Neden benim kocam :(

Esiniz bir yerlerde bilerek veya bilmeyerek bu hatunlara yüz veriyor olacak ki evli bir adama sarkma hakkini kendilerinde görüyorlar.Esinizin bunu sizinle paylasmasi iyi niyetle mi kötü niyetle mi yapiyor bilemedim.
Ama acilen kusmuklu kiyafetinizi degistirin yirtilan topuz lastiğinizi,sarkan sümük mendilinizi atin ve balik kokan ellerinizi yikayin.
Makyaj yapmayi acilen öğrenin.Daha bakimli olmaya gayret edin olmaz mi?
En önemlisi öz güveninizi uçurun..

Bunun sonu boşanmaya mi gider ya :KK43: gururuma yediremiyorum uyarmayi

Ben olsam ben de uyaramam :)

yeni yeni rahatsız olmaya başlamışsın, gerçekten hamilelik, Doğum, bebek falan etkilidir şu anki hislerinde.
Hatta Doğum iznindesin, gözünün önünde olmasına alışkınsın şimdi değil o bile fark eder.
Biraz sakinleşmeye çalış. Eşine direkt söyleme çok büyük meseleymiş gibi, laf arasında sıkıştır.
Biraz kendine çeki düzen versen şu konuda, niyetin belli ki yanlış anlaşılmaya açık... gibi.

Birbirinizle de vakit geçirmeye çalışın.
Bebek ne kadarlık bilmiyorum ama başbaşa bir yemeğe kahveye gidin. Sohbet edin, arkadaşlık yapın. Cilveli olmak zorunda degilsiniz, bu adam sizinle evlenirken de cilveli değildiniz.
Yeni duruma alışmaya bakın.

Boşanmaya da hemen gitmeyin yahu ortada bir şey Yok :)

Eşinizde neymiş beeeeeeeee :KK70: Bir Tom Cruize bir Buğra Gülsoy bir Mert Fırat bir Robert Downey Jr. karışımı canlandı be gözümde :KK70: bu kadar kıskanç olduğunuz için eşiniz ve cevreniz kasten yapıyor olabilir mi bunu ? Hayır kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş de eşiniz sizin gözünüzde çok üstte olduğundan mı böyle. Yoksa her tanıştığınızın asılması yada tanıdığınızın asılması normal değil yani

Hepinize cevap yazmaya calisicam arkadaşlar bebek uyandı. Uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum eşim de bir kaşı havada beni izliyor moralimin bozulduğunun farkinda

Başlığı okuyunca adam ölümcül hasta falan sandım.
Adam sizi aldatmıyorsa bence hiçbir bir problem yok ortada.
Eşin yüz veriyordur diyenlerde bir düşünsün bakalım bu söyledikleriyle *dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek kovalamaz* saçmalığı arasında bir fark var mı?? Yok. Kadına gelince böyle durumlarda karşı taraf suçlu ama erkek olunca yüz veriyordur diyorlar. Ne kadar yanlış bir şey.
Eğerki eşinizin bir suçu yok ise buradaki yorumcuların bir taraflarından uydurduklarına bakıp adamın günahını almayın.
Bir kadın olur iki kadın olur ama herkes olmaz..
Böyle bir karaktersiz benimde başımda olduğu için adım gibi biliyorum herkese açık kapı bıraktığını.adam egosunu tatmin ediyor
Midem bulanıyor böyle erkeklerden
Erkek dediğin mert olur
Bunlar pisirik hayatta oynasmaktan aşktan meskten başka hiçbir amacı olmayan zavallı insan türü..
Ağızları çok iyi laf yapar bir kadını nasil ağına düşüreceklerini çok iyi bilir,evde her türlü yardımı yapar.kadin parası yemeyi daha çok sever
Hatta jigolonun bir iki alt seviyesi..

Mide bulandirici

Bir kadın olur iki kadın olur ama herkes olmaz..
Böyle bir karaktersiz benimde başımda olduğu için adım gibi biliyorum herkese açık kapı bıraktığını.adam egosunu tatmin ediyor
Midem bulanıyor böyle erkeklerden
Erkek dediğin mert olur
Bunlar pisirik hayatı oynasmaktan aşktan meskten başka hiçbir amacı olmayan zavallı insan türü..
Ağızları çok iyi laf yapar bir kadını ağına düşürecek lerini çok iyi bilir,evde her türlü yardımı yapar.kadin parası yemeyi daha çok sever
Hatta jigolonun bir iki alt seviyesi..

Mide bulandirici
aynen etraf bu tür karaktersizlerle dolu.

Bunun sonu boşanmaya mi gider ya :KK43: gururuma yediremiyorum uyarmayi
Bunda gurur meselesi yapacak bisey goremiyorum ben.
Bu bu davranislarindan rahatsiz oluyorum tekrarinin olmamasi icin ne yapman gerekiyorsa yap diyeceksiniz
Siz onu boyle bir konuyla huzursuz ediyor musunuz? Cevabiniz hayirsa onun da boyle bir hakki yok
Evlilikte herseye gurur yapilmaz

Başlığı okuyunca adam ölümcül hasta falan sandım.
Adam sizi aldatmıyorsa bence hiçbir bir problem yok ortada.
Eşin yüz veriyordur diyenlerde bir düşünsün bakalım bu söyledikleriyle *dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek kovalamaz* saçmalığı arasında bir fark var mı?? Yok. Kadına gelince böyle durumlarda karşı taraf suçlu ama erkek olunca yüz veriyordur diyorlar. Ne kadar yanlış bir şey.
Eğerki eşinizin bir suçu yok ise buradaki yorumcuların bir taraflarından uydurduklarına bakıp adamın günahını almayın.

Ya biz milletçe biraz iltifattan anlamıyoruz :) biraz yerine göre davranmak iyidir.
Kıyafetin çok yakışmış,
Bugün çok güzel görünüyorsun,
Yeni saç rengin çok güzel,
Bu işin üstesinden çok iyi gelmişsin,
Akşam güneşi güzele vurur geyigi gibi şeylerden adam/kadın Benden hoşlandı iması çıkıveriyor. Halbuki hepsi laf arasında söylenebilecek şeyler.

Ama kime söylediğin önemli. Bana söylesen, nazik davranıyor diye düşünürüm, başkasına söylesen adam bana yazıyor der.

O yüzden kime nasıl davranacağını biraz ölçüp tartmak önemli. Tabiki adamın/kadının suçu olmasın bu durum. Herkesle kaldırabileceği yakınlığı kuruyorsa ben dert etmezdim. Demekki kocamın karşı konulmaz bir Cazibesi var derdim :KK70:

Bu hikayelerde senin de farketmedigin, eşinin bir hatası var bu çok net. Eşim cidden çok yakışıklı benden 5 yaş küçük pilot benim böyle sorunlarım yok.
Buna benzer bişey yazacaktım ...ben de 5 yaş büyüğüm eşimden...üstelik her gün 4 kadınla tek erkek olarak servis olarak kullandıkları arabada işe gidip geliyor...birşeyler getirip götürmeyi bırakın iş için bile cekinerek ararlar...

bence adamakıllı uyar. bu ne rahatlık cnm.hiç de gurur yapma. aynı şeyi ben yapsaydım hoşlanırmıydın filan de.

Buna benzer bişey yazacaktım ...ben de 5 yaş büyüğüm eşimden...üstelik her gün 4 kadınla tek erkek olarak servis olarak kullandıkları arabada işe gidip geliyor...birşeyler getirip götürmeyi bırakın iş için bile cekinerek ararlar...
bakınız normal eş modeli.

Eşim 16 yıldır her ırktan bol ve güzel hatunların olduğu bir sektörde;boylu poslu,iyi giyinimli, insan ilişkilerinde son derece iyi, ülke şartlarında yüksek bir pozisyon ve dolgun maaşa sahip biri fakat sizin anlattığınız şekilde habire asılma, hoşlanma vb sorunlar yaşamadık. Aylarca aynı iş yerinde çalıştık az çok durumlara aşinayım. Hadi 1-2 defa olsa tamam diyeceğim ama kadınların eşiniz için ölüp bitmesi bana eşinizin hiç de masum olmadığını hissetirdi, çok az kadın evli bir adama bu denli yapışır kimse kendini kandırmasın. Eşinizi iyice gözlemleyin, gereken uyarıları yapın. Size böyle şeyleri direk anlatması bile bir nevi ego tatmini gibi geldi bana.

Hiiic bozuntuya verme .Biraz bekle .Ondan sonra yok markette süzduler yok yolda durup telefonumu istediler .Yok surdan geçen laf atti derim .Ama vakit gecsin .Sana eminim laf eder sende yapistirirsin demekki boyle oluyor diye .

Vallahi benim kocam gayet yakışıklı, filinta gibi adam maşallah, ama ben onun yanındayken kimse bakamazdı ona sevgiliyken. Elini öyle tutardım ki yan bakacak olanın gözünü oyabilirdim şahsen:) Ama henüz benim farkettiğim asılan biri olmadı. Olmuşsa da bana belli etmedi. Yani sizin anlattığınız durum bana çok uç nokta geldi. Hani Kıvanç Tatlıtuğ mu demişler ama ona bile bu kadar asılan olmamıştır çalıştığı yerde. Bence eşiniz de sert bi karakter göstermeli. Ki öyle yürüyecek mesajlar atamasınlar. Hele ki evli ve çocuklu yani.

ya arkadaşlar. amerikadamıyız. öyle herkese bir bayan bakacak flört edecek. herkes ailesiyle yaşıyor. adam umut vermezse bu işler olmaz.:kahve:

X