Şu yazdıklarınızdan çocuğunuzun öfkesinin sebebini ben gördüm, siz de kendinizde görürsünüz dilerim… kolaylıklarGereksiz şeye gereksiz denir. Asıl gereksiz şeylere zaman ve para harcayarak çözüme ulaşılmaz. Çocuk 8 yaşında, psikoloğu ile bağ kurarsa zaten konuşarak kendini ifade edebilir. Bağ kurmak için psikolog gerekli görürse oyun terapisi, masal terapisi vb. teknikler kullanır. Bunlar sadece sorunu anlamaya yönelik tekniklerdir ve gerekli durumlarda kullanılır. Ergoterapi de normal gelişim gösteren çocuklara genellikle uygulanmaz, gerekli görülmez. 8 yaş zaten normal gelişim gösteren bir çocuk için ergoterapiyi direkt gereksiz kılıyor. Yani öyle duyduğumuz, okuduğumuz her şeyi öneri diye verirsek biri çıkıp gereksize gereksiz diyebilir.
Konu sahibi değil ki o üyeŞu yazdıklarınızdan çocuğunuzun öfkesinin sebebini ben gördüm, siz de kendinizde görürsünüz dilerim… kolaylıklar
Çocuk benim değil kiŞu yazdıklarınızdan çocuğunuzun öfkesinin sebebini ben gördüm, siz de kendinizde görürsünüz dilerim… kolaylıklar
Konu sahibi degil yazdiginiz kisi bildigim kadariyla ozel egitim ogretmeni yani sizden daha bilgili. Bazen bilmediginiz konularda bilenleri gorunce geri cekilmelisiniz laf sokmaya calismak yerine. Bence de cocuk psikologuna gidilmeli oncelikle o gerekli gorurse zaten yonlendirme yaparŞu yazdıklarınızdan çocuğunuzun öfkesinin sebebini ben gördüm, siz de kendinizde görürsünüz dilerim… kolaylıklar
Böyleleri yüzünden kimse kimseyi anlamıyor .Konu sahibi değil ki o üye
Bel altı vurmaya çalışmışsınız ama olmamış
Bir de hemen bel altı vurmaya çalışıyor.Böyleleri yüzünden kimse kimseyi anlamıyor .
Ben olsaydım teşekkür ederdim yanlış bildiğim bişeyin doğrusunu bana öğreten birine . ( kurdalabora)
çok haklısınız gerçekten saf kötülükBir de hemen bel altı vurmaya çalışıyor.
Çocuğun senin yüzünden böyle diye yapıştırıp kadını üzmekten zevk alacak. Sen bana akıl gösterirsin ha al bakalım sana vicdan azabı çektirecek bir laf edeyim de gör! Diyor
Düz kötü niyet
Aynen siz farketmissinizdir sosyal fobisi olan çocuklar genelde dışarıda soylemedikleri çekindikleri seylerin acısını sizden çıkarıyor.Takintilari var mi mükemmeliyetçi mi?Genelde arkadaşlarından da o yüzden soğuyor.Derslerini yaparken mükemmel ve yanlışsız olması için kendini yıpratıyor mu?Çok arkadaşı var gibi görünüyor. Seveni çok. Ama bir süre sonra soğuyabiliyor ve beğenmediği tavırlar görünce sınır koyuyor.
Buna rağmen gizli bir sosyal fobisi var soru sorulduğunda heyecanlanıyor ilk başta doğal iletişim kuramıyor. Cevap vermiyor kaçıyor. Bilmediği bir ortamda eteğime yapışıyor fakat bu sınırı aştığında çok iyi arkadaş olabiliyor.
Beş yaşında görüşmüştük üç ay sürdü benimle görüşmesi. Bir kere de flial terapi grubuna katıldım oyun terapi içinŞu ana kadar bir psikologla görüştünüz mü, anlayamadım o kısmı?
Eşim de ben de kızımızın neden kaba ve öfkeli olduğunu asorguluyoruz hepBabasının size karşı davranış ve tutumları nasıldır ? Cocuklar davranışları taklit etmeyi severler. Misal eşiniz size karşı saygısız ve sert davranışlar sergiliyorsa çocuğun önünde çokta bahane aramamak lazım...
Altı yaşına kadar desteklerle ilerledik sanki destek fayda etmez gibi bir hisse kapıldım ama sanırım yanlış bu düşüncemBelki iyi bir bağ kuracağım derken doğru sınırları koyamadınız. Sert mizaçlı da olabilir. Gidin destek alın. Zararın neresinden dönerseniz iyidir.
Mizacı öyle olabilir o zaman belki zamanla düzelecek yada törpülenecek bir durumdur uzman görüşü almışsınız zaten.Eşim de ben de kızımızın neden kaba ve öfkeli olduğunu asorguluyoruz hep
Eşim benden daha sakin ve anlayışlı
Çocuklara çok bağlı odağı daha çok çocuklar
Bizim bir tartişmamiza da neredeyse pek şahit olmadı
Babasına da vuruyordu. Vurma ve bağırma problemi için oyun terapi grubuna katıldım geçmedi.
Filial kaç seans, tamamladınız mı?Beş yaşında görüşmüştük üç ay sürdü benimle görüşmesi. Bir kere de flial terapi grubuna katıldım oyun terapi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?