Neden bu kadar değersizim ...

Sen gercekten de terapiye git srkadasim. Sen fena eziksin bu konuda.

kusura bakma ama annen nasıl biri böyle burdan sinir oldum ya paragöz bir kadın annen de olsa ilişkini bitir yoksa daha çok delirtir seni senin kendi ailen var artık istediği kadar ağlasın annen ver çocuğu kreşe sorma söyleme bile ağlar ağlar susar para da verme çocukların var senin onların geleceğini düşünmelisin merhametten maraz doğar bence artık silkelenmelisin bu durumdan .

etrafımda sürekli para lafı edenler vardı paramız yok paramız yok diye akrabadan, başta ben de veriyordum sonra dedim onlar paramız yok diyip birikim yapıyorlar bişeyden eksik kalmıyorlar artık para vermeyeyim soğudum da çok mecbur kalmadıkça gidip gelmiyorum hep bi bahane üretiyorum kafam daha rahat tek taraflı olmuyor

Valla ben eltime söylimde hiç bıdıbıdı etmesin KV 10 senedir oğluna bedava üstelik sevgisiyle bakıyor bizimki gene memnun değil bazı sorunlar oluyor aradaValla arkadaşım merak ettim anneniz oğlunuzu seviyormuBen parayı başkasına yedirtmem dedi yazmışsınız şüpheye. Düşdüm deseki kızım benim ihtiyacım var biliyosun bakim nolcak falan ok ama bu laf ne yaBenim KV bi ara tutturdu sende çalış ben çocuklara bakarım parada istemem kadın evde üç çocuğa bakarım onlar benim torunum diyorYok canım annenizde vicdan yok Eşinizi dinleyin çocuğu alın annenizden parada vermeyin

Hep öyle olur zaten.

Ablam çalışmıyo evde. Kısın bayada maddi sıkıntı içindeydi. Dedim ki anne benim oglum büyüdü ya krese vereyim yada ikisinide idare etti oda çalışsın görüyorsun durumunu dedim. O çalışırda yüzmü güldürür (para mı verir demek istiyo)
ugraşamam ben onun çocuguyla dedi ve bakmadı. Ki çocugu cidden zor durumdaydı. Azıcık merhametli düşünen bir anne olsa evladı o haldeyken parayı düşünmezdi. 2 sene bakmış 1 lirasını görmemiş hep onu söyler.

Bebeğe kim bakacak peki canım

Bebeğe kim bakacak peki canım

Annem hamile oldugumu ögrenince acayip bozuldu.
Tabii oglum büyüdü artık aman aman bakımı kalmadı. Yazın rahat ederim çocukta büyüdü diyordu.
Valla yüksek ihtimal annem bakıcak çünkü 6-7 aylık bebegi bakıcıya vermez eşim kreşlerde 3 yaştan önce almıyo.
Ya işten çıkıcam kendim bakıcam yada annem bakıcak !!!

İşden çıkıp kendiniz baksanız geçiminiz nasıl olur sizi çok etkilermi,öyle olursa eğer tek maaşa düşer göze batmazsınız,yardım edecek kimsenizde yokmuş ben hep şunu söylerim el kendi insanından daha iyi diye

Kesinlikle el kendi insanından daha anlayışlı.
Heeee birde çok önemli bir nokta; Annem istediği olmayınca gider bire bin katarak teyzelerimle dedikodumu yapar.
Düşmanımmış gibi arkamdan konusur.
Teyzelerimde beni sevmiyor sayende çok önemli değil benim için ama böyle iğrenç bir huyu da var kendisinin.

bi benzeri benim ailem kına gecemde toplanan herşeyi ikramlık hazırladığı bulaşık çıktığı için aldı tüm parayı yani.çeyiz için battaniye poşetleri vardır bilirmisiniz onun içine patik tülbent elbezi vs.. gibi şeyler koydu hepsi o.onun evinde nikahtan sonra kalan 1 tam altınım kayboldu.peşini bırakmayınca içine bir çeyrek konularak buldum burdaymış denildi.sonrasında evimden makarna salça vs.. ufak tefek şeyler götürdüm geldiğinde verdim..bazen orda kalıyoruz diye .diş macununa kadar götürdüm yanımda.neyse velhasıl kızım 2,5 yaşında bu sene çalışmak istedim 700tl istediler ablam ve diğeri (yani annem).çalışamadım eşim 700verdikten sonra otur evde dedi .kredimiz var araba aldık ona yardımcı olmak istedim ama olmadı .eşim güya evi arabayı aldırıp k.çıma tekmeyi basacakmış .öyle düşünüyorlar o yiyeceğine biz birikim yapalım diyolar...daha çok var anlatsam

bu arada 2,çocuğu yapmam da yasaklandı benim annem tarafından

Seni anliyorum. Ailen alismis bu duruma, keske onlari oyle alistirmasaydin. Ama is isten gecmis degil, sen vermek istemiyorsan param yok deyiverceksin istediklerinde. Hediye konusunda sen icinden geleni yap, aileni hediye alarak sevindirmen guzel bir sey. Karsiliginda bir sey gormediginde uzulme. Karsilik bekleme zaten.
Bazi insanlar paraya cok onem veriyorlar, sen takma kafana ailenin para istemesini falan. Sen karsilik beklersen uzersin kendini. Umursamaz ol biraz amaan de gec. Yine de ailendir, degerlidir onlar senin icin.

Ailelerimiz ne kadar benziyo akraba olabilirmiyiz acaba :)

Şaka gibi. Ben annedir babadır diyemem, para konusu beni insanlardan çok çabuk soğutur. Senin yerinde olsam görüşmem valla. Allahın selamını dahi vermem. Resmen çıkarcılık bu. Onlar sana bakmak zorunda, sen değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…