayrıl gitsin 5 çocuğunun babası sanki

Amma meraklısınız hayvanca davranan erkeklere
İşte hep umutla düzelir diye bekledim. Bu kadar emek verdim diye o kadar aptalım ki, kendime hayatı zindan ettim..

Sizi sokakta baygın bırakan adama neden geri döndünüz? Ondan önce bence siz bu durumu nasıl kabullendiniz?
Aynen öyle ben bunu bile seviyorum diye kabul ettim . Güya o sekılde görmek istememiş . Yani hepsi yalan . Bunun uzerinden 2 yıl gectı ben değişti sandım..

Agir olacak belki ama kadin cinayetlerinin cogu sebebi kiskanc sevgililer,kocalar.

Bir düsünün bu adam sizi herhangi biriyle yan yana gorse ne yapar?İliskiden bahsetmiyorum.Bence döver, söver ya da ceker vurur.

Siz onun paranoyasinin sınırını biliyor misuniz? Yarin bir gun neler yapacaginin ya da yapmayacaginin garantisi var mi?

Ve daha da önemlisi caninizdan daha mi kiymetli? Sevgiyi nefreti gectim, ben boyle insanlardan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…