Neden benim kocam :(

Tamam belki de eşinizin kibarligi,tatli dilli olmasini yanlis değerlendiriyor olabilirler eşinizin hatası var ya da yok.
Ama bazi insanlarda şeytan tüyü,farklı bir ışık farkli bir çekicilik olabiliyor arkadaslar.
Eski erkek arkadasimla ciktigimiz yemeklerde gezdigimiz yerlerde,avmlerde gözü bende olmasina rağmen nice kadin gözleriyle yiyorlardi resmen uzaktan yakindan asılıyorlardı her türlü.Buna cok zaman şahit oldum.Çok bebeksi bir tatliligi yoktu ama çekiciydi yani demekki.Dönüp dönüp ben de bakardım ne var ki bu adamda diye. :)
Sempatikliği,bir gülüsü,bir bakışı bir sözü çekiyor olabilir ee bir de kibar ve kadin dilinden anlıyorsa mümkün olabilir yani.Çok artniyetli olsa hepsinin ilgisini değerlendirirdi.Bence cok da yüklenmemek lazim eşi bir George Clooney bir Tarık Akan olmasa da :)

VALLA KARDEŞİM ÖZET SENİN EŞİNDE SIKINTI VAR. (HEM DE CİDDİ) BU İŞE BİR EL AT. YOKSA ÇOK GEÇ OLABİLİR.

Yorumunuza katılıyorum bazı insanlar çekicidir herkes bakar ama herkes asılmaz. hele bir de adam evliyse. Adam iltifat ediyor diye kadınlar yanlış anlıyorsa kendilerinin mesafe koyması gerekmez mi, herkes karşılık veriyor. Ya konu sahibi çok kıskanç senaryo yazıyor ya da şirketteki kadınların hepsi yollu evli adama asılıyor. Tuhaf bir durum var.

esinizi tarif edince aklima bir arkadasim canlandi. o da evlisi bekari herkesle bir anda samimi olur. bizim arkadas grubumuzun da samimi oldugu biri. acaba evlense esi asildigimizi mi dusunur. uzaktan bakildiginda belki flortoz gelebilir ama cocugun yapisindan kaynaklanıyor tamamen.

bence hepsi asilmiyordur siz yanlis anliyorsunuz. ayrica kadin asilsa asilsa ne kadar asilabilir ki. taciz yada tecavuz edecek hali yok. korkmaya gerek yok. esiniz cok rahatsiz oluyorsa tavirlarina daha dikkat etmeli. daha keskin ve flortten uzak resmi olmali

Eşim benden çok üstte değil. Çok yakışıklı da değil hatta çoğunlukla ben ondan çok kazaniyordum

Ya ahahaah yapmayin allah askina ya. Bu kadar kadin bir esinizi mi buldu. Bana biraz saçma geldi açıkçası. Yani 2 3 olsa anlicam da; bu anlattiklariniz çok fazla. Ya siz yanlis anlıyorsunuz, ya da esiniz efendilik altında millete pas veriyor.
Yine de, hiçbir şekilde susmak zorunda değilsiniz. Gidin rezil edin hepsini. Ya da kocanıza söyleyin selam vermesin selamlarini almasın. Kahvelerine gitmesin kahve ısmarlamasin. Gayet set cekebilir.

Bir arkadaş vardı, herkes ona aşıktı(!). Tanıdığı ne kadar erkek varsa hepsine yüz verirdi, arkadaştan öte davranırdı, herkese açık açık kur yapardı. Sonra adamlar kendisine açılınca da "yaaa canım ben seni kardeşim gibi görüyorum, çok şok oldum şu an" deyip başından savardı. Orada burada "ya ben neden kimseyle arkadaş olamıyorum, neden herkes bana asılıyor? bıktım artık bıktım" diye dert yanardı.
Ortalama güzellikte bir kızdı, girdiği ortamda hemen dikkat çeken kadınlardan değildi. Ama herkese fazla ilgi gösterirdi ve kendisine gösterilen ilgiyi maddi manevi kullanırdı.

Sizin eşiniz de böyle birisiymiş gibi geldi bana. Yüz verip sonra çekiliyor olabilir. Asılanlar arkadaşları, iş arkadaşları, ortam iş ortamı. Rezil olmaya elverişli ortamlar. Karşılığını alacağını düşünmeyen kimse iş ortamında rezil olma pahasına evli bir insana asılmaz. Asılan da 1 ya da 2 kişi olur ancak.

Ama olayları siz de yanlış yorumluyor olabilirsiniz tabii.
"Merhaba x, toplantida yoneticiyle ne kadar cesur konuştun öyle. Bu arada çocuğunuz dogmus hayirli olsun. Odama gel de kahve içelim ben gelemiyorum oda arkadaşını sevmiyorum" (hatunun odası izbe bir yerde ve tek kişilik)

Bu cümlede ne kötülük var anlamadım ben. Odası izbe yerde de olsa şirket içinde. Adamı köprü altında sıkıştırmaya çalışmış gibi yorumlamışsınız siz de eşiniz de.
İlginç bir konu.

Kesinlikle eşinizin hareketlerinde davetkarlık olmalı. Bunun başka izahı yok. Bir iki kişi olsa anlayabilirim ama bu kadar çok kişinin eşinize asılması hem de evli ve çocuklu bir adam olarak hiç mantıklı değil.
Eşinize dikkat edin çünkü onunla alakalı bir yeri gözden kaçırıyorsunuz.

valla süper yorum size yıldızlı pekiyi.

12 yıldır eşimle birlikteyim,kimse ona asılmadı hatta bana da asılan olmadı. Hoş kocam olmasa kesin evde kalırdım ilk bulduğumla evlendim,ne işin var bu konuda diyenlere,çocuğu uyuttum eşim dışarda gaz sancım var öyle can sıkıntısı geldim.

Eşiniz flörtöz mü acaba diye düşündüm bi de,bilemedim bi de çok merak ettim sadece merak ama ben asılmam eşimi seviyorum

Sanki dunya yakisiklisi galiba esiniz abartmayi.seviyor..
Ozellikle sizin sekreter kıza karsı sizi uyarması ilginc..
Burda sizin kendinize guven eksikligi var..Bence ilk teklif eden siz oldugunuz için esinize..
E

Biz sevgili olduktan sonra da henüz sevgili olduğumuzu bilmeyen bir arkadaşım eşime asıldı görmezden geldim.

Bilmiyorsa buna gozumun onunde asiliyorrr uhuhu denemez ki.

Eşimin sevgilisinin olduğunu bilmeyen bir komşularının kızı eşimle evlenmek için kayınvalideye yaranmaya çalıştı tebessüm ettim.

Hakeza bu da.
4 orneginiz var.
2 tanesi sevgililiginizi bilmiyor.
Yani kadinlarin haberi yokken esinize teklif gelmesine, kaynanaya yaranmaya calisilmasina falan sustumm, icime attimm, kan kustum kizilcik serbeti dedimm modunuza guldum valla :)
Bence siz bazi seyleri fazla abartiyorsunuz.

Benim esime de bizim sevgili oldugumuzu bilmeden yazanalr oluyordu ama ne ben ne ben esim farkli dusunduk.
Ayni ortamdasiniz arkadascadir dedik valla.
Memnun degilseniz bu durumdan o hanimin mesajina cevaben gelemeyecegim odana diyecek esiniz, bu kadar basit.

Bana gösterdiği için korktuğunu düşündüm. Normal karşılaşa mesajı gostermezdi. Nezaketen gelicem yazdım fakat kesinlikle gitmicem dedi bana
Ne nezaketi???kadinin kendine asildigini dusunuyor sizede soyluyor hala nezaketmi?kusura bakma ama sizin ya ben sizi anlamiyorum yada siz ailece nezaketlisiniz.kendine asilan birine nezaket gostermekde ayri bisey

eşinizde bitiyor kusura bakmayın bu erkeklerde istemem yan cebime koy durumu var. egoları okşanıyor içten içe flörtöz kadınları reddedemiyorlar sertçe tavrını belli etseler kadınlar psikopat değilse daha yanaşmazdı eşinize. biraz eşinizdede hata var.

Teşekkür ederim yorumlar için farklı bakış açıları sağlıyorsunuz. Yalnız eşime karşı aşırı derecede kafam karıştı. Bu adam yalancı mı jigolo mu yoksa benim tanıdığım eşim iyi bir insan mı? Bazen görünmez olup ben yokken bu kadınlarla nasıl konuşuyor dinlemek istiyorum

Hayır işte soruyorum neden diye sorun kimde nerde nasıl duzeltirim
Muhtemelen kocanızın hoşuna gidiyordur etrafın ilgisi:/ size de günahsız rolünü oynuyordur. En basitinden,kahve içme teklifine “nezaketen” gideceğini söyleyip,gitmeyeceğim aslında demesi bile kandırmaca. Gider-gitmez orası ayrı ama öyle nezaket olmaz. Kendisine yöneltilen ilgiye kesin bir şekilde hayır demediği ve enerji olarak da hep kendisini açık tuttuğu için etraftan sürekli böyle ilgi görüyordur tahminim.
Sizin adınıza üzüldüm

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bana biri öyle mesaj atsa cevabım sadece "sağolun" olurdu. Sert ve net durdugum için benim istemediğim kimse yanıma yaklasamaz. Eşim neden bu dirayeti göstermiyor psikolojimi bozan kısım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…