- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Aynen öyle sen kimsin de beni ne kadardır tanıyorsun da bana şarlatan diyorsun
Yönetimin gerekli müdahaleyi etmesini bekliyorum
ben kendim de aile dizilimini yapıyorum gel ben yapım demedim bu işin içinde biri olarak eğer konu sahibesi yaptırmak isterse yönlendirdim
bu ara da kendim en sevdiklerime yakınlarıma yaparım isterse yapıyorum karşılık olarak da sokak hayvanı beslemesini istiyorum bu kadar
Yaw olmuyor işte olmuyor. Bizzat canlı örneğim, çalışıyorum, neşeli cilveli bi hatunum ilk adımı atmaktan da asla gocunmam(6 senelik ilişkim benim adımımla başlamıştı) ama ona rağmen karşıma gönlüme göre biri çıkmıyor işte. Çıkanlar ya hırt ya da evli.Konu sahibi evlenmek istiyor demek ki bu yaşına kadar karşısına çıkmamış. Öyleyse kendi bir şeyler yapsın diyorum. Evrene mesaj atarak kimse ayağınıza gelmez.
Hayır konu sahibi olsa yada konuyla alakalı bilgisi olsa en azından neyseUgrasmayin parmaklariniza yazik. Aile dizilimi hic yaptirmadim ama son gunlerde arastirdigim bir konu. Bosuna anlatmaya calismayin anlatamazsiniz.
Sizin psikolojiye dair eğitimiz var mı?Hayır konu sahibi olsa yada konuyla alakalı bilgisi olsa en azından neyse
Bilmeden etmeden sanki kendi bilimin ışığından yazıyor bizde tunç devrinden
Hayır birde işve cilve yap yeşil ışık yak çok mükemmel hiç bulunmadık fikirleri varkendi önerileri mükemmel gerçekten
ben Kadın olarak asla bir erkeğe ilk adımı atmam işve de yapmam cilvede
E sizi beğenmemiştir o zaman. Yeşil ışığı adamın gözüne soktuğunuz halde istemiyorsa hoşuna gitmemişsinizdir.Ne saçma öneriler. Yeşil ışığı adamın gözüne de soksak olmayınca olmuyor işte. Sizce her evlenmeyen kadın evde mi bekliyor? Yerinde süzüldüğü için mi olmuyor? Alakası yok.
Öyle bir iddiam var mı ?Sizin psikolojiye dair eğitimiz var mı?
Sen soksan olurdu ama işin piri sensin yaE sizi beğenmemiştir o zaman. Yeşil ışığı adamın gözüne soktuğunuz halde istemiyorsa hoşuna gitmemişsinizdir.
Aaa gerçekten mi?E sizi beğenmemiştir o zaman. Yeşil ışığı adamın gözüne soktuğunuz halde istemiyorsa hoşuna gitmemişsinizdir.
Çok şükür inançlıyim zaten yillardir bu duruma tahammul edebilme nedenim inançlarim ama artık duygusal olarak çöküste gibi hissediyirum konu çok dagilmasim diye baska durumlardan söz etmedim oda ayrı dert ama arkadaş aile akraba her konuda kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki sorsan kimseylw bi sıkintım yok seviliyorumda ama gelin görün ki bazen haftalarca telefonum bir hal hatir ucin calinmiyor arayan isi dustugu icin ariyorYani söylediğim şey teselli etmeyecek biliyorum ama inancınız varsa eğer, belki de sizin sınandığınız konu da budur. Ben aile, akraba çevresi ile sınandığımı düşünüyorum mesela. Bir yerden sonra duyarsızlaşmaya ve derdinizi dermana değişmemeye başlıyorsunuz. Başka arkadaşlar da söylemişler, belki de kısmetinizde yoktur. Belki de hiç beklemediğiniz bir anda, daha ileri bir yaşta karşınıza çıkacaktır.
Banada saçma geliyor ama içinde bulunduğum durumu artık çözümlemek istiyorum neden böyle diye çözemeyincede dahada geniş düşünmeye çalışiyorumbana biraz saçmalık geliyor, başkasının yaptığı eylemin ceremesini niye günahsız biri çeksin?Misal büyük büyük babaannem metres oldu başkasının yuvasını yıktı diye ya da büyük dede kızını sevmediği biriyle zorla evlendirdi diye bunun günahını niye ben çekeyim herkesin sevabı/günahı kendine, bu dünyada da öte dünyada da bedelini kendin ödüyorsun.
Yani bilmiyorum belkide bu kınamalardan degildir ama artık düşünmekten bunaldım bende acaba nedir niyedir diye başka başka şeylere sardim ama onların kinanalarinin cezasini cwkiyirsak oda ayri bir acıAyyyynennn. Benim annem de çok laf etti ama anne kınama yargılama deyince de kimseyi kınamıyorum derdi. Bence büyük lafların bedelini de ödüyor olabiliriz
Aslında ezelden beri hayattaki en büyük istegim aile kurmaktı git gide hayalimdem uzaklaşıyorum.İnşallah sizi sevip deger verecek biriyle mutly bir aike kurmak nasip olurÇok iyi anlıyorum. Sevilmek, aile kurmak, bir evin sorumluluğunu almak ne bileyim soyisminin değişmesi falan. Bunlar güzel şeyler ve insan yaşamak istiyor. Gönlümüze göre nasip olsun artık diyelim
Uzun zamandir manevi olarak bi çöküş içindeyim ama oncesinden cok dua ederdim bunun icin önerilen ayetleri duaları çok okuyordum. Allah affetsin bu duygusal boşlukta olmamın nedenlerindwn biride bu yıllarca dua edip bekledim hic bir ısik bile olmadi bende bazen acaba cok mu günahkarim gunahlarim dualarımın kabul olmasina mani oluyor diye düşünüyordum.Sonra baktim kötülük jcinde yasayanlarin her isi gücü gücü yolunda gidiyor...Bunun için niyetler var fetih suresi tertibi yaşınız sayısınca fetih suresi okuyorsunuz mesela. Tabi inancinizi bilmiyorum. Ama yuzde 20 Lik kısım aile dizilimi olsa . Diğer yüzdelik kısımlar tramvalar stres. Bu zamanda dikiş tutturmak tek evlilik yönünden değil emin olun normal arkadaşlıklarda insanlar birbirinden kaçıyor artık. Gariplestik. Kendinizi çok suçlamayın. Eş bulmak heleki çok zor.
Aile dizimine inanmam. Kendinizi iyi hissettirecekse gidebilirsiniz size kalmış. Ama şuna inanırım: anne baban densizlik yapıp beddua almış olabilir. Evladından çıksın falan deyip negatif enerji göndermiş olabilirler. Ancak o bedduanın tutması bile Allahın takdiridir, itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı demişler. Sonuçta memlekette bir sürü bekar var hepsi mi beddua aldı veya ailesinden kısmetsizlik miras aldı…Bence psikoloğa gitmek en sağlıklısı.bedelini mi ödüyorum yada birinden çok kötü beddua mı işittim kime ne yaptımda lanetli gibiyim.
Bu genç hanım yazmış bile benden önce. Zaten birçok konuda ben de olsam bunu yazardım dediğim biri o. Katılıyorum.Neden hayatınıza doğru düzgün biri girmiyor? Çünkü edilgensiniz. Zaten bu evren, enerji, aile dizimi işleriyle uğraşan insanlar pasif ve sorumluluğu üzerinden atmak için böyle şeylerden medet uman kişiler. Sizce evlenip mutlu olan herkesin ailesi çok mu iyi ya da ailesinde kötülük yapan kimse olmamış mıdır?
Uzun konular bunlar ama dua etmek bile güzel birşey muhattab kiliniyorsunuz. Hepimizin iicinde farklı sebenlerle iç çöküş var ama herşey gözle var olması için bakmayalim Allahim sizi koruyordur ümitsizlik seytandandir sağlık çok büyük bir nimet.. bu varsa bile hayatta hicbirsey için geç değildir.Uzun zamandir manevi olarak bi çöküş içindeyim ama oncesinden cok dua ederdim bunun icin önerilen ayetleri duaları çok okuyordum. Allah affetsin bu duygusal boşlukta olmamın nedenlerindwn biride bu yıllarca dua edip bekledim hic bir ısik bile olmadi bende bazen acaba cok mu günahkarim gunahlarim dualarımın kabul olmasina mani oluyor diye düşünüyordum.Sonra baktim kötülük jcinde yasayanlarin her isi gücü gücü yolunda gidiyor...
Valla ben cilve isvede yapamiyorum en başından kaybettimYaw olmuyor işte olmuyor. Bizzat canlı örneğim, çalışıyorum, neşeli cilveli bi hatunum ilk adımı atmaktan da asla gocunmam(6 senelik ilişkim benim adımımla başlamıştı) ama ona rağmen karşıma gönlüme göre biri çıkmıyor işte. Çıkanlar ya hırt ya da evli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?