- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.391
-
- Konu Sahibi Azimlibedevi
Bunun sonu boşanmaya mi gider yagururuma yediremiyorum uyarmayi
Bir kadın olur iki kadın olur ama herkes olmaz..Başlığı okuyunca adam ölümcül hasta falan sandım.
Adam sizi aldatmıyorsa bence hiçbir bir problem yok ortada.
Eşin yüz veriyordur diyenlerde bir düşünsün bakalım bu söyledikleriyle *dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek kovalamaz* saçmalığı arasında bir fark var mı?? Yok. Kadına gelince böyle durumlarda karşı taraf suçlu ama erkek olunca yüz veriyordur diyorlar. Ne kadar yanlış bir şey.
Eğerki eşinizin bir suçu yok ise buradaki yorumcuların bir taraflarından uydurduklarına bakıp adamın günahını almayın.
Allah sana sabır versinHepinize cevap yazmaya calisicam arkadaşlar bebek uyandı. Uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum eşim de bir kaşı havada beni izliyor moralimin bozulduğunun farkinda
aynen etraf bu tür karaktersizlerle dolu.Bir kadın olur iki kadın olur ama herkes olmaz..
Böyle bir karaktersiz benimde başımda olduğu için adım gibi biliyorum herkese açık kapı bıraktığını.adam egosunu tatmin ediyor
Midem bulanıyor böyle erkeklerden
Erkek dediğin mert olur
Bunlar pisirik hayatı oynasmaktan aşktan meskten başka hiçbir amacı olmayan zavallı insan türü..
Ağızları çok iyi laf yapar bir kadını ağına düşürecek lerini çok iyi bilir,evde her türlü yardımı yapar.kadin parası yemeyi daha çok sever
Hatta jigolonun bir iki alt seviyesi..
Mide bulandirici
Bunda gurur meselesi yapacak bisey goremiyorum ben.Bunun sonu boşanmaya mi gider yagururuma yediremiyorum uyarmayi
Başlığı okuyunca adam ölümcül hasta falan sandım.
Adam sizi aldatmıyorsa bence hiçbir bir problem yok ortada.
Eşin yüz veriyordur diyenlerde bir düşünsün bakalım bu söyledikleriyle *dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek kovalamaz* saçmalığı arasında bir fark var mı?? Yok. Kadına gelince böyle durumlarda karşı taraf suçlu ama erkek olunca yüz veriyordur diyorlar. Ne kadar yanlış bir şey.
Eğerki eşinizin bir suçu yok ise buradaki yorumcuların bir taraflarından uydurduklarına bakıp adamın günahını almayın.
Buna benzer bişey yazacaktım ...ben de 5 yaş büyüğüm eşimden...üstelik her gün 4 kadınla tek erkek olarak servis olarak kullandıkları arabada işe gidip geliyor...birşeyler getirip götürmeyi bırakın iş için bile cekinerek ararlar...Bu hikayelerde senin de farketmedigin, eşinin bir hatası var bu çok net. Eşim cidden çok yakışıklı benden 5 yaş küçük pilot benim böyle sorunlarım yok.
bakınız normal eş modeli.Buna benzer bişey yazacaktım ...ben de 5 yaş büyüğüm eşimden...üstelik her gün 4 kadınla tek erkek olarak servis olarak kullandıkları arabada işe gidip geliyor...birşeyler getirip götürmeyi bırakın iş için bile cekinerek ararlar...