Neden benim kocam :(

Niye bunca kadın eşine asılıyor
Cok karizmatik cok yakisikli para babasi flortoz kur yapan bi tip deseniz tamam diyecegim ama adam kisa boylu evli barkli cocuklu arada gobuslu biri .Ya siz buyutuyorsunuz ya esiniz size bunu boyle aksettiriyor
Eger gercekse de ben esinizi sut cikma gormuyorum
Cok cazip bir bey( yada kadin ) bile olsa farkettirmeden oyle bir duvar orerki kimse buna cesaret edemez

ya o şirkette erkek mi yok anlamadın ki.
bildiğim kadarıyla kıtlık filan da yok.

Duvar ormuyor gibi geliyor bana. İş tehlikeli hale gelince harekete geçip engelliyor sadece

Bu mesa
Bu mesajinizi simdi gordum
Sebebi biliyorsunuz farkindasiniz
Esinizi bi kendine getirin
Aglamayin uzulmeyin

bence siz çok uyanık olun. artı kızların bütün erkeklere olan davranışlarını iyi irdeleyin.
ya yalnış anlamayın da aklıma bir şey geldi.
acaba kızlar size gıcık olmasın sakın.

Bence toparlanın yani eşinizin o taraflar da hiç aklı yok bu iyi bişi. Siz de şey yapabilirsiniz bir gün güzelce giyinin bi ailece gezin falan ne bilim güzel zaman geçirin eşinizle güzel seyler söyleyin falan onun da hosuna gider size daha ılımlı olur

Deşifre olmak istemiyorum o yüzden sektörü soylemeyeyim. Türkiye'de herkesin maaşını çok daha fazla sandığı bir sektör diyeyim. Sekreterler bunun üç katını sanıyor olabilir.

Böyleyse durum olur. Normaldir.

Eşinizin kendini değiştirmesi mümkün olur mu bilmem ama tek yol bu o zaman.
Bu kadar kadın bir şekilde yüz buluyor demekki.
Her çok para kazanan yada prestijli işi olan adama teklifler yağmıyor.
Yüz verenini, mavi boncuk dağıtanını buluyorlar.

Size göre normalse eşinizin davranışları çok üstünde durmanaya çalışın. Hamilelik ve Doğumla arttıysa eşinize yaptırım uygulamadan iki kere düşünün.

Hayır işte soruyorum neden diye sorun kimde nerde nasıl duzeltirim
Eşinde bence. Elbet yaptığı bir şeyler var ki kızlar bu yaklaşımda bulunuyor. Bir değil iki değil üç değil. Evli olduğunu bildikleri halde birde ay nebilim garip geldi bana. Bence eşinin hal ve hareketlerine iyice bak. Belki bak bana takılıyorlar ben bir şey yapmadan imajı vermeye çalışıyor

Esiniz kızlara istemem yan cebime koy diyor bence.

Insanin bazen sözel olarak ifade ettigi bir durum yoktur belki ama bakışları bile karşi tarafı harekete geçirmek icin yeter.

Aksi olsaydı karşi taraftan böyle bir enerji aldıgı anda eşinin fotografını masasına koyar insanlarin gorecegi sekilde, eşinden bebeğinden söz eder, fırsat vermez, böyle konular da açılmadan kapanırdı.

Yeni doğum yapmış kadının zihnini bu tür olumsuzluklarla doldurup strese sokmak da nasıl bir psikolojinin ürünüdür bilemedim.

Bence eşin herkese mavi boncuk dagitiyor etkileyip karşıdakinin hoslanmasini sağlayıp sonra ama ben evliyim deyip egosunu tatmin ediyor.herkesle flortez konuşup oynaşan erkekte kadında var maalesef
Karektersizler.ve senin kocana zerre guvendigini sanmıyorum.

Eşim boylu poslu, yakışıklı, sempatik, güleryüzlü ve efendi biridir. 6 senedir bir kere bile böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eşiniz yüz veriyor bence. Bir kadın odama gel diyorsa eşinizin o odaya gideceğini bildiği içindir. Normal değil. Sorunu yanlış yerde arıyorsunuz.

Esiniz neden mesafe koyamiyor? Sorun burada. Tamam diyelim ki herkes asiliyor. Esiniz yuz vermese onlar yapabilir mi?
Adam hem kahve iciyor odasinda biriyle, sonra da o kisinin mesajini gosterip kotu niyetli diyor. Belki de bu durum onun hosuna da gidiyor. Belki de ortaligi kizistirmak istiyor. Gercekten iyi niyetli olsa bu durumlara mahal vermez. Bir degil iki degil cunku. Kabahati biraz esinizde de arayin.

Başlığı okuyunca adam ölümcül hasta falan sandım.
Adam sizi aldatmıyorsa bence hiçbir bir problem yok ortada.
Eşin yüz veriyordur diyenlerde bir düşünsün bakalım bu söyledikleriyle *dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek kovalamaz* saçmalığı arasında bir fark var mı?? Yok. Kadına gelince böyle durumlarda karşı taraf suçlu ama erkek olunca yüz veriyordur diyorlar. Ne kadar yanlış bir şey.
Eğerki eşinizin bir suçu yok ise buradaki yorumcuların bir taraflarından uydurduklarına bakıp adamın günahını almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…