- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi Azimlibedevi
Hayır işte soruyorum neden diyeYa şimdi böyle şeyler neden sadece senin eşine oluyor ve hep oluyor anlamadım. Hep mi kızlar yollu
Duvar ormuyor gibi geliyor bana. İş tehlikeli hale gelince harekete geçip engelliyor sadeceNiye bunca kadın eşine asılıyor
Cok karizmatik cok yakisikli para babasi flortoz kur yapan bi tip deseniz tamam diyecegim ama adam kisa boylu evli barkli cocuklu arada gobuslu biri .Ya siz buyutuyorsunuz ya esiniz size bunu boyle aksettiriyor
Eger gercekse de ben esinizi sut cikma gormuyorum
Cok cazip bir bey( yada kadin ) bile olsa farkettirmeden oyle bir duvar orerki kimse buna cesaret edemez
acaba?Duvar ormuyor gibi geliyor bana. İş tehlikeli hale gelince harekete geçip engelliyor sadece
Erkekler biraz yaşlı. Biz genç tayfadayizya o şirkette erkek mi yok anlamadın ki.
bildiğim kadarıyla kıtlıkfilan da yok.
Bu mesajinizi simdi gordumEşimin hatası sanırım şu; çok hoş sohbet ve kötü niyetli olmasa da biraz flörtöz. Karşısındakini över. Ne kadar güzel giyinmissin der mesela. Karşıdaki buna asilmaya başlayınca da net bir tepki vermiyor. Galiba begenilmek içten içe hoşuna gidip yine de karşılık vermiyor bu kızlara.
Deşifre olmak istemiyorum o yüzden sektörü soylemeyeyim. Türkiye'de herkesin maaşını çok daha fazla sandığı bir sektör diyeyim. Sekreterler bunun üç katını sanıyor olabilir.
Eşinde bence. Elbet yaptığı bir şeyler var ki kızlar bu yaklaşımda bulunuyor. Bir değil iki değil üç değil. Evli olduğunu bildikleri halde birde ay nebilim garip geldi bana. Bence eşinin hal ve hareketlerine iyice bak. Belki bak bana takılıyorlar ben bir şey yapmadan imajı vermeye çalışıyorHayır işte soruyorum neden diyesorun kimde nerde nasıl duzeltirim
Iste o zamana kadar alacagini aliyorDuvar ormuyor gibi geliyor bana. İş tehlikeli hale gelince harekete geçip engelliyor sadece