• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Böyle Oluyor ki Aile Dizimi Kader Motifi Yada Biri Bana Beddua mı Etti

bence de öyle bu nasıl aşılır ki acaba ? mesela babamın kınadığı her şeyi ben yaşadım bir bir, birçok konuda
Bir sürü yöntemi var diyorlar ama ne bileyim hiç mantıklı gelmiyor bana. İnanca göre dua edileblir çeşitli surelerle ama ben üşeniyorum:oops:

Yani yani bu laf söylendiği zaman insanlar büyük aile olarak aynı evde yaşıyordu, üstelik anneane/babaanne ve dedenin çocuğun eğitiminde etkisi büyüktü. Benim dedemle hiçbir alakam yok mesela, babam 9 çocuğun en küçüğü, dedem ben 15 yaşındayken vefaat etti, kendisini pek tanımadım , ufak bir kasabada yaşıyordu. Ben Avrupa-ABD arası yaşıyorum, dedemi pek tanımazdım ama hayata bakış açımızın pek benzer olduğunu sanmıyorum :KK51:
Ya tabi illa yaşıcaksın diye bir şey yok ama yaşama ihtimali de var bence. Etrafımda çok fazla örneğini gördüğüm için sanırım, ben inanıyorum🤪

Neden hayatınıza doğru düzgün biri girmiyor? Çünkü edilgensiniz. Zaten bu evren, enerji, aile dizimi işleriyle uğraşan insanlar pasif ve sorumluluğu üzerinden atmak için böyle şeylerden medet uman kişiler. Sizce evlenip mutlu olan herkesin ailesi çok mu iyi ya da ailesinde kötülük yapan kimse olmamış mıdır? Eğer birini beğendiyseniz gidip yeşil ışık yakacaksınız. Doğru düzgün muhabbet açıp hafif ilginizi belli edeceksiniz. Sohbet açmaktan kastım da siyasi, mesleki değil. Azıcık cilvelenin işte ne bileyim ya :KK70: ööyle birinin sizi oturduğunuz yerden bulup çıkarmasını mı bekliyorsunuz? Emin olun çoğu kadın yeşil ışığı ilk kendi yakıyor. Ya bir foto beğeniyor, ya gidip konuşuyor ya haber yollatıyor. Bence siz kendi kendinize yerinizde süzüldüğünüz için hiçbir şey olmuyor.
Ne saçma öneriler. Yeşil ışığı adamın gözüne de soksak olmayınca olmuyor işte. Sizce her evlenmeyen kadın evde mi bekliyor? Yerinde süzüldüğü için mi olmuyor? Alakası yok.

Evet. Araştırsanız böyle bir şey olmadığını görürsünüz zaten
Araştırmadığı mı nereden biliyorsunuz
ayrıca ben yaptırın illa yaptırın demedim
yaptırmayı düşünürseniz bu işin piri bu dedim
hanımefendi ben yeni üye değilim
kendim de bu işin içindeyim kuantum enerji alanı bilinç altı temizliği reiki eğitimleri aldım kısacası bilen biriyim
sadece bir öneri siz neden üstünüze alındınız

Ne saçma öneriler. Yeşil ışığı adamın gözüne de soksak olmayınca olmuyor işte. Sizce her evlenmeyen kadın evde mi bekliyor? Yerinde süzüldüğü için mi olmuyor? Alakası yok.
Aynen bu öneriler saçma ama oturduğun yerden evrene enerji yollamak, amcanın eski komşusunun yaptığı suçun cezasını çekmek çok mantıklı.

Araştırmadığı mı nereden biliyorsunuz
ayrıca ben yaptırın illa yaptırın demedim
yaptırmayı düşünürseniz bu işin piri bu dedim
hanımefendi ben yeni üye değilim
kendim de bu işin içindeyim kuantum enerji alanı bilinç altı temizliği reiki eğitimleri aldım kısacası bilen biriyim
sadece bir öneri siz neden üstünüze alındınız
Ha şarlatansınız yani okey.

Ha şarlatansınız yani okey.

Bakin bu soylediginiz gercekten cok ayip olmus. Gecen gun yine boyle cekim yasasi ile ilgili bir konu vardi orada da konu sahibine dolandirici yakistirmasi yapilmisti. Bu konulara inanip inanmamak herkesin kendi bilecegi bir durumdur ama bu kadar agir ithamlar gercekten ayip olmus.

Bakin bu soylediginiz gercekten cok ayip olmus. Gecen gun yine boyle cekim yasasi ile ilgili bir konu vardi orada da konu sahibine dolandirici yakistirmasi yapilmisti. Bu konulara inanip inanmamak herkesin kendi bilecegi bir durumdur ama bu kadar agir ithamlar gercekten ayip olmus.
Ağır itham mı? Bu insanlar umutsuz insanlardan tonla para kaldırıyor. İnanabilirler ama herkesin inancı kendinedir. Burada bilimsel bir gerçek gibi sunamaz. Resmen inatlaşıyor gerçek diye.

Aynen öyle sen kimsin de beni ne kadardır tanıyorsun da bana şarlatan diyorsun
Yönetimin gerekli müdahaleyi etmesini bekliyorum
ben kendim de aile dizilimini yapıyorum gel ben yapım demedim bu işin içinde biri olarak eğer konu sahibesi yaptırmak isterse yönlendirdim
bu ara da kendim en sevdiklerime yakınlarıma yaparım isterse yapıyorum karşılık olarak da sokak hayvanı beslemesini istiyorum bu kadar

Ağır itham mı? Bu insanlar umutsuz insanlardan tonla para kaldırıyor. İnanabilirler ama herkesin inancı kendinedir. Burada bilimsel bir gerçek gibi sunamaz. Resmen inatlaşıyor gerçek diye.
Neden hayatınıza doğru düzgün biri girmiyor? Çünkü edilgensiniz. Zaten bu evren, enerji, aile dizimi işleriyle uğraşan insanlar pasif ve sorumluluğu üzerinden atmak için böyle şeylerden medet uman kişiler. Sizce evlenip mutlu olan herkesin ailesi çok mu iyi ya da ailesinde kötülük yapan kimse olmamış mıdır? Eğer birini beğendiyseniz gidip yeşil ışık yakacaksınız. Doğru düzgün muhabbet açıp hafif ilginizi belli edeceksiniz. Sohbet açmaktan kastım da siyasi, mesleki değil. Azıcık cilvelenin işte ne bileyim ya :KK70: ööyle birinin sizi oturduğunuz yerden bulup çıkarmasını mı bekliyorsunuz? Emin olun çoğu kadın yeşil ışığı ilk kendi yakıyor. Ya bir foto beğeniyor, ya gidip konuşuyor ya haber yollatıyor. Bence siz kendi kendinize yerinizde süzüldüğünüz için hiçbir şey olmuyor.

Su yazdiginizi tekrar bir okuyun derim. Size tavsiyem bilmediginiz konularda ongorulerde bulunmayin. Enerjiye inanan insanlar pasifmis de bilmem neymis de. Komiksiniz ama bunun farkina varamayacak kadar bilgisizsiniz.

Yine verdiginiz tavsiyeler icler acisi. Kimseye cilve yapmadan, yesil isik yakmadan evlendim. Hani size gore bunlari cogu kadin yapip ilk adimi atarmis ya kendinize gore yorumlayin genelleme yapmayin.

Aynen öyle sen kimsin de beni ne kadardır tanıyorsun da bana şarlatan diyorsun
Yönetimin gerekli müdahaleyi etmesini bekliyorum
ben kendim de aile dizilimini yapıyorum gel ben yapım demedim bu işin içinde biri olarak eğer konu sahibesi yaptırmak isterse yönlendirdim
bu ara da kendim en sevdiklerime yakınlarıma yaparım isterse yapıyorum karşılık olarak da sokak hayvanı beslemesini istiyorum bu kadar
Eğer başka biri ilaç yerine şifalı ot önerse ona da aynısını söylerim. Bilimsel hiçbir şeyin karşısına bilimsel olmayan bir şeyi koyamazsınız asıl bu suçtur. Bu sizin inancınız olabilir ona saygı duyarım. Ama isim önerip gerçek olduğunu iddia edemezsiniz çünkü işin içinde olan biri olarak bilimsel değil isterseniz makalelerden araştırabilirsiniz.

Su yazdiginizi tekrar bir okuyun derim. Size tavsiyem bilmediginiz konularda ongorulerde bulunmayin. Enerjiye inanan insanlar pasifmis de bilmem neymis de. Komiksiniz ama bunun farkina varamayacak kadar bilgisizsiniz.

Yine verdiginiz tavsiyeler icler acisi. Kimseye cilve yapmadan, yesil isik yakmadan evlendim. Hani size gore bunlari cogu kadin yapip ilk adimi atarmis ya kendinize gore yorumlayin genelleme yapmayin.
Flörtleşmek ilgini belli etmek neden acınası olsun? Alıntılamayın beni zihniyetiniz çok ilginç.

Eğer başka biri ilaç yerine şifalı ot önerse ona da aynısını söylerim. Bilimsel hiçbir şeyin karşısına bilimsel olmayan bir şeyi koyamazsınız asıl bu suçtur. Bu sizin inancınız olabilir ona saygı duyarım. Ama isim önerip gerçek olduğunu iddia edemezsiniz çünkü işin içinde olan biri olarak bilimsel değil isterseniz makalelerden araştırabilirsiniz.
cahil olduğunuz çok belli
zamanında da Albert Einstein izafiyet teorisinden, görecelikten, solucan deliğinden, kara delikten bahsettiğinde delilikle suçlanmıştı şizofren demişlerdi 1 asır sonra kara deliğin varlığını bu ileri teknolojiyle bile ancak ispat edebildik ufak ve kalitesiz bir fotoğraf karesiyle o da
veya zamanında Tesla alternatif akımı (AC) bulduğunda da yine aynı tepkiler olmaz olamaz işlemez yapılamaz. dendi ama şuan halen evlerimizde ac akım kullanılmaktadır.
zaman değişkendir ne getireceğini veya götüreceğini bilemeyiz.
evren sonsuz, bilimin sınırı ve sonu yok kimse bazı konularda net bir şey söyleyemez bilimin bile bazen açıklayamadığı konular var?
Siz gibi insanlar ancak bu söylemlerle baltalarsınız

Ben aile yapısının böyle şeyleri etkilediğini düşünüyorum. Şöyle ki; eğer çevrenizde evliliği mutsuz olan insanlar varsa siz bundan etkilenirsiniz. Kınamak konusu şöyle önemli; eğer bir insan bir şeyleri kınıyorsa o insan negatif bir insandır diye düşünüyorum ve bu düşünce tarzı sizi etkiler. Siz de farketmeden etkilenirsiniz. Negatif insanlar sizi negatif yapar. Benim çok yakın arkadaşım çok erken yaşta evlendi çünkü ailesi pozitifti ve kızın zihninde olumsuz bir yaklaşım yoktu ne evlilik ile ilgili ne de insanlarla ilgili. Başka bir arkadaşım geç evlendi çünkü ailesi her şeyi çok didikleyen bir insandı. Dolayısı ile kız bu durumdan etkileniyordu. Bir de hassas olmakta önemli. Kimileri etrafından çok etkilenmez ama siz öyle değilseniz çok sorgularsınız. Bunları da göz ardı etmeyin lütfen.

Back