- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.319
Amin, AllH cumlemizden razi olsun. Valla ben de duygulandim gozlerim doldu.. yolunuz izmire duserse, her zaman kapimiz size acik haber verirseniz sevinirim. Sayenizde Teyze oluyorumSabah sabah agladım böyle söyleyince, hamilelik zaten extra bir sulu göz yapıyo insanı, samimiyetiniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İstanbuldayım... ama inanın samimiyetinizi burdan hissettim. çok saolun.
bencede bir soy bağı araştırması yapmak lazımAilelerimiz ne kadar benziyo akraba olabilirmiyiz acaba :)
Vallahı cok enteresanlarmış. Şaşırdım dogrusu.. Allah kolaylık versın ne diyim..Aynen öyle.
Yakın arkadaşlarım var olmazmı.
Mesela desem ki atıyorum özlemi çok seviyorum hemen özlemi bana kötülemeye çalışırlar.
yakın arkadaşımla plan yapsam ne gerek var gitme otur evinde böyleler.
Amin, AllH cumlemizden razi olsun. Valla ben de duygulandim gozlerim doldu.. yolunuz izmire duserse, her zaman kapimiz size acik haber verirseniz sevinirim. Sayenizde Teyze oluyorum
Her sey gonlunuzce olsun, caniniz sıkılırsa dertlesmek isterseniz ben hep burdayim.
Böyle konuları okuduğumda ne anneler var diye hayret ediyorum..
Çok mu hayırlı evlatsınız ondan mı değersizliğiniz?
Ben olsam böyle anneye minnet etmem parasıyla tutarım bakıcı biter gider.
Benim melek annem de kendini unutur bizim için,torunu için.
Zaten para ile torununa bakan kadından hayır beklemem ben kimse kusura bakmasın..
Size hem çok üzüldüm hem de kızdım kusura bakmayın.Lütfen bu kadar verici olmayın.Karşındaki ailen de olsa insan yeri gelince tavrını koymayı bilmeli.
Siz böyle davrandığınız sürece hatalarıni anlamayacaklar ve siz de ağlamaya,kendinizi degersiz hissetmeye devam edeceksiniz.
bencede bir soy bağı araştırması yapmak lazımbu arada doğumumda taktıkları bilekliğin parasını da ben verdim sırf eşime rezil olmayayım diye....iğrenç bişiy almışlar hiç takmadım.geçen gün diyoki birazda biz katmıştık üstüne bende geçiştirdim olabilir hatırlamıyorum dedim halbuki katmadılar artmıştır bileee
cidden bu kadar benzerlik olmaz kaç kere kızıma oyuncak beğendiklerini ama alamadıklarını söylediler siz alın ben veririm demek zorunda bırakıldım.yoksa çocuğa bişiy almıyosun diye söyleniyolar.halbuki kaç çocuk büyür oyuncaklarıyla kıyafetleriyle ...koca nı zengin edicen falan diyolar öyle sıkıyomuşum..eee kredimiz var senmi ödeyeceksin diyemiyorum tabii.kendi param var ondan bana borç veriyor:))düşünün yani durumumu...iki ablam var ikiside bakacaktı güya şimdi gücüm yok diyolar..yada 700tlAncak bu kadar benzerlik olabilir ya.
Bende öyle yapmıştım. takıyı aldım anneme verdim bunu takarsın diye dogumda. Hiç olurmu kızım demedi. parasıda vardı %90 eminim. Oğlumun 1. yaş gününde tutturdu çeyrek al çeyrek takıcam diye. Kaynanama hava atıcak. Alamam dedim. Gitmiş kendi almış 150 liraydı o zaman. Söyleye söyleye beynimi yedi parasını aldı benden. Oğluma bişey alır şu kadara aldım diye parasını ister. Berberde saçını kestiriyorlar 5 lira düşün onu bile tenezzul edip ister.